Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

'Het zijn nog jonge jongens, geen robots'

FinnDekker, 11-09-2017 om 22:17, 5286 views, | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Michael Reiziger baalt van het eerste puntenverlies van zijn ploeg. Jong Ajax wist maandagavond niet te winnen van laagvlieger RKC dat op bezoek kwam op De Toekomst. De beloften kwamen op voorsprong, maar kregen de deksel op de neus uit een standaardsituatie. Het werd 1-1 in Amsterdam.

'Ik denk dat wij te slordig waren en niet goed genoeg om die drie punten binnen te halen. Soms moet je het geluk hebben dat hij toch nog in het netje valt. Dat hadden wij vandaag niet', aldus Reiziger in gesprek met FOX Sports. Erg boos lijkt de trainer echter niet. 'Het zijn jonge jongens, geen robots. Het kan gebeuren.'

'Na de 1-0 hadden wij de wedstrijd moeten beslissen', luidt vervolgens het antwoord op de vraag waar het fout ging bij Jong Ajax. 'Dat was ook een hele goede periode. De tweede helft hebben wij eigenlijk in een te laag tempo gespeeld.' Uiteindelijk viel de gelijkmaker. 'De vorm was er niet die we de andere wedstrijden wel hebben laten zien.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Sorry, waarom speelde Cerny niet?
0 0
blessure
De passie die er tegen PSV was, ontbrak.
We doen het wel even tegen de onderste.
2 0
AlexIbarra
Lag het aan mij of was die scheids weer verschrikkelijk vanavond?

Nadat RKC een keer gevaarlijk werd uit een vrij trap ging die spits alleen nog maar liggen en kreeg alles mee. Hun rechtsback mag de hele wedstrijd overtredingen op Johnsen blijven maken en ik zie De Wit geel krijgen voor een tackle waarbij hij wel de bal en niet de man speelt. Etc. etc.

Hij trok wel netjes 6 minuten bij moet ik zeggen.
4 0
chrisjuhhh
Klopt helemaal , maar hier moet je zeggen hoe slecht alles wel niet was .
0 0
Mr.P.
geen robots? je jonge jongens moeten top talenten worden, niet potentieële sparta spelers!
0 -10
JPM
Man, man - lekker goedkoop scoren weer.

En als je dan toch op de man wilt spelen - die gozer "van Sparta" was een rechtsback van het niveau waar wij bij Ajax tegenwoordig alleen nog maar van kunnen dromen.
6 0