Boer: 'Onana was blij om mij te zien'

giobelloni, 11-09-2017 om 07:30, 7253 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Diederik Boer was zaterdagavond met PEC Zwolle voor even terug in de Amsterdam Arena. Hoewel zijn ploeg met 3-0 onderuitging was de sfeer opperbest op het veld, zo vertelt hij tegen De Telegraaf.

Na het duel rende zijn oud-collega André Onana rechtstreeks naar Boer om hem te begroeten. Nadat Onana even plagend voor de neus van Boer had staan juichen klom hij op de rug ban de PEC Zwolle doelman. ‘Ik denk dat hij me vast mist.’

Boer vertelde dat hij in zijn tijd bij Ajax een hele goede samenwerking kende met de Kameroener. ‘We hadden een goede band en konden uitstekend met elkaar omgaan. Hij was blij om mij te zien. Ik ook om hem te zien hoor, maar ik ben iets minder uitbundig.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Elflashy
"Diederik is mijn bro geworden" ahh wat mis ik Appie zeg
1 0
BillSplate
Geweldig dat Onana en Ziyech zo met hem omgingen. Mooi om te zien dat hij kennelijk goed in de groep lag. Degelijke tweede keeper geweest.
2 0
blessure
Prachtig om te zien, na de wedstrijd zijn het gewoon vrienden.
1 0
Ardoe
Topgozer indd! Heeft Onana veel aan gehad vorig seizoen.
1 0
Ajax27
Geweldig toch! Dit toont alleen maar aan hoe belangrijk het is om sommige van dit soort kerels in je team te hebben. Volwassen kerels met levenservaring, staan gewoon keihard wissel maar vinden op de een of andere manier gewoon de klik met een deel van de jongere spelers. Die zitten daardoor wat prettiger in hun vel. Alle beetjes helpen daarin voor de vaak onstuimige jonge garde die nog wat wisselvallig zijn.
3 0
AFC34
Laat boer lekker keeperstrainer worden na zijn carriere, hoeft niet bij ons te zijn maar het lijkt mij een ideale mentor. Een die ook weet hoe je moet omgaan met een periode van weinig spelen. Kunnen veel jongeren wat van leren.
2 0
Maxwell_5
Waarom niet bij ons? In mijn ogen heeft L'ami zijn beste tijd wel gehad.
2 0
RS01
Het viel inderdaad wel op hoe leuk iedereen het vond om hem te zien. Volgens mij is het echt een geweldige vent!
4 0