Ajax heeft vanaf nu flinke acties voor Sinterklaas in de webshop!

Ajax Vrouwen denderen door tegen Heerenveen

JesseTH, 12-11-2017 om 18:01, 2011 views, Ajax | Bekijk snel de Sinterklaasacties in de Ajax-shop

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag een dikverdiende overwinning weten te boeken op de Vrouwen van SC Heerenveen. Het werd 2-1 en voor de ploeg van Benno Nilom betekende dat alweer de vierde zege op rij in de competitie.

In de wedstrijden voorafgaand wisten de Vrouwen af te rekenen met Excelsior, VV Alkmaar en PEC Zwolle en nu wordt dus ook Heerenveen aan dat rijtje toegevoegd. De Vrouwen zijn daarmee tevens nog altijd ongeslagen in de Eredivisie, met vijf winstpartijen en twee gelijke spelen.

Al binnen twintig minuten stonden de Ajax Vrouwen zondag op een voorsprong door een doelpunt van Marjolijn van den Bighelaar. Na een dominant restant van de wedstrijd van de Amsterdammers, was het Davina Philtjens die de score verdubbelde en even later was het Dana Philippo die de eretreffer nog maakte namens de Friezen.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
hejadi
Klasse vrouwen, blijf scherp en op naar hopelijk weer de titel en de beker!!
0 0
KlasseLasse
staan ze 1e?
0 0
mickey2602
Staat op Teletekst en ja,eerste,evenveel punten als Twente maar die hebben een wedstrijd meer gespeeld.
0 0
Patajax
zo denderend is het niet volgens mij. scoren zeer moeizaam
0 0
KeizerOUT
3x de lat geraakt en wel echt 90 minuten lang doorgedenderd. 1 kans van Heerenveen door een fout van de verdedigster zorgde voor de goal van Heerenveen. Heerlijk goaltje van Philtjens. Goede linksback, misschien ruilen voor Dijks als Dijks zijn haar een beetje laat groeien weer?
1 -1