Boer lacht: 'Toen gingen ze er allemaal in'

BvdPloeg, 09-09-2017 om 23:25, 6989 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Diederik Boer kon er na afloop met Hakim Ziyech wel om lachen. De oud-doelman van Ajax pakte namens PEC Zwolle een strafschop van de middenvelder, maar dat deerde de Amsterdammers uiteindelijk niet.

'We geven het iets te makkelijk weg', vat Boer de wedstrijd eigenlijk kort samen in gesprek met FOX Sports. De doelman vond Zwolle nog wel goed beginnen, maar spreekt daarna over een 'schiettent'. 'Ajax heeft ons daar in leven gehouden. Daarna was het vlak en voetbalden we wel redelijk mee. In de tweede helft zaten we een kwartiertje nog wel in de wedstrijd, maar na de 2-0 was het over.'

Voor Boer zelf was de gestopte strafschop van Ziyech het hoogtepunt. Hij begint te lachen: 'Je probeert wat en je probeert bij een speler in het hoofd te komen. Ik heb een heel jaar met Hakim getraind en ik moet zeggen dat ze er toen allemaal in gingen. Ik wees naar de linkerhoek, omdat ik wist dat hij daar een penalty had gemist voor Marokko. Hij baalt er natuurlijk van, maar daarna heeft hij nog een goal gemaakt; hij blij en ik blij.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Boer is gewoon een topgozer. Kon het erg goed vinden met jong en oud volgens de verhalen. En dit moment gisteren was denk ik nog wel het mooiste moment van de wedstrijd. Boer die eindelijk weer eens een grote lach op het gezicht van Ziyech kan laten zien. Ziyech die zo ontzettend goed kan zijn, prachtige dingen laat zien, maar waaraan je ook heel duidelijk ziet dat de situatie rondom Nouri nog in z'n koppie speelt. Hij speelt niet vrijuit... het is nog steeds niet de Ziyech die hij bij Twente al een aantal jaren was. Ik hoop echt voor 'm dat ie dit jaar ontzettend gaat vlammen, dat ie de schaal omhoog mag houden en dan een mooie transfer verdient.
1 0
ETM
Als je die gelaatsuitdrukking bij Ziyech te weeg kan brengen (zie foto) dan kun je wel wat ja.
3 0
Ewald
Mooiste moment van de wedstrijd..... Hakim eindelijk weer eens te zien lachen. Wat een pracht spelers is het toch en dat laat hij weer af en toe zien. Zo ook zn glimlach.
5 0
Joseph
prachtig filmpje en een mooie vent, zag dat er meer naar hem toe kwamen, die zullen ze wel missen in de kleedkamer..
7 0
Jajijdaar
Inderdaad, hij was de gangmaker van de kleedkamer.
Geweldige gast die Diederik Boer. Iedereen mocht hem en hij lag geweldig in de groep.
6 0
CyclOwneD
Op en top prof ook! Besefte heel goed dat hij nooit 1ste keeper zou worden en schikte zich in die rol zonder te zeiken en zeuren. Iemand die het al geweldig vond om bij een topclub op de bank te zitten. Ik heb een zwak voor Boer!
6 0