'Vroeger Ajax-shirt aan bij training Feyenoord'

JipVR, 07-11-2017 om 17:22, 23790 views, AjaxTV | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Noa Lang stond afgelopen vrijdag voor het eerst in de basis bij Jong Ajax tegen De Graafschap. AjaxTV volgde de middenvelder tijdens zijn wedstrijd in de Jupiler League.

'Ik ben weer een stap dichter bij mijn doel. En dat is basisklant worden in de Johan Cruijff ArenA. Dit is alleen maar mooi, omdat ik ook twee maanden eruit ben geweest vanwege mijn blessure', zegt Lang. 'Het is mooi dat ik dan nu weer twee wedstrijden gespeeld heb, waarvan de laatste in de basis.'

Lang had tijdens zijn periode als jeugdspeler al vaker last van een slepende rugblessure. 'Dat is natuurlijk moeilijk, zeker aangezien het dezelfde blessure is. Maar je moet nooit de moed opgeven, ik ben gewoon keihard aan het trainen in de sportschool met de fysio's. Het is nog niet helemaal weg, maar ik voel me wel goed genoeg om gewoon te spelen.'

Tijdens de wedstrijd tegen De Graafschap werd Lang ingezet als rechter vleugelspits, niet zijn favoriete positie. 'Ik ben eigenlijk een aanvallende middenvelder, maar ik kan ook wel prima de buitenpositie invullen. Dan mag ik meestal wel zwerven, alleen vandaag (tegen De Graafschap, red.) moest ik vooral aan de buitenkant blijven. Dat was wel even wennen voor me.'

Lang zat voorheen bij Feyenoord in de jeugd, maar ook daar droomde de jongen al van een debuut voor Ajax 1. 'Ik was klein en een beetje ondeugend. Onder een vest had ik een Ajax-shirt, waarmee ik naar de training bij Feyenoord ging. Die ging ik dan aan mijn teamgenoten laten zien. Een klein ondeugend mannetje was ik. Mijn moeder wist het niet, misschien weet ze het nog steeds niet', aldus een lachende Lang.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Altijdbrutaalenarrogant
leuke voetballer zie wel potentie in die jongen,praat inderdaad als een halve marrokaan maar zolang ze voeten spreken maakt me dat geen flikker uit,die jongen is met straattaal opgegroeid (ik ook) en het zit gewoon in je al weet je niet beter.
2 -1
KlasseLasse
ik zag noa lopen op de toekomst! kijkt ie een beetje stoer omzich heen egt een naar ventje eigenlijk en lullen kan die inderdaad ook niet
1 -2
Jelephi
Dat accentje. Kriebel van in mijn nek krijg ik ervan.

Ofzzzzow, tzzz, laszzzt van me rug. Bettj strekke.

Jezus christus praat eens normaal.
0 -1
ditisdebeslissing
wen er maar aan...dat leert de jeugd op school.
1 -1
altijdwelwat
Hij heeft niet de aaibaarheid en daardoor schijnbaar bij velen ook niet de gunfactor van een Eiting of de Ligt. Maar in potentie een fantastische voetballer met een winnaarsmentaliteit, die gaat er wel komen.
1 0
Stone020island
Waarom probeert deze jongen te praten als een marokkaan terwijl hij uit cappele aan de ijsel komt? Wel een goeie voetballer overigens.
2 -1
Toekomst1900
Ach wat maakt dat uit? Dat doen wel meerdere jongens toch? Kluivert praat ook zo, ach.. Lang zn stiefvader is volgens mij Boukhari, zijn vader heeft een gym waar veel Marokkaanse jongens trainen.
3 -2
HeavenlyDivine
Zo'n beetje bij elk artikel van Noa Lang weer hetzelfde gezeik
2 -1
swing
Zie wel potentie in hem, lijkt me ook wel een aardige dude, maar leer gewoon even normaal praten man.
3 0
f*ck010
"Veel grapjes maken."
0 0
ZwartNazareth
Ik zie hem wel debuteren...bij de Jostiband. Met een klein ondeugend trommeltje.
2 -5
Puurvoetbal
Er zal tussen zo'n jongen als Noa Lang en Matthijs de Ligt toch nooit een vorm van 'understanding' of chemie gaan ontstaan.
4 -2
Tomajax1990
Ik snap je wel. Hoor om me heen ook genoeg vrienden die dat taaltje niet kunnen waarderen. Je kan mij niet vertellen dat een Mathijs de Ligt het net zo goed kan vinden met Noa Lang als met Carel Eiting bijvoorbeeld
1 -1
altijdwelwat
Wat een onzin die hebben 4 jaar lang samen alle titels binnen Nederland gewonnen in de jeugd ! Dat was één en al chemie. Moeten we allemaal ideale schoonzonen zijn om in aanmerking te komen voor Ajax 1 ? Edgar Davids had op deze leeftijd een vocabulair van 3 zinnen.
2 0
AjaxCitizen
En dat weet jij, omdat jij De Ligt persoonlijk kent en weet dat hij niet omgaat met jongens als Noa Lang?
1 0
Puurvoetbal
Nee, dat weet ik niet zeker. Maar als ik Matthijs hoor praten zie ik een slimme professional. En als ik hier naar kijk zie ik een dom pubertje. Mind you; er zit 1 jaar verschil in leeftijd.
Die Noa Lang is gewoon niet slim genoeg voor Ajax.
1 -2
AjaxCitizen
Maar wat heeft dat te maken met het feit dat jij claimt dat er tussen deze 2 spelers nooit een vorm van 'understanding' of chemie kan ontstaan? Jij baseert dat enkel en alleen op een interview. Wat een onzin. Voor hetzelfde geld zijn ze de dikste maatjes buiten het veld, ongeacht of de één slimmer is dan de ander. Weet jij veel. Genoeg vriendschappen die zo zijn.

