AD: Ajax speelt zaterdag ook tegen Genk

BVeenstra, 15-07-2017 om 07:55, 8871 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax speelt zaterdag niet één, maar twee oefenwedstrijden met het oog op de voorbereiding op de voorronde van de Champions League én het nieuwe seizoen. De Amsterdammers zullen, ondanks het verdriet rondom Abdelhak Nouri, naast PAOK Saloniki ook KRC Genk achter gesloten deuren treffen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Eerder al was bekend dat Ajax zou gaan spelen tegen PAOK Saloniki. Deze wedstrijd begint zaterdagavond om 20.00 uur. Eerder op de dag speelt Ajax ook tegen KRC Genk. Dit duel begint om 16.30 uur. Door twee duels op een dag te spelen, wil Ajax de spelers in de voorbereiding dezelfde fysieke belasting meegeven.

Op woensdag 26 juli speelt Ajax de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Olympique Nice. De Amsterdammers spelen eerst uit, waarna de return op woensdag 2 augustus wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Voor die tijd speelt Ajax nog een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon (dinsdag 18 juli).

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jos1983
2-2 (Kluivert en Ziyech) bij rust na 2-0 voorsprong. Vanavond tegen PAOK dan met 2e team?
0 0
Rsv
Overdreven om 2 wedstrijden op 1 dag te spelen. We zitten al zo ruim in de verdedigers.
1 -6
suske
Dat vind ik onzin we moete door. En ze spelen met twee verschillende teams. Bedenk daarbij dat ze over twee weken moeten spelen. In de voor ronde in de Champions Leauqeu.
0 0
Youri08
Ik weet niet of JA moet spelen maar anders zullen er daar ook heel veel van spelen.
0 0
Ajax#1900
Over JA gesproken, hoe schatten jullie Bergsma in? Is een beetje een laatbloeier geloof ik. Heeft het toch aardig gedaan in de YL en JL, maar is alweer 20. Gaat hij misschien ook af en toe deel uit maken van het eerste dit seizoen? Een beetje zoals de Ligt vorig seizoen?
1 0
Dexy
Bergsma doet me een beetje denken aan Veltman een paar jaar geleden. Nooit het stempel 'groot talent' gehad, beide hebben zelfs bijna de club verlaten, maar op het laatste moment in de basis van de hoogste jeugdelftallen geknokt.

Ik denk dat Bergsma ons wel eens kan gaan verrassen. Niet dat het meteen basis wordt dit seizoen, maar een permanente plek in de selectie van Ajax 1 zie ik er bij hem wel van komen in de loop van dit seizoen. Zeker nu we wat centrumverdedigers betreft ook niet heel ruim in ons jasje zitten.
0 0
FlyingDutchMan
Bergsma is niet zo'n groot talent als De Ligt, maar moet zeggen dat Leon afgelopen seizoen en de afgelopen wedstrijd tegen Werder wel aardig mee kon. Of dat genoeg is zal moeten blijken, maar als je Joël als voorbeeld neemt dan kan Leon het ook.
1 0
Ajax#1900
Dat gevoel heb ik ook. Misschien dat hij daadwerkelijk soms wordt opgenomen in de selectie van 1, en dat ze daar ruimte voor maken. Ik vond m ook in de JL een prima indruk maken.
0 0
mistermiyagi
De Ligt is een wonder, Bergsma is een gewoon talent die ooit bij Feyenoord, Utrecht, of AZ zal gaan voetballen.


0 -1
Wimmel
Ik vermoed dat men achter de schermen al een paar transfers op 95% en hoger heeft zitten maar dit over deze week heen heeft getild om de ruimte te geven aan de emoties op dit moment.

Volgende week zal de knop om gaan voor zover mogelijk en de blik op de seizoensstart gaan. Hoe moeilijk dan ook.
5 -1
chino
Wel opmerkelijk gezien de de aanzienlijk kleinere selectie en dat er ook nog jongens niet zullen spelenL Onana, Younes, Sinkgraven, Riedewald.

Ik zou het wel een statement vinden als Riedewald in deze situatie zou besluiten voor de groep te kiezen en te blijven. Er komen namelijk genoeg kansen met de huidige kleine selectie.
1 -1
Wimmel
Dat mag je bijna niet verwachten van zo'n gozer. Ik denk dat hij al rond is en dat dit maandag bekend gemaakt zal worden. Deze week heeft alles op een laag pitje gestaan, en terecht.
3 -1
MJ98
Het wordt dus ook niet uitgezonden? Of is het alleen niet toegankelijk voor publiek?
0 0
Wimmel
Beide.
0 0
MJ98
Oke helaas
0 0
Sander14
waar wordt Lyon gespeeld?
0 0
Dexy
In Bourgoin-Jallieu, een kleine regionale stad ongeveer 40 km ten oosten van Lyon
0 0
Ajacied0343
In n voorstadje, maar weet jij info over tickets? Zoek dr al weken naar want ben dr toevallig op vakantie maar kan niks vinden..
0 0
Gerard36
in bourgoun jailley, een stadje vlakbij lyon
0 0
AFCA.
In Frankrijk
0 0