O19 en O16 winnen midweekse oefenduels

BvdPloeg, 06-10-2017 om 10:20, 4158 views, Ajax Showtime |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Ajax O19 en Ajax O16 hebben deze week oefenwedstrijden gespeeld en gewonnen. O19 speelde met spelers die geen interlandverplichtingen hadden en het won met 3-1 van FC Volendam. Een mix van Ajax O15, O16 en O17 versloeg Alphense Boys O17 met 1-0.

Ajax O19 had donderdag geen kind aan Volendam, dat in de competitie al met 0-5 verslagen was. Desondanks heerste er na afloop toch vooral ontevredenheid over het vertoonde spel. Door goals van Victor Jensen en twee van Pascal Struijk werd er uiteindelijk wel gewonnen. Ook was er weer speeltijd voor spelers die in de competitie nog niet of amper aan bod kwamen.

Ajax O16 speelde op dinsdag al tegen Alphense Boys en door een treffer van Naci Unuvar won het nipt. Coach Nordin Wooter had de beschikking over bijvoorbeeld Devyne Rensch en Youri Regeer uit Ajax O15, maar ook over bijvoorbeeld Niciano Omzigtig, Samir Ben Sallem en Enrico Duenas Hernandez uit O17. Ajax O17 speelt vrijdagavond een competitiewedstrijd uit bij AZ, O16 gaat een dag later ook op bezoek in Alkmaar. Ajax O15 speelt zaterdag thuis tegen FC Twente.

Opstelling Ajax O19: El Maach; Aberkane, Solomons, Struijk, Farcas; De la Vega, Jensen, Margaret; Schön, Kaars, Horvath.

Opstelling Ajax O16: Dieker; Omzigtig, Rensch, Aksit, Mbinga; Ben Sallem, Beelen, De Vries; El Kadiri, Hoogewerf, Hernandez.
Wissels: Warmerdam, De Waal, Unuvar, Bonnah, Hoever, Regeer, Pinas, Pynadath, Scholten.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
janaja
Jensen speelde een heerlijke wedstrijd. Ook zeker genoten van de la Vega. Het verbaast me dat hij weinig basis speelt in de competitie.
0 0
Ozymandias
De la Vega gaat het zeer moeilijk krijgen in het profvoetbal. Hij heeft een groot voetballend vermogen maar komt verder op belangrijke aspecten vooral te kort. Hij heeft geen groot genoeg loopvermogen voor een middenvelder en kan dat ook niet compenseren met een groot spelinzicht. Aan de bal is hij vaak een genot maar als hij zelf niet in balbezit is heeft het elftal eigenlijk helemaal niets aan hem. Ajax heeft middenvelders van rond zijn leeftijd met veel meer potentieel.
0 0
MZMacnack
Ik ben geweest bij 019 stonden ongeveer 50man langs de lijn te kijken uitslag was en is 4-1 geworden en geen 3-1 wat in dit verslagje staat.Doelpunten makers voor rust 1-0 Margaret 2-0 Strijk en na rust 3-0 Stuijck En 4-1 Jensen
0 0