Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

'Daar blijft-ie me voor bedanken, die schat'

JesseTH, 16-07-2017 om 18:50, 34145 views, De Volkskrant | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Bart Vlietstra, journalist van De Volkskrant, kijkt in een reportage terug op enkele emotionele gebeurtenissen en reacties rondom de situatie van Abdelhak Nouri. Hij beschrijft onder andere de emotie binnen Ajax tijdens de oefenwedstrijden die de club zaterdag speelde.

'Emotie is spaarzaam. Een tikje geschrokken helpt Ziyech ploegmaat Van de Beek als diens hartslagmeter na twintig minuten losraakt. Op de geblesseerde Genk-verdediger die huilend van de pijn van het veld wordt gedragen, slaat niemand acht', aldus Vlietstra, die daarna verder gaat met het beschrijven van de sfeer aan de kant van Ajax. 'De Ajacieden roepen sporadisch elkaars naam, Ajax-coach Keizer verheft zich nimmer van de bank. Ajax combineert bijna machinaal. Schöne blijft ook na een frivole no look-pass tien jaar ouder ogen en het hoofd van Ziyech, Nouri's vaste slapie, hangt na een machtige trap op Kluivert nog steeds tussen zijn schouders.'

Vlietstra haakt in op een onderonsje tussen Nouri en Louis van der Vuurst, huisfotograaf van Ajax, tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. 'Drie uur voordat de 20-jarige Nouri neerzeeg op het Oostenrijkse gras bedankte hij Van de Vuurst nog voor een foto die hij dertien jaar eerder, toen Nouri pupil van de week was, had geschoten. "Normaal mochten die pupilletjes maar met één speler op de foto. Maar Appie kon niet kiezen tussen Huntelaar en Suarez. Heb ik ze allebei geroepen. Daar blijft-ie me voor bedanken, die schat"', citeert hij de fotograaf.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A Cohen
Dat hij weer moest denken aan die foto als pupil van de week met deze 2 kanjers.
3 uur voor dat het noodlot toe sloeg ???
Kippevel.................................................................................
0 0
A'dam Oud-West
KippeNvel...
Ik denk vooral omdat Huntelaar weer een Ajacied is ;)
0 0
AFCA***
Waarschijnlijk verklaard iedereen mij voor gek en misschien zullen er mensen zelfs wel zeggen dat ik anderen valse hoop geef.. maar ik heb ineens sinds 3 dagen compleet kapot te zijn geweest het gevoel dat hier een wonder gaat gebeuren, let op mijn woorden, appie gaat hier helemaal bovenop komen, niet eens als mens maar ook als voetballer/jeugdtrainer.. wonderen bestaan mensen, Appie verblufte ons keer op keer op het voetbalveld, de komende weken/maanden gaat hij ons weer doen verbluffen
2 0
kleinedraaicirkel
Dat gaat zeker gebeuren. Die jongen is een wonder en met een reden hier op de aardkloot gezet. Hij is nog lang niet klaar hier.
0 0
WijZijnAjaxWijZijnDeRijkste
heb een soortgelijk gevoel, maar ben al tevreden als appie aan het eind van het seizoen in staat is om ons nr 34 te zien pakken speciaal voor hem.
2 0
Marcao
Laat iedereen vrij om dit drama op zij eigen manier te verwerken. Ik voel nog steeds tranen als ik dit soort foto's zie. Ieder voor zich, Ajax voor ons allen.
2 0
MSwertz92
Wat sommige mensen zeggen het word teveel, nja ik heb wel het idee dat veel mensen nu nouris situatie te gebruiken om ff een geweldig stukkie neer te zetten, aan de andere kant verdient Nouri al die lof ook, normaal heb ik het ook "ja omdat het een bekende is zoveel aandacht" maar dit is ook wel echt een joch met een hart van goud
2 0
iammike
Ik vind al deze mooie berichten over Nouri erg mooi! Dat hoeft van mij nooit te stoppen. Ik wil er echt niet aan geloven dat hem zoiets is overkomen, het is echt verschrikkelijk. Er zijn zoveel moordenaars, Verkrachters en pedofielen in de wereld.. maar dan krijgt appie Nouri dit ongeluk met tragisch vervolg.. dat is zo oneerlijk!

Ik stoor me echt aan de mensen die gaan zeuren over de vele aandacht hieraan. Ik vind het voor ieder goed mens wat dit overkomt heel erg, maar Nouri is nu eenmaal bekend en dan krijgt het gewoon meer aandacht dus accepteer dat!

Appie is naast een van de geweldigste personen ook gewoon de beste koning, president wat er bestaat. Alleen appie krijgt voor elkaar dat er Ajacieden en Feyenoorders hand in hand op Geuzenveld staan en moslim en niet moslim samen rouwen en hetzelfde hopen. Dat heeft rutte of wilders of Jesse klaver niet voor elkaar gekregen. Appie is gewoon liefde voor iedereen! Kunne de politicussen een voorbeeld aan nemen!
4 0
Marcao
Mooi gezegd!
0 0
FlyingDutchMan
Wat een helden bij elkaar!!
0 0
iammike
Wat een schitterend jochie is onze Appie!
0 0
Beer
Een schat is het, een enorme schat.
0 0
korem
Pfff hoe graag zou je die jongen nu helpen om er bovenop te komen maar we staan allemaal machteloos, ik heb het idee dat het heel lang gaat duren voordat ik weer kan genieten van een wedstrijdje van Ajax, elke keer de gedachten dat nouri er niet bij is en ook de beelden die rondspoken dat onze nouri op de grond ligt niet door een harde tackle maar door iets wat zelfs appie niet kan ontwijken, appie we missen jou, je lach jevreugde en misschien wat gek klinkt op de laatste plaats je geweldige voetbal talent. Pfff en dan deze foto terwijl dit jou jaar zou worden dat je samen met Huntelaar kon schitteren in de Johan cruijf arena.
0 0
DaenerysTargaryen
Pfff
0 -1