Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Supporters plaatsen A. Nouri-bordje bij pleintje

FinnDekker, 17-07-2017 om 16:24, 19275 views, AT5 | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Een aantal supporters hebben maandagmiddag een straatnaambordje met 'A. Nouri' opgehangen op het Nigel de Jong-pleintje in Geuzenveld. Het pleintje, waar eind vorige week nog een bijeenkomst werd gehouden, werd door de bewoners al beschouwd als het A. Nouri-pleintje.

Dit allemaal blijkt uit een post op Instagram door AT5. Op de foto is te zien dat een aantal aanhangers het bordje ophangen naast de oorspronkelijke naam, die van Nigel de Jong. Naast de selectie was De Jong zelf vrijdag ook aanwezig om zijn steun te betuigen aan Nouri en zijn familie.

 

Veel mensen uit de buurt noemen het pleintje al zo, maar nu hangt er ook een bordje.  Dit is het veldje vlakbij het huis van de familie Nouri! ? #nouri #at5 #amsterdam #geuzenveld #nieuws

Een bericht gedeeld door AT5 (@at5_amsterdam) op

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pauw
Vakantie op Zakynthos:

Liep (kennelijk) op een gegeven moment een Feyenoorder met zn dochtertje op mij af, maar langs mij heen. Zegt ie tegen zn dochtertje: "Wie was afgelopen seizoen ookalweer de kampioen van NL? Ik lach m toe als boer met kiespijn. Vervolgens liep hij door en keek ie naar de naam / nummer op mijn rug. "Oh, oh Sorry. Nummer 34 forever".
0 0
WesleySonck
Officiële naam is toch niet het Nigel de Jong Plein? Anyway, Nigel verdient ook dat dat plein zijn naam draagt, aangezien hij zelf die court daar heeft neergezet... Het Appie en Nigel pleintje dan?
2 -3
J00DT0TMIJND00D
Las net op Insta dat Nouri wakker was geworden en dat er "geen" hersenschade geconstateerd is.. Heb echt een bloedhekel aan al die nare figuren die leugens de wereld in slingeren he bah! Helemaal nu het over onze Appie gaat!

Edit: Persoon heeft al toegegeven dat hij het niet zeker weet, bericht al bewerkt (schijnt dat AT5 dit 6 dagen geleden al had aangegeven) Excuses voor de verwarring boys, zag alleen het bericht van AT5, ik kon niet zien wanneer het nieuws naar buiten werd gebracht.
2 -9
Sallons@AS
Al die mensen die die zogenaamde update van At5 geloofden hebben niet eens naar de datum van publicatie gekeken. Er staat duidelijk 11 juli onder. Ik kreeg die screenshot via W'app toegestuurd.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Ja klopt maar op insta zag ik alleen de titel van AT5, er stond niet wanneer het werd gepubliceerd, vandaar m'n verwarring.
0 0
Van Reenen
Ajax is de officiële spreekbuis voor de familie Nouri. Dus alles wat buiten Ajax naar buiten wordt gebracht, is onjuist en zou je gewoon niet moeten lezen.
Maar wat ik hier schrijf, is vorige week ook al gecommuniceerd.
0 0
DirkvanDam
vanmorgen op fb ook zogenaamd van at5 dat nouri vandaag wakker zou gemaakt worden omdat alles goed zou zijn.... laten we het hopen... maar sites verdienen gewoon bakken geld door deze "over de rug van nouri" kliks
3 0
Barmhartig
Het was een repost van At5 voordat er hersenschade werd geconstateerd
0 0
DirkvanDam
oké...
0 0
J00DT0TMIJND00D
Daar kwam ik ook later achter ja, tis niet zo dat ik het slecht bedoelde, want ik dacht het een nieuwsbericht van vandaag was, en aangezien de familie van Appie dat niet had bevestigd, ging ik ervan uit dat slechts een onzin bericht was dus vandaar.
0 0
afcklaasf
wat verwacht je nou, dat er mensen reageren op je bericht? pass die link van insta dan, want ik betwijfel of je de waarheid spreekt.
0 -5
J00DT0TMIJND00D
Kijk op de insta van aykeetv, bron was volgens mij AT5.

Waarom zou ik liegen?

Edit: Persoon heeft al toegegeven dat hij het niet zeker weet.
1 -2
Oordopjes
Heb ook bloedhekel aan figuren die het dan alsnog gaat posten terwijl het onzin is. Met hoop dat die persoon reactie gaat ontvangen.
4 0
J00DT0TMIJND00D
Word je even blij gemaakt voor niets zeg..
1 -3
Ferd
Op zich een mooi gebaar maar ook heel morbide. De gouden regel is namelijk dat er pas een straat/plein naar iemand genoemd kan/mag worden 5 jaar na het overlijden muv koninklijk huis.

Nu weet ik dat dit niet officieel is maar het loopt wel enorm op de zaken vooruit, Appie leeft nog en zolang hij leeft is er hoop.
3 -5
Djabber
Wij hebben in het dorp een Anky van Grunsvenstraat, tevens kom ik Anky regelmatig tegen bij de supermarkt. Beetje tegenstrijdig met wat je zegt.
0 -1
skinny hein
wel voor Amsterdam zover ik weet.Bruggen mag wel,straten niet. En Nigel de Jong plein is geloof ik niet officieel maar kan me vergissen.
1 0
Jaimie108
Het gaat wss om de gebeurtenis in het algemeen. Het gaat niet om wat er nog komen gaat.
0 -5
Mikenick
Volgens mij leeft Nigel de Jong nog.
26 -2
Ferd
Het plein heet officieel ook niet het Nigel de Jong plein.

Wat ik al schreef, ik weet dat dit niet officieel is maar gezien de situatie is het wel cru en niet echt doordacht. Had Nigel de Jong in dezelfde situatie gezeten op het moment dat het plein officieus zijn naam kreeg had ik hetzelfde geschreven. Had het plein naar Appie vernoemd geworden terwijl hij gezond was had ik niets gezegd, maar nu vind ik het wel wat cru ondanks dat ik de goede bedoeling begrijp.
1 -3
Mikenick
Ik ben het met je eens hoor! Zolang Appie nog leeft, hou ik liever hoop dan dat er al van alles en nog wat naar hem wordt vernoemd.
1 0
FlyingDutchMan
xD
0 0
DirkvanDam
Haha dat was mijn gedachten ook!
1 -6
Ruff Rhythim
Nee een straatnaam mag ook vernoemd worden naar een levend persoon hoor
0 0
Ferd
Regel 4:

https://www.amsterdam.nl/stelselpedia/bag-index/handboek-inwinnen/bijlagen/gouden-regels/
2 -3
Youri08
Tjee. Verveelde je je?
0 0