Verder snap ik niet op basis van wat Noa Lang niet slim genoeg is voor Ajax. Op basis van jouw conclusie op zijn interview? Ga toch weg man. Alsof dat wat zegt over zijn voetballende kwaliteiten en voetbalintelligentie waar hij over moet beschikken.
1 0
Puurvoetbal
Point taken. Je hebt misschien wel gelijk, maar ik denk dat de beste teams een zekere homogeniteit hebben.
0 -1
AIR-S
Ja, allemaal schooljongetjes opstellen die ja knikken en met 2 woorden spreken. Die net haar hebben en de interviewer met U aanspreken

Waag het niet om straat taal te spreken, dan kun je beter oprotten. Ajax heeft al een naam dat lastige jonges het liefst weg moeten.
0 0
Justin4195
Kan beter zn voeten laten spreken
2 0
MortenOlsen
"Een klein ondeugend mannetje was ik. Mijn moeder wist het niet."

Ach ach jongens, moeten we daar de oorlog mee winnen tegenwoordig?
2 -4
Puurvoetbal
Komt niet erg nozel over. Hij komt uit Rotterdam, dus de verklaring is er. Kan zo'n jongen niet naar een taalles worden gestuurd.
3 -3
LS16
Praat helaas op dezelfde manier als Justin Kluivert. Ik zie het in beide als voetballer best zitten, maar hun manier van praten associeer ik al snel met het maken van onverstandige keuzes. Misschien een vooroordeel..
4 -1
Jelephi
Dat komt omdat deze accentjes en taalbegrippen vaak gesproken worden in de sociale onderklassen. Lees, daar worden dus inderdaad vaak niet de juiste keuzes gemaakt. ALs je die Royston Drenthe ook hoort praten. Kansloos.
0 0
FlyingDutchMan
Gelukkig kan Gery Vink je niet meer als buitenspeler opstellen, nu de rest nog..
2 0
AFCZlatan
Ik vind het een mooie voetballer om naar te kijken, maar tijdens interviews vind ik hem nooit zo heel slim overkomen. Het zal misschien door de manier van praten komen. Hij is natuurlijk opgegroeid tussen Feyenoorders, dus zo’n achterstand zal wel lastig te verwerken zijn. Laten we hopen dat we Lang van hem mogen genieten in de Johan Cruijf Arena!
5 -1
koenos1
Heerlijk dit!
0 0
Morrissey
Held
0 0
ST
Na 15 sec de video gestopt omdat ik zijn buitenlandse nep accent niet trok. Neem een voorbeeld aan je trainer Noa.
13 -6
DavidFerr
Waar heb jij het over? Hij heeft gewoon een wat zwaardere stem dan gemiddeld. Verder hoor ik 0 aan een buitenlands accent.
0 -1
ST
Haha een zwaardere stem. Hij praat als een Surinamer die 1 jaar in Nederland woont. Terwijl zijn vader of uit de polder komt.
0 0
trodat4030
Haha, zijn vader ís Surinamer.. Noa is half Surinaams.
0 0
ST
Dan ben je doof.
0 0
jaripettersson
De eerste 15 seconden heeft hij nog niets gezegd....
3 0
Dwergje48
Hahaha
0 0
Dwergje48
Het is maar waar je last van kan hebben he.
3 -2
Ajax4life16
Hahahah dan moet je wel ballen hebben.
1 0
ST
Is Noa lang?
4 -5