Van Rhijn: 'Jullie hebben Colombiaan gehaald'

SJvanveen, 08-09-2017 om 19:58, 10976 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Ricardo van Rhijn is er nooit sprake geweest van een terugkeer naar Ajax. De rechtsback, momenteel verhuurd aan AZ Alkmaar, zegt in gesprek met Ziggo geen gesprekken te hebben gevoerd met de Amsterdamse club. 

'Ik heb het wel gelezen in de media, maar nee, dat is niet gebaseerd op de waarheid. Het had gekund qua positie. Maar jullie hebben al een Colombiaan gehaald, dus het was voor mij geen optie', begint Van Rhijn, die maatje Siem de Jong wel zag terugkeren op het oude nest.

'Ik ben blij voor hem dat hij weer een periode Ajax toe kan voegen aan zijn carrière. Hij heeft veel ervaring inmiddels, kan veel belangrijke goals scoren en hij is ook gewoon een hele fijne vent naast het veld. Ik heb alleen maar positieve verhalen over hem. Hij heeft zijn irritante gedrag af en toe, maar al met al is hij wel goed.' Of Van Rhijn ooit terugkeert? 'Misschien, je weet het nooit in het voetbal.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
4xEC1
Ik kan nog herinneren dat hij zo sterk van der Wiel verving, overtrof hem zelfs. Zo zonde dat hij daarna geen schim van zichzelf meer was......
0 -1
GvanderK
Die moet je niet terugwillen...
1 0
Middenweg401
@Ajaxtv: "een muziekje omdat het moet" onder een filmpje zonder gerichte microfoon in een holle ruimte of met omgevingsgeluid.. Dat is geen succesvolle combinatie.
4 0
mvdk
Ik ben sowieso wel een beetje klaar met dat liedje.
1 -1