Veltman 'boos en teleurgesteld' op de bank

BartVeenstra, 09-11-2017 om 21:15, 9908 views, De Telegraaf, Voetbal Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-verdediger Joël Veltman hield er van tevoren al een beetje rekening mee, maar desondanks is hij niet minder teleurgesteld dat hij opnieuw op de bank moet plaatsnemen bij het Nederlands elftal. Timothy Fosu-Mensah, die later bij de groep werd gehaald door de blessure van Kenny Tete, speelt wel.

Dit gebeurde ook al in augustus toen Oranje speelde tegen Frankrijk. 'Ik dacht toen echt dat ik zou gaan spelen. Het had ook logisch geweest, maar het was niet het geval. Advocaat zei tegen mij dat hij meer power vooruit wilde. Daar ben ik nu ook mee bezig, zodat dat niet meer als smoes gebruikt kan worden, maar desondanks zou ik nu zomaar weer op de bank kunnen belanden', vertelde Veltman eerder deze week al in gesprek met Voetbal Inside.

'Ik moet gewoon op de training laten zien dat ik hoor te starten", zei Veltman, die daarin opnieuw niet in wist te slagen. Advocaat koos opnieuw voor Fosu-Mensah en dus niet voor de Ajacied. Van tevoren zei Veltman al: 'Als ik niet speel, ben ik boos en teleurgesteld', zo valt te lezen op de website van De Telegraaf.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
maikelklaassen
ben een vent, pak de watertas en gooi dat over dick heen en pak daarna het eerste de beste vliegtuig terug naar nederland
1 -2
carel romijn
Van 10 ballen 8 terug spelen schiet ook niet op.
En als aan voeder van AJAX ben je nu niet bepaald een leider
3 -1
ajax1forever
Veltman,de meest overschatte speler aller tijden.
3 -1
TimAFCA
Op nummer 1 staat voor mij toch echt Vilhena.
0 -1
RusselWestbrook
Of je Veltman nou goed of slecht vindt lijkt me irrelevant, want dit is gewoon slecht selectiebeleid.

Als Veltman eigenlijk je derde rechtsback is moet je hem gewoon niet oproepen.
5 -1
Web
Daar heb je gelijk in, want hij wil hem niet laten spelen, Tete valt af, en hij valt terug op een speler uit Jong Nederland, terwijl die een belangrijke wedstrijd hebben.

Maar Advocaat inetereeert het niets, wil alleen maar winnen, zag je in de kwalificatie waar het scoren heel belangrijk was ( doel saldo )
0 0
Tinus
Precies, het is echt volslagen idioot hoe die backpositie steeds maar rouleert om Veltman heen.
0 -1
ajax1forever
Pcies, als ze uitgeroulleerd zijn nemen ze linkspoot van Peppen
2 0
daancruijff14
Eigenlijk is het belachelijk dat advocaat hem 2 keer als tweede rechtsback oproept, er door een blessure van de eerste rechtsback een derde wordt opgeroepen en die wordt opgesteld. Hierbij zeg ik niks over Veltmans kwaliteiten, maar ik vind het van advocaat niet kunnen
2 -1
fanforeffer
inderdaad dat is een achterbakse actie van die slijmert van een advocaat. Slechte trainer maar weet precies met hij moet slijmen.heeft hem veel geld op geleverd.
0 0
Red Devil
Veltman moet niet lopen janken want hij hoort helemaal niet thuis in Oranje net als nog een groot aantal spelers die zichzelf erg goed vinden.
3 -3
DetMaiers
Beter is er niet .
1 -1
Tinus
Als dat het geval is, dan moet advocaat hem niet selecteren. Wat advocaat nu doet is echt idioot en als ik Veltman was had ik hem een hele dikke middelvinger gegeven.
0 -2
Ajaxvooraltijd
Hebben mensen hieronder het over 'gejank van Veltman' maar ze lopen hier zelf ongefundeerd te janken en hun eigen hersenschimmen te verkondigen als feiten.
3 -4
Aquanovio
Wanneer zie jij nu eens in hoe slecht jij eigenlijk bent. Als ik bondscoach was geweest had ik je niet eens opgeroepen en als ik coach van Ajax was geweest had ik je verzekerd dat jij vrij weinig speeltijd had gehad.
3 -6
PJK54
Wat zijn deze generatie een stelletje jankers zeg eerst een keeper die zich beter vindt als de ander en dit via de media speelt, ik had hem als bondscoach gelijk naar huis gestuurd, vervolgens komt er een zeer matige verdediger die zich ook beter vindt als de opgestelde matige verdediger tjonge jonge waar zijn we mee bezig??

Dit is tekenend voor het huidige Oranje ikke, ikke, ikke en dan de rest nee dit gaat niets meer worden maar dan hebben we gisteren al gezien.

Laat de media eerst eens stoppen met het hypen van spelers de huidige generatie is er nog lang niet ja af en toe een voetballer die net boven de middelmaat uitkomt maar verder is het één grote droefenis.
6 0
Web
Hij wil meer power iemand die vooruit wil, ik ben daar ook mee bezig, dus kan je dit niet meer als smoes gebruiken.

