Boer grijnst: 'Kreeg bedankjes uit Amsterdam'

BVeenstra, 16-10-2017 om 07:45, 6215 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mede dankzij een aantal puike reddingen van Diederik Boer wist PEC Zwolle afgelopen zaterdagavond knap gelijk te spelen in de uitwedstrijd bij Feyenoord. Daarmee hielp de doelman niet alleen zijn huidige club, maar ook zijn oud-werkgever Ajax, dat een concurrent twee punten zag verspelen.

'Appjes uit Amsterdam? De eerste bedankjes zijn al binnen, ja', vertelt Boer tegenover het Algemeen Dagblad. De krant vermoedt dat Nick Viergever en Joël Veltman de goalie al een berichtje hebben gestuurd. Toch ging het zeker in de slotfase niet makkelijk, zo vertelt Boer. 'Het leek aan het eind wel een schiettent op de kermis. De bal ging alle kanten op. Een paar schoten werd geblokt en ik pakte er ook een paar. Het is mijn werk, hè.'

Volgende week gaat Ajax zelf op bezoek in De Kuip, maar in Rotterdam is men niet vergeten dat Boer een verleden heeft in Amsterdam. 'Het hoort erbij. Ik hoor dat gefluit wel. Het heeft denk ik ook met mijn verleden bij Ajax te maken. Ik heb hier toen ook een Klassieker gekeept. Toen was de sfeer nog heter en grimmiger.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
klompv
Diedrik Boer, wie kent um niet. Diedrik Boer, Diedrik Boer is een echte Ajacied!!!!
0 0
AjaxCitizen
Held!
0 0
Stone020island
Heerljk die gefrustreerde kakkies op vz ahhahaha
0 0
Dwergje48
Zouden wij ook zijn als het andersom was. Een aantal van ons dan.
0 0
Suarez16_
Mooie kerel die boer. Nu tegen psv de 0 houden ;).
2 0
AFC34
Huh waarom gaan ze blindelings uit van Viergever en Veltman, misschien was het ex collega keeper Onana wel, of Ziyech. Wat een domme kutkrant is het toch.
0 0
Babayaka
Ze speelde online call of duty, kaarten is niet meer van deze tijd.
0 0
AjaxCitizen
Die hadden samen toch een klaverjasgroepje of zo? Denk dat ze daardoor goed met elkaar op konden schieten en daardoor het vermoeden is dat het Veltman en Viergever waren.
0 0