Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Kamp Luckassen sprak ook met Ajax

BVeenstra, 13-09-2017 om 07:55, 8218 views, Voetbal International | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Afgelopen zomer maakte Derrick Luckassen de overstap van AZ naar PSV, maar de verdediger had ook zomaar voor Ajax kunnen spelen. De talentvolle mandekker vertelt erover in gesprek met Voetbal International.

Luckassen bevestigt in het interview de interesse van Ajax. 'Mino (Raiola, red.) en José (Fortes Rodrgiuez, red.) hebben inderdaad met Ajax gesproken. Maar zij moesten eerst Davinson Sánchez verkopen. PSV was direct concreet', aldus de verdediger, die op 10 juli de overstap maakte naar de club uit Eindhoven. Ajax verkocht op zijn beurt Sánchez pas eind augustus aan Tottenham Hotspur.

Het talent had bovendien ook zomaar voor Feyenoord kunnen spelen. ‘Klopt, de clubs waren er al uit. Als ik ja had gezegd, was ik nu Feyenoorder. PSV kwam als eerste, maar dat was niet doorslaggevend. Ik had een goed gevoel bij PSV, maar was ook blij met de interesse van Feyenoord. Ik wilde namelijk sowieso een stap omhoog maken. Ik had een goed gesprek met Marcel Brands, en Mino Raiola en José Fortes Rodriguez, mijn zaakwaarnemers, adviseerden me naar PSV te gaan. Ze vinden Feyenoord óók bij me passen, maar ze denken dat de rust van Eindhoven goed is voor mijn ontwikkeling.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
4xEC1
Is toch erg eigenlijk dat de zaakwaarnemers bepalen waar je heen gaat en niet jijzelf...
1 0
Youri08
Ken hem verder niet maar vond hem afgelopen zondag erg slecht. Leek wel een standbeeld.
0 0
afca1985
Die "scout"gelijk ontslaan
0 0
Robinjo1988
Nou gelukkig is dat niet doorgegaan. Middelmaat!
Ben benieuwd welk genie bij Ajax hem een aanwinst vond...
1 0
3*stars*3
Tip van Hennie? Hij zat er ook bij, toen Frank jaarlijks een speler van Az overhaalde naar Amsterdam...
1 0
3*stars*3
Wow, Sanchez verkopen en dan Luckassen zien als vervanger...

Las trouwens stuk op VI en kwam vandaag pas achter dat hij broer is van Brobbey.
1 0
Ajacied33
Dit moet haast een slechte grap zijn toch? Interesse in Luckassen,wij?? Man,die jongen is niet eens slecht,maar gewoon echt heel slecht.
3 0
Jowen
Ben benieuwd hoeveel spelers Raiola onder zijn hoede heeft. Ik kom die naam veel vaker tegen dan mij lief is
0 0
Bennyben
Aldus brands, begint wel triest te worden hoor al die spelers die zogenaamd naar Ajax konden
3 -1
Koenniiee
Waar in hemelsnaam zie jij Brands staan?
3 0
10Sneijder10
Gelukkig speelt die nu bij psv, nog meer middelmaat hebben we niks aan.
1 0
Ajaciedforaltij
Allereerst wil ik even zeggen dat ik Luckassen NOOIT bij ons zou willen zien voetballen. Het is een ongelooflijk middelmatige, eigenlijk waardeloze voetballer. Maar de handelswijze van Ajax kun je wel weer vraagtekens bij zetten. Eerst Sanchez verkopen? Het was toch al vanaf de Noordpool te zien dat er interesse is in Sanchez? En als je dan al besluit dat je hem voor de minimale prijs laat gaan waarom moet je dan nog wachten met het halen van een vervanger? Wat een stel amateurs zijn het toch
1 -3
Pinpanter
Nou, blijkbaar was dat "stel amateurs" niet zo heel erg overtuigt van Lukassen maar waren ze ook nog niet zeker van de wel gewenste vervanger. Dus deurtje open proberen te houden. De hoogste opbrengst ooit binnenhalen, slim gedaan. Noem jij dat maar ...... ach ach
0 0
foroloca
Iemand zijn interview gezien na Heerenveen. Phfff niet bijster slim laten we het daar op houden.
4 0
Redrum
Ja daar hebben er wel meer last van bij psv. Ene Brenet en Locadia bijvoorbeeld. Als ik psv was zou ik dit drietal mijlenver bij elke camera of microfoon uit de buurt houden. Je zou je als club toch kapot schamen voor zulke leeghoofden. Maar goed, bij psv ligt het allemaal wat anders natuurlijk.
0 0
3*stars*3
Depay was voor de camera's ook zo'n rare.
Bij PSV zijn ze goed om die "gangsters" uit de opleiding te pamperen en dan krijg je verwende engerds zoals:Afellay, Labyad, Depay en Locadia.

