Perez vergelijkt Denen: 'Kasper is heel bijzonder'

JesseTH, 12-08-2017 om 09:00, 3682 views, De Telegraaf | De nieuwe rugnummers zijn bekend!

Zowel Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen als oud-speler Kenneth Perez zijn nog altijd vol lof over Kasper Dolberg. Jørgensen is onder de indruk van zijn prestaties en Perez gaat nog een stapje verder, door te zeggen dat Dolberg in Denemarken meer geliefd is dan Jørgensen.

'De druk op Dolberg is enorm, omdat de verwachtingen bij hem zo hoog zijn', opent Jørgensen over zijn collega-spits. 'Vooral van de Deense media. Maar hij doet het in mijn ogen geweldig. Hij blijft onder alle omstandigheden zo koel en zo rustig. Niemand kan iets slechts van die jongen zeggen. Ik heb hem hoog zitten en ik denk ook dat hij aan alle verwachtingen gaat voldoen.'

Perez ziet niet per se een strijd tussen Jørgensen en Dolberg, waar Dolberg volgens hem in Denemarken toch een streepje voor heeft. 'Je moet naar andere dingen kijken dan alleen goals. Er is een groot leeftijdsverschil tussen die twee. Nicolai heeft veel meer ervaring. Kasper, heb ik altijd gezegd, is heel bijzonder. Wat hem in Denemarken speciaal maakt, is zijn optreden in de Europese campagne van Ajax vorig seizoen. Daarmee heeft hij echt indruk gemaakt.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Thedude
Tja het blijft een vreemd beleid. Je verkoopt twee en straks dus 3 verdedigers en je hebt niet tot nauwelijks een alternatief achter de hand of handeld zeer traag. Wat dat betreft heeft Feyenoord( sorry dat ik het zeg) het gewoon goed gedaan, twee verdedigers snel gehaald met potentie. Snap totaal niet dat Ajax niets een lijst achter de hand lijkt te hebben en dan wel gaat lopen zeuren dat ze zo zielig zijn. De zoveelste klap, bla bla bullshit ze zijn er zelf debit aan, maar willen niet onder ogen zien dat dit zo is. Overigens Tete zit bij Lyon tot nu toe gewoon op de bank die had beter voor zijn kans kunnen gaan. Zou Veltman gewoon als rcv opstellen.
0 0
FissaDeGekste
Gelul man. St Juste zit te ver van die potentie af om bij Ajax een kans op het eerste te maken momenteel en Haps is al te oud om er nog veel meer uit te halen. Die tweede maakt net zoveel fouten als de eerste al zijn zijn pieken ook hoger :-)
Ben zelf ook zuur om de de verdedigende transfers maar weet nu al dat ie ojuruela oid beter gaat zijn dan st juste. Het gras is echt niet altijd groener aan de overkant.
0 0
FlyingDutchMan
Perez wel één van de weinige analisten die zinvolle dingen zegt
0 0
Ajax#1900
Klopt, met afstand onze beste analist. Hoewel we ook gewoon heel veel clows op tv zien, dus ik weet niet hoe moeilijk dat is.
0 0