Oud-coach Sánchez: 'Hij is buitengewoon'

SJvanveen, 16-07-2017 om 12:19, 7367 views, Fichajes | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Reinaldo Rueda, oud-coach van Davinson Sánchez bij Atletico Nacional in Colombia, heeft zich uitgelaten over de kwaliteiten van de talentvolle verdediger. Dit deed de oefenmeester in gesprek met Fichajes.

Defensief kompaan Yerry Mina is op weg naar FC Barcelona en de coach vergelijkt het duo verdedigers. 'Hoewel hij jonger is dan Yerry Mina, is Davinson Sanchez geweldig, buitengewoon. Hij liet bij ons zijn kwaliteiten zien en dat doet hij nu internationaal.' 

Zelf heeft de trainer meer met Sanchez en wel om een simpele reden. 'Emotioneel gezien heb ik meer met Sanchez omdat ik betrokken was bij zijn transfer (naar Ajax red.). Zijn karakter, overtuiging en technische kwaliteiten zijn bekend', sluit Rueda af. 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michels
Heerlijke verdediger! Eentje waarvan je er maar weinig ziet in Nederland. Moet gewoon hier blijven natuurlijk. Heeft nog zoveel punten waarop hij zich kan (en misschien ook wel moet) verbeteren voordat hij de stap naar de top maakt. Kijk alleen naar z'n opbouw, dat kan echt beter. Maar ook z'n crosspases en handelingssnelheid in de kleine ruimtes. Eigen alles waarbij hij naar voren moet voetballen, kan beter. Laten we hopen en duimen dat hij die stappen bij ons gaat maken en niet bij een subtopper als Spurs, Napoli of Valencia ofzo...
0 0
bojansuarez
Als je Sanchez verkoopt begin je weer op 0 en laat je zien dat je enkel een opleiding / verkoopclub bent. Nu moet je ambitie tonen door zeker hem, Onana, Dolberg en Ziyech te behouden. Mocht een real of barca komen minstens 50 miljoen vragen of 40 + 1 seizoen verhuur. Minder dan dat moeten we echt niet doen. Nu doorpakken Marc en we spelen de eredivisie aan gort!
0 0
wendoo9
Denk zelf als we Matthijs De ligt kunnen behouden voor de club, zie ik niet waarom we weer op 0 moeten beginnen. Ik vind Matthijs niet veel minder dan Sanchez.Vind Matthijs zelf een slimmere voetballer (voetbaltechnisch)dan Sanchez.
0 0
Red Devil
Ik hoop echt dat hij blijft deze topper.
0 0
EVH
Met Sanchez en De Ligt hebben we twee centrale verdedigers die binnen nu en twee a drie jaren in de absolute top spelen.

Sterker nog;
-Wanneer ik de TD bij Real / Bayern / Barca / United o.i.d. zou zijn, zou ik AJAX nu al 80 miljoen betalen en ze beiden nog twee seizoenen bij AJAX laten. Daarna bij hun eerste selectie halen. Zo goed zijn ze.
1 0
ram
Precies dit inderdaad. Zou voor ons ook een prima constructie zijn! Maar doe dan maar meteen 100 mil.
1 0
EVH
80 miljoen of 100 miljoen whatever. Je begrijpt de strekking wel
0 -1
ram
Ja... Dat deel van m'n reactie was ook niet zo serieus uiteraard.
0 0
Joseph
Moet behouden blijven, voor 40 miljoen sportieve concessies doen, moet Ajax niet willen met al vele zittende miljoenen op de bank. Misschien moet Ajax eens uitzoeken wat een nieuw stadion kost en dat prijskaartje aan Sanchez hangen, dan heb je er wat aan.
1 0
UltimateKaos
Komt er eindelijk wat meer sfeer in het stadion en gaan we gelijk weer verkassen naar betonbak 2.0?

Lijkt me een slecht plan...
0 0
Joseph
Als er een nieuw stadion komt, moet er inderdaad een nieuwe betonbak komen.. Natuurlijk is het mooi dat er wat sfeer begint te komen en het op een voetbalstadion begint te lijken, maar hij staat duur op de balans en het zou voor de toekomst fijn zijn als hij daar vanaf kan.
0 0
gras
Laat hem nog maar minstens een jaartje buitengewoon bij ons blijven.
6 0
gs1
geweldige speler
1 0