Veel tegengoals uit weinig kansen voor FCU

JipVR, 04-11-2017 om 22:50, 4413 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Aanstaande zondag staat Ajax - FC Utrecht op het programma en zodoende maakt de officiële website van de Amsterdammers de balans op tussen de twee ploegen. Wat blijkt? Ajax scoort veel en FC Utrecht krijgt er veel om de oren. 

Ajax kan namelijk voor het eerst sinds het voorjaar van 2013 minstens drie keer scoren in 5 opeenvolgende Eredivisiewedstrijden. Utrecht krijgt daarentegen veel doelpunten tegen.  De Domstedelingen, die momenteel de tiende plaats in de Eredivisie bezet houden, mochten namelijk al 20 keer de bal uit het net vissen.

Het blijkt echter dat Utrecht helemaal niet zo veel kansen weggeeft. 'Alleen Feyenoord (95) kreeg dit seizoen minder schoten tegen dan Utrecht (100). Maar van de 100 schoten eindigden maar liefst 20 schoten in het doel van Utrecht. Dat is met een percentage van 20% zeker 4% meer dan bij iedere andere ploeg in de Eredivisie', becijfert Ajax.nl.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
martin1234
En wat zei ik? Zegt niks tegen Utrecht. Al staan ze op degraderen en hebben ze volgende week de wedstrijd die ze in de eredivisie kan houden, ze doen alles om Ajax dwars te zitten. Utrecht verliest nu natuurlijk kansloos en futloos de volgende twee a drie wedstrijden. Dat is elk seizoen zo.
0 0
ajaxinho
Als Utrecht 4-4-2 speelt kunnen we met 3 verdedigers spelen.
0 -1
Stone020island
Dat ging goed 2 jaar geleden...
1 0
FlyingDutchMan
Dat belooft wat!
0 0
martin1234
Ja, dat wordt natuurlijk schoppen en schoffelen en het proberen op 0-0 te houden. Geloof me Utrecht is voor Ajax nooit makkelijk. Vervolgens, herhaling van zetten, verliest Utrecht de drie volgende eredivisie wedstrijden, omdat ze drie weken in een roes verkeren van ze Ajax puntjes hebben afgesnoept.
0 0
FlyingDutchMan
Glazen bol had gelijk :(
0 0