Internationals keren terug bij Ajax

BVeenstra, 05-09-2017 om 08:45, 5483 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax is, met de al teruggekeerde internationals, de voorbereiding op het duel met PEC Zwolle van aankomende zaterdagavond begonnen. De Amsterdamse club laat via Twitter weten dat er weer getraind wordt.

De selectie van trainer Marcel Keizer kreeg een vrij weekeinde, omdat er in de Eredivisie (vanwege de interlands) niet gespeeld werd. Zo bracht David Neres onder meer een bezoekje aan de Portugese hoofdstad Lissabon.

Op foto's van de Twitter-pagina van Ajax is onder meer Matthijs de Ligt, die deel uitmaakte van de selectie van Oranje, te zien. Naar alle waarschijnlijkheid trainen ook Donny van de Beek en aanvoerder Joël Veltman weer mee. al is dit niet bevestigd. Of Lasse Schöne, Kasper Dolberg (Denemarken) en Amin Younes (Duitsland) al van de partij zijn, is nog niet bekend. Hakim Ziyech (Marokko), Frenkie de Jong (Jong Oranje), Maximilian Wöber (Oostenrijk) en Vaclav Cerny (Tsjechië O21) zijn er vanzelfsprekend nog niet bij: zij spelen dinsdagavond nog interlands. Verder lijkt Justin Kluivert, recentelijk nog aan de kant met een spierblessure, weer mee te kunnen trainen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!