Ajax heeft vanaf nu flinke acties voor Sinterklaas in de webshop!

Skill Games: Joël Veltman aan de beurt

ArthurV, 13-11-2017 om 18:15, 8372 views, AjaxTV | Bekijk snel de Sinterklaasacties in de Ajax-shop

Dit seizoen heeft Ajax TV de FIFA Skill Games in het leven geroepen. Deze zijn afgeleid uit de populaire voetbalgame FIFA 18 en de bedoeling is dat spelers het tegen elkaar opnemen om te zien wie de meeste punten kan verzamelen tijdens verschillende challenges. In deel 14: Joël Veltman.

De Skill Games zijn onder te verdelen in drie onderdelen: de vrije trap, de passvorm en het vrije schot. De speler die aan het einde de meeste punten heeft wint. Bij de vrije trap hangen er vier targets in de goal, deze zijn elk goed voor 1000 punten. Scoren resulteert ook in punten, maar hoe verder naar de hoek de bal is, hoe meer punten de speler verdient. De bal over, naast of in de muur betekent nul punten. De speler krijgt bij dit onderdeel vijf kansen.

Bij de passvorm krijgt de speler vanaf twee kanten een bal aangespeeld, deze wordt met elke bal moeilijker. Het is de bedoeling dat de speler deze bal controleert en die vervolgens in een van de vooraf bepaalde twaalf doeltjes schiet. Elke bal moet weer in een ander doeltje.

Bij het vrije schot zijn de meeste punten te verdienen. Het is de bedoeling dat de bal door een rollende band wordt geschoten, hiervoor kan je al 2000 punten verdienen. Gaat de bal ook nog eens in de goal, dan levert dat 200 extra punten op. Raakt de bal in de goal ook nog een bidon, dan levert dat 1500 punten op. Tijdens dit laatste onderdeel krijgt de speler drie pogingen.

Bekijk hieronder de poging van Veltman en de overige Ajacieden:

Deel 14: Joël Veltman
Deel 13: Hakim Ziyech
Deel 12: Donny van de Beek
Deel 11: Vaclav Cerny
Deel 10: Daley Sinkgraven
Deel 9: Andre Onana
Deel 8: Deyovaisio Zeefuik
Deel 7: Mateo Cassierra
Deel 6: Mitchell Dijks
Deel 5: Frenkie de Jong
Deel 4: Carel Eiting
Deel 3: Kostas Lamprou
Deel 2: David Neres
Deel 1: Klaas-Jan Huntelaar

Top-5 na 14 spelers

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Het enige wat Joel eigenlijk mist is vertrouwen en vooral zelfvertrouwen. Als die jongen eens schijt gaat hebben aan wat anderen van hem vinden gaat hij mensen nog echt verbazen en waarschijnlijk zichzelf ook. Het nu nog allemaal gespeelde mannelijkheid en gespeeld zelfvertrouwen.
0 0
Bky
Wat mij tegenvalt is dat hij na een foutje direct zijn concentratie verliest en een beetje schijtlollig gaat doen, ja goed hoor, maar getuigt niet echt van winnaarsmentaliteit.

Vooral mee rekende dat hij in wedstrijden ook altijd wel foutjes maakt wat lijkt te komen door een matige concentratie. Je lijkt dit zelfde gedrag terug te zien in wedstrijden.
1 0
Middenweg401
Zo slecht deed hij het helemaal niet. Bij het eerste onderdeel zelfs één van de beteren denk ik. Daarna mist hij een bal bij die goaltjes en gaat hij een beetje kutten.
0 0
Ajax27
De reacties hieronder, echt om te huilen.
Hij doet dit ook met 100% concentratie, bloedserieus, om de boeken in te gaan als de allerbeste Skill Games voetballer in de geschiedenis. Je ziet ze gewoon letterlijk bijna allemaal een beetje zitten dollen.

Of willen jullie serieus zeggen dat ahv van deze skill games nu overduidelijk is dat Cerny een veel betere voetballer is dan Ziyech want ja... hij heeft wel meer dan 5000 punten meer gescoord. Hou toch op met kleine baby's.
1 0
Stibba020
Veltman fanboy
0 0
FlyingDutchMan
Misschien staat hij daarom in de verdediging!
0 -3
Dexy
Of hij aan de bal nou echt beter is dan Tete, begin ik ernstig te betwijfelen bij het zien van dit filmpje
3 -1
Stibba020
Veltman bijna onderaan aan de lijst, waarom kijk daar niet van op. Onze topper van een aanvoerder...
3 -1
Afca85meer
Als ik Joel Veltman zou heten, zou ik me kapot schamen.
2 -1
FT`S
Skill en Joël Veltman horen niet in één zin te staan
6 -1
Redrum
Die aannames.. man, man, man.. Dit is toch gewoon schrijnend jongens.
6 -1
Redrum
Tranen in mijn ogen..
5 -1
godenzonenssuper
Lekkere aannames en schoten Hakim!
2 -1
Mocrodammerr
gefeliciteerd nog he.
1 -1
swing
aandacht!
1 0
Mocrodammerr
whats up mate
0 -1
Dexy
Matige aannames hoor. Geen wonder dat hij zodoende vaak knullig balverlies leidt (goal Rashica, goal Labyad), als je dit ziet.
4 -1
MelleAfca
"Ziyech's dramatische aanname en overhyped schot ontmaskert" was ook een goede titel geweest
7 0
gwn_rj
ik schrik een beetje van zijn aannames. niet alleen met dit spel, maar ook tijdens de wedstrijd. Schieten soms echt ver van zijn voeten af.. tegen Utrecht was wel echt een dieptepunt voor hem overigens.
6 -1
FlyingDutchMan
Vrije trappen van Hakim, oftewel conditietraining voor de ballenjongens!!
2 0
Dexy
Ik snap sowieso niet wat er met zijn traptechniek is gebeurd. Bij Twente had hij een fantastische pegel (en ook een mooi gevoelvol schot) in de benen. Bij Ajax is daar nog weinig van te merken.
2 0
Wesl
Simpel antwoord Dexy. Bij twente hoefde Hakim maar één ding te doen, scoren. Hij hoefde nooit mee te verdedigen, kon al zijn energie bewaren voor het scoren. En als je zelf op voetbal zit weet je, dat met fitte benen een bal op goal schieten veel makkelijker gaat dan met vermoeiden benen.
Bij Ajax maakt Hakim de meeste meters van iedereen, en met meer meters achter de kiezen is op goal schieten moeilijker....
0 0
AjaxDUde123hk
Onder bosz ging het best goed afgelopen seizoen toch. Alleen dit jaar komt het nog niet uit.
0 0
tyzinho
Hij heeft volgens mij nog geen 1 vrije trap gescoord sinds hij bij ajax zit en mooie goals van buiten de 16 zoals bij Twente kan ik me ook amper herinneren. Daarnaast het 1x raken beheerst hij niet. Alleen de steekpass en met name over langere afstanden zijn bij hem van een aardig hoog niveau. Nog steeds wel een belangrijke speler voor ons hoor maar ik denk dat hij op een hoger niveau weleens aardig door de mand kan vallen
0 0