'Sinkgraven kan eigenlijk zo model worden'

BVeenstra, 13-11-2017 om 10:40, 7902 views, De Telegraaf | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Voor Ajax-speler Daley Sinkgraven kan het maandagavond een bijzondere avond worden. De verdediger annex middenvelder strijdt met Karim El Ahmadi, Lars Veldwijk, Jeremain Lens en Alexander Büttner namelijk voor de Fashion Player Award 2017 van Life After Football. Styliste Brigitte Kramer is niet heel erg onder de indruk van de kledingstijl van Nederlandse voetballers, maar Sinkgraven kan op haar steun rekenen.

'Daley is mijn favoriet. Al denk ik niet dat hij gaat winnen', spreekt ze haar verwachting uit in gesprek met De Telegraaf. 'Hij kan eigenlijk zo model worden: frisse uitstraling, goede looks. Hij komt heel lief en vriendelijk over, en dat vind ik leuk voor een voetballer. Die horen namelijk stoer te zijn en dan zijn het vaak echt van die mannetjes. Qua kledingkeuze is Daley heel basic, maar wel stijlvol. Een soort Scandinavische smaak. Ik hoop dat hij wint.'

Toch ontbreekt er in Nederland een type als David Beckham, zo vindt Kramer. 'Dat is pas een persoonlijkheid. Altijd uitgesproken met kapsels en kledingkeuze. Maar in Nederland is er bijna niemand die zich echt zo onderscheidt.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robinjo1988
Je valt niet meer op want iedereen heeft tegenwoordig van die debiele kapsels en rare skinny jeans. Het ziet er niet uit.
1 0
AFCA Leiden
Als je je in Nederland met je looks gaat onderscheiden á la David Beckham, dan kan je ook maar beter de sterren van de hemel spelen. Anders struikelen de media en de supporters over elkaar om je af te kunnen branden.
5 0
f*ck010
Daley moet ook echt nodig een keer de sportschool in hoor. Als je hem soms op het veld ziet staan is het net een meisje, en dan zelfs nog zonder fashionaward. Een beetje kracht zal zijn verdedigende kwaliteiten ook een boost geven!
3 -1
Afcascheme015
Goddamnit
0 0
Sampaoli
Jezus christus..
3 0
FT`S
Sjesus AS...
2 0
X-RaY
....pffff
0 0
iammike
Op dit vlak wint die in ieder geval wel al van Viergever. Hopelijk nu ook in de basis!
0 0
kleinedraaicirkel
Ik vind dit seksuele intimidatie voor de man. Ga even snel een petitie opzetten. #HimToo.
6 -1
IDJosh
Uhhh.... Ok...
0 0
Redrum
Waarom is Depay niet genomineerd? Die Brokeback Mountain look van hem is toch wel erg stijlvol.
6 0
Ruff Rhythim
Hoedje erbij alles...
2 0
Aeter
Verander de website maar naar Ajax Cosmopolitan. Mijn god...
4 -1