Veltman snapt er echt helemaal niets van, Veltman dat beheers je niet. Als het allemaal zo makkelijk was, zou iedere back dit doen.
1 0
DetMaiers
Je bent van AJAX Joël en Dick en Ruud zijn anti AJAX. Duidelijk?
4 -7
afca95
Nee, Joel is gewoon te slecht dat moet hij maar een keer inzien
4 -5
fanforeffer
dan moet je hem niet oproepen als 2 rb.
0 0
Lekiam
Hij is niet slechter als die andere. Het is beide niet het niveau wat in Oranje moet spelen.
6 -2
Restored
Veltman staat idd al 5 jaar stil, kan nog steeds geen fatsoenlijke voorzet geven en kan ook niet samenspelen met een buitenspeler (erover heen komen enz.). Snap wel dat hij niet in de basis begint, ze zijn bezig om een nieuw Oranje te bouwen voor over 2 jaar en dan kan TFM zo maar beter zijn dan Veltman...
1 -1
Afca85meer
Joel, je hebt dit 100% aan jezelf te danken. Je staat al eeuwen stil in je ontwikkeling. In wedstrijden waar je tegenstand krijg val je vaker door de mand dan dat je uitblinkt. Jij bent (op deze manier) niet de toekomst. Aangezien we aan de toekomst gaan werken begrijp ik heel goed dat men nu anderen op RB probeert.

Wellicht ben je door het krijgen van de aanvoerdersband gaan geloven dat je echt goed bent. Tegelijkertijd is er afgelopen zomer geen enkele serieuze interesse in je geweest, heeft Ajax miljoenen besteed aan een nieuwe RB en twijfelen we op de tribune al tijden aan je spel.

Op dit moment Ajax- en aanvoerderonwaardig. Het wordt hoog tijd om te laten zien wat je waard bent.
4 0
leeuwenhart
Beetje zelfkennis zou geen kwaad kunnen bij meneer !
6 0
Dastaan
Helpt zeker niet zoals bij keizer de gras maaien en vaatwasser vullen bij advocaat om een basisplaats te krijgen.
2 0
witchmaster11
afkraken doe je alleen bij een Ajacied toch?? wie wil je hem voor in de plaats?? jongens ik vindt dat echt niet kunnen ......
2 -4
Ajax412
Daar is hij nu al mee bezig? Nu pas zou je zeggen en er is nog weinig van te zien. Spelertjes die tegen de buitenspellijn aan gaan wandelen zonder daar overheen te denderen zijn er genoeg en niemand heeft er iets aan. Gas erop verdomme.
1 -4
vdvaart23
Wat een onrecht Joël...
Zeikerd. Wees eens zelfkritisch.
6 -8
Litmanen85
Deze jongen hoort al niet in Ajax 1, laat staan het Nederlands elftal. Gevalletje grootheidswaanzin
8 -11
vijfennegentig
Waarom selecteerd ie Veltman uberhaupt dan?
Ik vind hem ook niet goed genoeg maar als je Fosu Mensah verkiest boven Joël, moet je Joël niet selecteren...zegt meer over beleid dan over Veltman
11 -2
ST
Veltman mag blij zijn dat hij überhaupt geselecteerd is.
5 -6
SuaSulejAjax
Deze woorden zijn ook wel heel erg in de mond gelegd door die interviewer van VI hoor. Walgelijke vent.
12 -1
Keffie L
VI op zijn best
1 0
EVH
Ach gut
0 -3
Adios
Ben erg kritisch op hem geweest de afgelopen jaren, maar vind dat hij wel recht van spreken heeft. Op het moment dat je TFM beter vindt, moet je hem ook eerder oproepen dan Joel, die het de afgelopen weken overigens wonderbaarlijk prima doet
8 -1
KlasseLasse
ik doe het ook goed! ben boos dat ik niet opgeroepen ben!!
0 -5
DetMaiers
Kan ik me heel goed voorstellen. Iedereen die een bal over 5 meter kan verplaatsen, ik zeg niet in de goede richting, maakt al kans om geselecteerd te worden, dus waarom jij niet.
0 0
wladimir
Zonde dat TFM de voorkeur krijgt. Het beste voor Ajax is dat we Veltman aankomende zomer voor de hoofdprijs verkopen en TFM voor een zacht prijsje terug kunnen halen.
1 -4
Ajax27
want Veltman is de toekomst en Timothy niet? Bij Timothy zit zo ontzettend veel potentie voor de toekomst, Veltman zit aan zn plafond. Goed dus om eerstgenoemde de kans te geven.
1 -1
iammike
Ik snap het punt van Veltman wel. Hij wordt opgeroepen als back up achter Tete omdat Karsdorp nog geblesseerd is. TFM mag door zijn leeftijd nog in jong spelen en wordt dan bij de selectie gehaald met oog op de toekomst wat ik goed kan begrijpen. Dat hij dan speelt zegt denk ik meer dat Veltman zijn einde in oranje nadert. Veltman is geen slechte speler, maar denk dat die gewoon moet genieten dat die bij de selectie zit en zolang dat het geval is daar gewoon trots op moet zijn.
0 -4
AFCA1510
Schattig.
2 -7
Ajax1960
Wen er maar aan, Veltman.
Gaat bij Ajax ook gebeuren. Orejuela komt eraan, let maar op.
5 -8
JariHeijden
Orejuela? Tot nu toe laat ie wel heel weinig potentie zien.
4 0
Joseph
Tete>TFM>Veltman. Zo simpel is het, ik snap alleen echt niet waarom Veltman steeds wordt opgeroepen..
0 -7
Keizer020
Veltman heeft hier wel gelijk
8 -6
Robinjo1988
Veltman overschat zichzelf een beetje.
5 -4
didierajax020
Ondanks ik geen Veltman fan ben, speelt hij de laatste weken echt prima.
15 -3
Hziyech14
Geen Veltman fan???
#Keizerout
0 -1