[Update] FIFA 18 ratings alle Ajacieden bekend

giobelloni, 21-09-2017 om 12:00, 36521 views, FUTWIZ | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!

Met de naderende komst van FIFA 18 is het altijd maar gissen wat de ratings van de Ajax-spelers zullen zijn. FUTWIZ publiceerde een lijst met (vermoedelijk) de ratings van Ajax-spelers in FIFA 18.

De meeste Ajacieden mogen rekenen op een gouden kaart. Zo ook Hakim Ziyech, hij is met een rating van 81 de beste speler van Ajax volgens FIFA. Opvallend is echter dat we nog een paar spelers missen op de lijst, zoals bijvoorbeeld Justin Kluivert. Een door FIFA-spelers zeer veel gebruikte speler. 

Daarnaast mogen Kasper Dolberg, Donny van de Beek en Matthijs de Ligt rekenen op een upgrade. Vooral laatst genoemde heeft een forse upgrade gekregen. De Ligt begon in FIFA 17 nog met een bronzen kaart, maar mag nu rekenen op een gouden kaart met een rating van 76. Opvallend is dat ook Abdelhak Nouri in FIFA 18 voorkomt. Nouri heeft van EA een gouden kaart met een rating van 75 gekregen.

Update - 12.00 uur (21 september)
FUTWIZ heeft donderdag de officiële ratings van alle Ajacieden op FIFA 18 bekend gemaakt. Eerder was er al een vermoedelijke lijst met enkele spelers, nu is die lijst aangevuld met alle Ajacieden. 

Klik hier om alle ratings te bekijken

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tijntjee
Ik hoor zoveel slechte dingen over FIFA.. speelde altijd PES en wilde nu over stappen.. maar als ik dan weer zie hoe spelers al Hakim er uit zien...
0 -1
DeWijsneus
Speelde vroeger ook altijd PES 4,5 en 6 en daarna was het klote en had het mijn interesse niet meer. Vorig jaar voor 12 euro aan het eind van seizoen PES2017 gekocht n.a.v. goede reviews en kan dat deel zeker aanraden.
0 -1
Ajax4xbestevaneuropa
Waarschijnlijk heeft EA contact met Ajax gezocht m.b.t Nouri, en ongetwijfeld is er overleg geweest met zijn familie. Reken maar dat de broer van Nouri het mooi vond dat Appie er nog bij zit. Als ze echt bezwaren hadden/hebben zou EA hem er zo uithalen. Zou alleen maar een rel kunnen worden en slecht voor hun naam als ze dit zouden doen zonder overleg met Ajax/familie.
Ik denk dat als Ap nog kon praten en het hem gevraagd werd, hij zelf ook nog steeds in ffa hadwillen zitten.
Toen ik jong was begon fifa net. Zoek voor de gein maar eens fifa 96 op. Toen 98 uitkwam was het een spektakel omdat je ook een wk versie had. Toen kon je je niet voorstellen dat het ooit zoals nu eruit zou kunnen zien. Beeld je in wat er over 20 jaar misschien mogelijk is.
3 -1
Onpartijdig
Wober 66, ook niet echt hoog.
1 0
Oliveira
Alsof deze ratings representatief zijn. Slaat nergens op dat de spelers die systematisch falen zo hoog worden beoordeeld in een spel.
2 -1
Youri08
Je kan je maar ergens druk om maken
0 -1
Oliveira
In een spel worden ze gezien als "prima"spelers. In het echt zijn ze stuk voor stuk matig tot slechte spelers. Dus ja... waar maak ik me zelf over druk.
0 0
Ajax_33
Neres 74 en Kluivert 73
1 0
DaishRedan
Kluivert had al 73 verdient 75 nu
0 -3
Ajax_33
Hij heeft nu pas 73
1 0
ViktorGFischer
Aan het begin van het spel zijn vreemd genoeg niet de laatste updates van de spelersselecties actief. Vandaar dat Sánchez er ook nog bij zit. Dit zelfde is de afgelopen jaren ook gebeurd. Cillessen zat bijvoorbeeld ook bij FIFA 17 nog bij Ajax. Wanneer je hem update, heb je de huidige selectie op FIFA.
0 0
ajax_janneman
dat doen ze zodat mensen met een illegale versie ook nog een patch moeten downloaden om de selecties zo op orde te krijgen. Dit is vaak nogal lastig
0 -1
Leviathan
Spel is in augustus al klaar he.. Moet dan nog gedrukt worden en distributie over de hele wereld. Dat is wel even werk
0 -1
AFCA-B93
Ik hoop eigenlijk nog dat Appie er in blijft zitten. Krijg je toch nog een beetje het idee dat zijn toekomst waargemaakt kan worden
3 -2
waynelove
Helaas hebben ze zijn potentie -9 gedaan. 75 rating met 75 potentie.
1 0
BK020
Die blijft erin zitten, net zo lang als hij een contract heeft bij Ajax. Zou me niets verbazen als EA hem daarna ook nog toe blijft voegen, gekeken naar de situatie.
2 -2
AIR-S
Pijnlijk om Nouri er bij te zien....
5 -5
Bjorn
Dat Nouri nog bij de selectie zit geeft denk ik vooral aan hoe vroeg dit spel al gemaakt wordt. Mooi en vreemd tegelijk.

Als het als eerbetoon bedoeld is, mooie gedachte.
3 -2
mvdk
Het is een beetje een gekke gedachte, maar hij staat gewoon nog tot 2020 onder contract. Officieel is hij dus gewoon nog speler van Ajax.

Ik heb hem sinds het incident overigens wel uit de selectie gehaald. Ik kan niet met hem spelen...
12 -2
Koenniiee
Had ik ook op FM. Ben gelijk gestopt met die carrière bij Ajax.
6 -3
Leprechaun
Ik heb juist het tegenovergestelde gedaan. Ik heb hem ontwikkeld en hij is inmiddels al seizoenen lang de belangrijkste man op mijn middenveld. Ik ga proberen hem (als hij zelf niet weg wil) zijn hele carrière bij Ajax te houden.
0 0
ram
Ik had FM laatst weer eens opgepakt en kwam hem tegen. Op zich kon ik hem prima gebruiken maar even zitten twijfelen en hem nie gehaald; toch te confronterend om hem steeds te zien.
0 0
afcavince
Volgens mij is dit als eerbetoon met opzet gedaan. Zo is zijn foto op de gouden kaart het grootst van de hele selectie.
10 0