'Hij zal bewijzen dat hij een goede trainer is'

SJvanveen, 23-07-2017 om 20:07, 7457 views, ELF Voetbal |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Justin Kluivert heeft in een groot interview met ELF Voetbal gesproken over Peter Bosz en Marcel Keizer. Over beide trainers is de buitenspeler lovend.

De Amsterdammer vertelt dat dat Ronaldinho zijn idool was vroeger. 'Hij was échte top. Hoe hij acties kon maken op snelheid, ongelooflijk! Daar kan ik veel van leren. Hoe? Door het uit te proberen. Dat zie je ook aan David Neres. Als hij de bal krijgt denkt hij maar aan één ding: mannetje opzoeken en passeren!', begint Kluivert junior, die acties maakte onder Bosz zijn bewind, maar dat nu moet doen onder een nieuwe trainer.

'Hij heeft veel voor mij betekend', doelt Kluivert op Bosz, inmiddels vertrokken naar Borussia Dortmund.  'Mede dankzij hem zit ik nu hier. Hij heeft mij de kans gegeven om op jonge leeftijd door te breken. Dat zouden niet veel trainers gedurfd hebben', is de jeugdinternational lovend. Dat is Kluivert overigens ook over Keizer. 'Ik kon het bij Jong goed met hem vinden. Hij houdt van voetballers zoals ik. Van snelle vleugelspelers die acties kunnen maken. Hij hamerde er altijd op om acties te maken en diepgang te hebben. Net als Bosz. Daar ben ik goed in. Ik ben blij met zijn komst. Zeker weten. Veel mensen kennen hem niet. Maar hij zal dit jaar gaan bewijzen dat hij een goede trainer is.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Johan1
Totaal geen vertrouwen in een trainer die Dijks weer een kans geeft. Dan heb je er totaal geen kaas van gegeten. Gelukkig drinkt hij wel gezellig iedere dag een kop koffie met Dennis en Edwin.
0 0
Leviathan
Vorig seizoen was jij ook van te voren anti Bosz zeker? Afgelopen seizoen deden we het linksback met Viergever en Sinkgraven. Nu Viergever Dijks en Sinkgraven.
0 0
MisterAFCA
Ik snap echt al die negativiteit niet. De Basis staat grotendeels nog. Oke we hebben een trainer die geen grote naam heeft. van Gaal had deze ook niet en die heeft het best aardig gedaan toch? Geef iemand eens een kans. Er staat nergens dat Dijks onbetwist basisspeler wordt maar backup van viergever. Niks mis mee lijkt mij. Dijks heeft vorig seizoen aangegeven moeite te hebben met het snelle spel en Bosz heeft hem toen uit laten kijken naar een andere club. Maar Dijks is nog geen 35 en kan echt nog wel bijleren. Hij zal veel trainen en weinig spelen. Tenzij er blessures zijn. Maar ik denk dat er nog genoeg potentie in Dijks zit. Een paar seizoenen geleden was hij nog de beste linksback van de eredivisie en nu kan hij er niks meer van? Laten we gewoon even rustig aankijken hoe het loopt... nogmaals hij wordt geen basisspeler maar heeft dat wel zelf in de hand.
0 0
Ajaxbrl
Alleen de schaal telt heren , succes! (heb er WEER een hard hoofd in)
0 0
Ajaxtrouw
Ik snap dat iedereen graag zn vertrouwen in Keizer wil uitspreken, hoor het alleen wel erg vaak en dat geeft te denken. Let's face it Bosz was als trainer echt wel verder dan Keizer.
0 0
3*stars*3
Mooi dat hij begint over Neres en nu moet het er echt uit gaan komen.

Over Ronaldinho, pfff dat was echt een koning.
Was letterlijk een entertainer maar ook echt effectief.
Wat was hij goed...
0 0
Chill
Dijks behouden? 3-0 achterstand voor Keizer.
0 0
WyZynDeBeste
Ik zie ons het seizoen het liefst beginnen met Younes en Neres op de flanken.

Kluivert zie ik overigens liever vanaf links.
0 0
BK020
Krijg steeds vaker het idee dat het bij Kluivert wel goed zit met z'n instelling en houding.
1 -1
Sampaoli
Justin gaat overduidelijk basis starten, zelf heb ik er mijn twijfels over (zeker als rechtsbuiten). Snel contract verlengen met 3 jaar en jezelf blijven ontwikkelen want hij heeft wel de bluf die wij allemaal graag zien.
1 -1
Rinus M.
Raiola heeft waarschijnlijk al een volgende club voor hem gevonden.
0 -1
NouriVandeBeek
Als rechtsbuiten heeft Neres een streepje voor op Kluivert imo. Ze hebben beide nog veel te bewijzen. Kluivert staat al verder dan ik een paar jaar geleden had gedacht.

Nu maar hopen dat Raiola weer niet moeilijk gaat doen. Contract verlengen zou goed zijn.
7 0
Maxwell5
Geheel mee eens!
2 0
Suarez16_
Ik vind het zelf nog iets te vroeg voor een basisplek voor Justin en zie hem ook het liefst van links komen. Daar is hij wat diverser. Hoop zelf dat Neres onze 1ste rechtsbuiten wordt, want ben best onder de indruk van hem geraakt. Ben wel blij als Richarlison komt, maar wat wil je dan met Younes doen? Tuurlijk is kwaliteit halen nooit verkeerd, maar Younes op de bank zetten nu die net zijn waarde omhoog heeft gekrikt lijkt me geen geweldig plan. Of je moet Younes verkopen, maar dan zit je weer met te weinig buitenspelers en dan is de enigste met meer dan 1 seizoen profvoetbal in de benen weg.
5 0
OKP-AFCA
Man city koopt net twee rechtsback voor 90 miljoen.

Dus voor Ajax is het dan niet gek om younes en richarlison te hebben, verschillende spelers die je dus kan gebruiken in andere situaties.

Voorlopig staat er ook nog genoeg kapitaal en potentie op het veld om daarvan de transfersommen op te pikken, grote winst op Younes is bonus vind ik.
0 0