'Hingen iemand met onderbroek aan de kapstok'

BvdPloeg, 14-11-2017 om 10:15, 6502 views, Ajax.nl | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Frank de Boer heeft in een interview met Valentijn Teijema uit het team van de toekomst teruggeblikt op zijn tijd als voetballer. De oud-speler van Ajax vertelt bijvoorbeeld dat hij en Ronald de Boer wel even moesten wennen aan Amsterdam.

'Ik was 14 jaar toen ik bij Ajax ging voetballen. Mijn broer Ronald en ik waren twee kleine boertjes uit Grootebroek en hadden nogal een accentje. We moesten dus wel een beetje op onze hoede zijn bij al die Amsterdammertjes. In het begin werden we wel een beetje geplaagd, maar Ronald en ik hebben ons heel snel aangepast aan onze nieuwe omgeving en de taal', lacht De Boer op Ajax.nl.

De voormalig verdediger was naar eigen zeggen echt een puber toen hij begon bij Ajax. 'Misschien vonden we het toen niet stoer om te zingen. Maar we haalden wel geintjes uit bij elkaar. Dan hingen we iemand met zijn onderbroek op aan de kapstok. Er zaten toen heel veel Amsterdammers in het team en sjonge jonge, die zijn gepokt en gemazeld hoor.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Causio
Dat klopt natuurlijk niet zoals het hier staat, ze hingen natuurlijk niet iemand, maar iemands onderbroek aan die kapstok.
0 0
Ajaxvooraltijd
Dat mensen dit ook nog geloven zegt wel veel. Denk je even in "aan je onderbroek aan een kapstok"...?..... Lijkt me best lastig. Was die onderbroek van kevlar of zo en die kapstok 1,20 hoog?
0 0
ambtenaar
Dat krijg je er van als je met onderbroek douched, Fred Schuit.
6 0
Mr.P.
onderbroekenlol uit Grootebroek, hoe toepasselijk
1 -1
Labrador
Volgens mij was dat een heel andere tijd. Toen je nog ervaren rotten had in je team die je snoeihard onderuit kegelde op de training als je een grote mond had.
2 0
Ajaxvooraltijd
Tuurlijk Frank.
1 -9