Kluivert: 'Beetje Amsterdams, dat hoort erbij'

BvdPloeg, 26-10-2017 om 07:37, 5671 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Justin Kluivert kon na afloop wel lachen om de veldbestorming van honderden kinderen in Volendam. De aanvaller deelde handtekeningen en selfies uit en gaf na afloop zijn reactie voor de camera van AT5.

'Er werd nog omgeroepen dat ze niet op het veld mochten, maar dan is het wel humor dat ze het toch doen. Als kleine jongen kun je dat natuurlijk wel maken. Beetje Amsterdams, dat hoort erbij', lacht Kluivert, die genoot van de wedstrijd. 'Het was wel leuk, er was publiek voor allebei de clubs. Het was ook tegen mijn oude club, dus extra leuk voor mij. Ik ben daar echt begonnen met voetballen. Eén jongen kende ik nog wel, vroeger speelde ik met zijn zusje bij De Dijk.'

Over de wedstrijd zelf is hij deels tevreden. 'Het was wel aardig. ASV De Dijk stond verdedigend en dat is logisch, al vond ik ze bij balbezit van onze keeper wel goed druk zetten. Voor ons was het niet makkelijk om er doorheen te spelen, al is dat met een paar goals wel gelukt. De dribbels gaan in zulke wedstrijden meestal niet, je moet meer de bal laten gaan en echt als team spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Kluivert heeft gewoon een baggerpartij gespeeld gisterenavond dat heeft iedereen kunnen zien .
Hij moet eens minder babbels hebben en gaan presteren.
0 -1
Ar
Jezus, wat een negatieve reacties hier t.o.v. een net beginnend talent.
Zo jaag je ze wel de deur uit. Geef dit 18 jarige knulletje gewoon de tijd zeg. Zijn vader deed ergere dingen op die leeftijd.
5 -2
bojansuarez
Precies dit. Die jongen houdt ondanks het mindere spel gewoon zijn kop hoog! Zelfvertrouwen kan zon jong mannetje ook sieren, zie namelijk geen negatieve arrogantie bij die jongen. Of moet hij nu depressief gaan worden omdat jullie hem zo slecht vinden spelen? Met een beetje geluk scoort ie gister 2x en hoor je alleen maar lofzang. Zo hypocriet die voetbalwereld, geef die jongen de steun en het vertrouwen wat ie nodig heeft. Juist talenten moeten zich hier geliefd en vertrouwd voelen..daar moeten we het juist van hebben.
2 0
Hziyech22
Over zijn eigen spel begint die maar niet. Jezus wat dramatisch.
1 -1
Ajaxvooraltijd
Ga nou eerst maar eens presteren. Ik snap dat zijn vader er te pas en te onpas iedere keer weer bij word gehaald en dat dat niet helpt, maar gvd stop eens om te praten met die Moerinho (meneer anti-voetbal) en al die andere lullenwassers die op een veld nog nooit wat hebben klaargespeeld zoals Raiola en ga eens praten met je vader en mensen die er wel veel verstand van hebben. Ga extra trainen met Overmars of Tahamata want die zijn op dit moment zelfs nog beter.
1 -1
GrandMasterFlex
Stoere mannetjes hoor! Kereltje is 19, dus die heeft nog genoeg tijd.
4 -1
BobHaarms86
Serieus? is hij dit jaar al 2x jarig geweest?
1 0
zuidzuid
Op die leeftijd moet je alles onbevangen voorbij lopen. Als je dat nu al niet doet zal t nooit niet gebeuren.

Kapt alles terug op t moment. Zelfs tegen De Dijk
3 0
Mözil
Ga maar een presteren, praatjesmaker
8 -9
RaynoFischer
Echt he, Neres kon rustig achterover leunen met een jonko, hier wordt hij niet zenuwachtig van ;)
8 0