Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Veltman: 'We gingen allemaal kapot'

JipVR, 15-07-2017 om 19:14, 9876 views, | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Naast trainer Marcel Keizer kreeg ook aanvoerder Joël Veltman de vraag hoe hij de afgelopen week heeft beleefd. Een week geleden ging Abdelhak Nouri tijdens de wedstrijd tegen Werder Bremen naar de grond vanwege hartproblemen. 

'Het was eerst een rollercoaster met ook nog goede berichten, maar op gegeven moment krijgen we hier het slechte nieuws en stort de wereld weer in', vertelt de captain aan NOS. 'We hebben natuurlijk een jonge groep en je hoeft Appie maar een minuutje te kennen en je voelt dat het een goede jongen is.  Donny van de Beek kent hem bijvoorbeeld al twaalf jaar. Dat kan je je bijna niet voorstellen. We gingen allemaal kapot.'

'We hadden gister besloten om naar de familie te gaan en dat vonden ze een mooi gebaar. We zijn naar het huis gegaan. Ik hoef verder geen details te geven over hoe dat was. Maar we konden in ieder geval ons medeleven tonen en dat waardeerden ze zeer', aldus Veltman.

De mandekker vond het zelf niet erg om zaterdag weer even tegen een bal aan te trappen. 'Voor en na de wedstrijd denk je er aan, maar tijdens de wedstrijd even niet. Soms is dat zeker ook wel even goed. Je ziet dat sommige jongens zich heel kwetsbaar op durven stellen en dat schept toch wel een sterke band.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DollieDollie
De woorden en beelden bij NOS zojuist zorgen weer voor tranen. Wat een kutzooi! Heb veel nare periodes gekend en deze is er zeker (weer) één! #Stay strong Appie en iedereen!!
0 0
AFC34
Dit is by far het moeilijkste jaar ooit om aanvoerder bij Ajax te zijn. Zet hem op Veltman, ook al zal het niet altijd even makkelijk zijn. Onze captain!
4 0
Tinus
Joel toont zich echt een ware aanvoerder momenteel. Grote klasse!
1 0
Daantje Makkes
Toen Joël begon te praten begon ik weer spontaan te huilen.. Mooie woorden van hem
2 0
Daniellieuwe020
Captain!
2 0
SpartAjax
Goede tekst van de nieuwe aanvoerder.... Top
2 0
Lars93
Op een Thais feesteiland schalt de Feyenoordmuziek uit de speakers en ik zing keihard mee, hopend dat het geldt voor Appie: "I WILL SURVIVE!!!!"
0 0
FlyingDutchMan
Toppers!
0 0