[Update II] Ook selectie Oranje O17 bekend

FinnDekker, 29-08-2017 om 11:15, 8043 views, Ons Oranje |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De coaches van Oranje O19 en O18 hebben hun definitieve selecties bekend gemaakt voor interlands in september. Bij O19 zijn vijf Ajacieden van de partij, Mitchel Bakker is de enige Ajacied bij O18.

De linksback was nog één van de vier Ajacieden in de voorselectie, maar Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp en Giovanni de la Vega zijn afgevallen. De ploeg van Bert Konterman speelt twee oefenwedstrijden tegen het Denemarken van Victor Jensen.

Oranje O19 gaat meedoen aan een Vierlandentoernooi in Finland, waar Saku Ylätupa ook van de partij is. Boy Kemper, Ché Nunnely, Jasper ter Heide, Noa Lang en Nick Plomper zijn geselecteerd, Navajo Bakboord is afgevallen. Van Oranje O20, dat twee oefenduels gaat spelen, is alleen nog maar een voorselectie bekend.

Dan Oranje O17, dat wat later in september ook een Vierlandentoernooi gaat spelen. In de voorselectie zijn maar liefst zeven Ajacieden opgenomen; Terrence Douglas, Liam van Gelderen, Jurriën en Quinten Maduro, Enric Llansana, Daan Reiziger en Venitchio Sint. 

Update - 21.25 uur (28 augustus 2017)
Dwight Lodeweges heeft vijf Ajacieden opgeroepen voor twee oefeninterlands van Oranje onder 20. Op 31 augustus is Engeland de tegenstander, terwijl op 4 september wordt geoefend tegen Portugal. Dit doet Oranje met Carel Eiting, Leon Bergsma, Dani de Wit, Deyovaisio Zeefuik en Mauro Savastano.

Update - 13.15 uur (29 augustus 2017)
Na de selecties van Oranje O20, O19 en O18 is ook de definitieve selectie van Oranje O17 bekend. De ploeg speelt in september een Vierlandentoernooi en zes Ajacieden zijn uitgenodigd. Terrence Douglas, Liam van Gelderen, Jurriën Maduro, Enric Llansana, Daan Reiziger en Venitchio Sint doen mee, Quinten Maduro is afgevallen vanwege een gebroken pols.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!