Moet wel zeggen dat ik niets tegen de persoon Luckassen heb.
Komt niet vervelend en arrogant over ofzo maar wel een matige voetballer en niet de slimste.
1 0
Redrum
Oh ja, die totale idioot hadden we ook nog. Maar dat is inderdaad het grote verschil tussen Ajax en PSV ja. Ajax heeft bepaalde normen en waarden qua gedrag van spelers in de opleiding en daarom zijn er ook zoveel grote talenten uitgeflikkerd vroeger. Bij psv kan je elke dag een drol draaien op het bureau van de trainer zolang je maar talent hebt. Daarom is psv nog steeds na al die jaren een club zonder identiteit en uitstraling. Ze hebben geen trots en geen fatsoen. Daarom pikken ze nu ook weer schaamteloos Malen op bij Arsenal.
0 0
behangdelul
"Maar ineens kwamen ze allemaal op mij afgerend" Whahahha...sowieso alles wat met Mino te maken heeft zoveel mogelijk buiten de deur houden!
2 0
Willem410
Wel tipisch dat Raiola hem psv en feyenoord boven Ajax adviseert. Verder goed afgelopen zo, de Ligt en zelf Veltman centraal zijn veel beter. Dat Psv is wel lekker bezig, hebben niet 1 linkspoot meer in de selectie dus denken weet je wat we doen? Kopen deze middelmatige rechtspoot voor veels te veel geld.
1 -1
Jayq
Nadat ik de na-wedstrijd-interviewtjes had gezien van Luckassen (en Locadia) van afgelopen weekend, moest ik eigenlijk meteen concluderen dat onze aanvoerder niet eens zo slecht voor de dag komt in zijn interviews.
8 0
Puurvoetbal
Gekozen voor 'de rust' in Eindhoven !
2 0
Koenniiee
Sorry, maar wat is dat voor scouting? Ik was ontzettend blij dat hij naar PSV ging omdat het een ontzettend onbetrouwbare speler is.

Lomp, pakt veel kaarten, stapt graag in, wil voetballen (indribbelen) maar moet dat helemaal niet doen. Lachwekkende aankoop was dat geweest. Een grote donkere CV maakt nog geen Davinson Sanchez!
6 0
Redrum
En toen werd Derrick bruut wakker geschud door een afgeslagen bal van Schwaab op zijn hoofd die bestemd was voor Isimat-Mirin op de woensdagochtend training.
7 0
Redrum
Deze gozer kan er echt helemaal niks van. Ben blij dat hij naar psv is gegaan.
7 0
Bjorn
Dat we uberhaupt interesse hadden vind ik zorgwekkend.
7 0
WesleySonck
een nette manier om hem af te wijzen. "Sorry, we moeten eerst verkopen" klinkt beter dan "hahahaha wat denk je zelf, kneus?"
8 0
Civilengineer
Klaassen was al verkocht. Daar zou geen vervanger voor worden gehaald. Dus geld hadden ze al.
1 0
Jayq
Ook voordat Klaassen verkocht was, hadden we al genoeg geld gehad.
Het gaat erom dat Ajax geen speler haalt als je voor die positie er al 2 (of meer) hebt lopen.
0 0
Tinus
Als hij bij Ajax zo had gespeeld als zijn laatste wedstrijd tegen PSV was hij al helemaal afgeschreven geweest in Amsterdam. Prima dat we de miljoenen van Klaassen op zak hebben gehouden.
0 0
Mokumnorth
alleen al door mino moest je dit niet willen, en dan hebben we het nog niet eens over zijn gebrek aan kwaliteiten
14 0
MankeNelis
Eindelijk een goed advies van die dikke.
2 0
insectenverdelg
gelukkig zijn we daar nog voor behoed.
4 0
GvanderK
Komt nooit verder dan dit. Het is al een verassing dat hij in PSV 1 mag spelen.
5 0
Schillo
Blij dat deze jongen nu bij psv speelt en niet bij ons...
7 0
kaashaas
Ze (moesten) eerst davidson sanchez verkopen...
Ga aub van die fucking beurs af!!
0 -11
Tinus
Is toch heel logisch beleid als je al een topper als De Ligt voor de rcv hebt lopen? Ik begrijp echt niet dat mensen dit niet snappen. En ik weet niet of je de laatste wedstrijden van Lukassen hebt gezien, maar met hem erbij waren de wedstrijden tegen Nice en Rosenborg niet eens spannend geworden.
0 0
chrisjuhhh
Beurs is enkel geld genereren toen ter tijd en vervolgens wordt er geen dividend betaald .
Maw heeft er helemaal niets mee te maken .
2 0
Schillo
Heeft niets met de beurs te maken.
3 0
Heiko
Middelmaat. Next
8 0