Stage lopen bij Ajax Showtime? Dat kan!

BVeenstra, 27-12-2018 om 14:15, 23438 views, Ajax Showtime |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax Showtime heeft nog een mooie stageplek vrij per maandag 4 februari. Ben jij een student Journalistiek of Communicatie (MBO, HBO of WO) of moet je voor een minor stage lopen bij een journalistiek bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie stage loopt bij Ajax Showtime heeft genoeg te doen. Je krijgt begeleiding in het schrijven van nieuwsberichten, het maken van eigen content en als er interesse voor is, kun je ook jouw ei kwijt op onze social mediakanalen of bij onze videosector. Dit alles gebeurt vanaf onze redactie in Amsterdam, maar je zult soms ook vanuit huis gaan werken en op pad gaan voor het maken van eigen verhalen. Meerdere stagiairs bloeiden op tijdens hun periode bij AS en werken momenteel nog steeds bij ons!

Bij Ajax Showtime werken wij met een vastgestelde stage- en reiskostenvergoeding voor veertig uur per week. De duur van de stage is afhankelijk van de eisen van de opleiding. Heb jij ambitie in de journalistiek, wil je graag ervaring opdoen in een jong en ambitieus team en heb jij een brede kennis over Ajax? Wacht dan niet langer en mail jouw motivatie en gegevens naar b.veenstra@ajaxshowtime.com. Wie weet begroeten we jou dan in februari voor een vruchtbare samenwerking.

Er staan bij ons trouwens nog meer leuke vacatures open. Klik daarvoor vooral even op deze link!

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags

Het is niet toegestaan te reageren op dit artikel.