[Update] Ook Sinkgraven traint met Jong Ajax

JesseTH, 26-06-2017 om 14:15, 30546 views, AS, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax is maandagochtend met de nieuwe coach Michael Reiziger het seizoen begonnen met een training, zo meldt Ajax via zijn Instagram-account. Opvallende aanwezige hierbij is Justin Kluivert. De hoofdmacht van Ajax, waar Kluivert normaal gesproken weer bij aansluit, begint donderdag onder leiding van Marcel Keizer aan het nieuwe seizoen.

Andere ongebruikelijke namen bij de training van Jong Ajax zijn onder anderen Azor Matusiwa, Zian Flemming en Mees de Wit. Zij kwamen vorig seizoen allen nog uit voor Ajax O19. Ook Kaj Sierhuis voegt zich weer bij Jong Ajax, de goaltjesdief die het einde van het vorige seizoen aan zich voorbij moest laten gaan met een blessure.

De data van de eerste officiële wedstrijden van Ajax 1 en Jong Ajax werden reeds bekendgemaakt. Zowel de ploeg van Keizer als de ploeg van Reiziger opent het seizoen op kunstgras. Op zaterdag 12 augustus treed Ajax 1 aan tegen Heracles Almelo. Zes dagen later, op vrijdag 18 augustus, opent Jong Ajax tegen SC Cambuur.

Update - 14.12 uur (26 juni 2017)
Ook Daley Sinkgraven trainde maandagochtend al mee met Jong Ajax. Onder toeziend oog van de kersverse assistent van Jong Ajax, Winston Bogarde, deden met Carel Eiting en Pelle Clement nog twee spelers mee die hun debuut al maakten in het eerste elftal. Over Eiting werd eerder al duidelijk dat hij met Ajax 1 meegaat op trainingskamp.

Verder waren ook Robert Muric, Zakaria El Azzouzi en Indy Groothuizen aanwezig. Het drietal werd vorig seizoen verhuurd. Naast de al bekende namen waren ook de nieuwelingen Teun Bijleveld en Robin Schouten voor het eerst aan het werk op De Toekomst.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jayq
Geen Queensy Menig?

Neres, Kluivert en Cerny zijn voorlopig de enige buitenspelers, zou hij (dankzij de afwezigheid van Youness momenteel) bij Ajax 1 aan mogen sluiten?
0 0
Ozymandias
Het lijkt me sowieso wel logisch als hij de voorbereiding met het eerste mee mag doen. Hij deed het namelijk goed bij PEC Zwolle met negen doelpunten.
0 0
FlyingDutchMan
Ik hoop het want na een goede uitleenbeurt verdien je een kans, als je die niet geeft willen spelers niet meer verhuurd worden
0 0
SjakieWolfs
Ik denk dat ze staan te trappelen om weer aan het nieuwe seizoen te beginnen en daarom bij Jong Ajax meetrainen.
1 0
NouridolbergNeres34
Alleen maar goed ze zijn gretig. Sinkgraven had natuurlijk veel last van blessures einde van het seizoen die wil alvast weer in het ritme komen en klaarstomen voor het nieuwe seizoen ,kan zomaar zijn dat overmars dalijk een zuid amerikaan voor 7/8 miljoen aankoopt voor de linksback.
0 0
afca1985
Laat em eerst maar eens zijn contract met 4 of 5 jaar verlengen, maja Raiola he, anders loopt ie volgend jaar transfervrij de deur uit
1 0
Leprechaun
Zit Kluivert bij Raiola?
1 -1
NouridolbergNeres34
Ja helaas wel.
0 0
WyZynDeBeste
Ik ga ervan uit dat hij gewoon bij de A-selectie hoort, kwaliteit genoeg.
1 -1
Leviathan
Kluivert wilt gewoon een vaste basisplaats en met het vertrek van Traore en wellicht Younes verstandig om zijn gretigheid te tonen en zo snel mogelijk weer in het ritme te komen.
3 0
gi0vanni
Kluivert kan zo veel willen maar een basisplaats moet je verdienen. Die pizzabakker zorgt ervoor dat al zijn spelers niet bijtekenen. Dat is prima laat ze dan maar hun loopbaan verkloten. Bij geen een club kom je zo snel al in de basis en al helemaal niet in Europa.
Hier word je veel beter een goede speler door o.a. het aantal speelminuten.

Van alle talenten die er vertrokken zijn heb ik er niet een zien slagen. Zelfs een Fosu Mensah zou hier veel meer speeltijd hebben gehad.
2 0
ajax2004
hij doet toch alles om het te verdienen Door vroeger te beginnen.
zuurpruim
0 -1
gi0vanni
Beste ajax2004,

Lees de Column: Handen af van Justin, Raiola maar. Dan snap je misschien beter wat ik bedoel. Hij heeft nog niet bijgetekend en gezien het verleden zou het niet reëel zijn er zomaar van uit te gaan dat alles zo maar goed komt.

En als je het hier niet mee eens bent is dat prima maar dan mag je dat ook op een normale manier zeggen.

Nog een fijne dag verder.
1 0
BrandjeXL
Jezus, Justin is gretig en begint eerder met trainen en dan kom jij met je zure verhaal.
1 0
gi0vanni
Indien dit voor mij bedoelt was zie mijn reactie van di 27 juni 2017 om 12:55.
0 0
Dwergje48
Je moet het inderdaad beginnen. Daarom start ie ook eerder.
0 0
William1986
Kunstgras echt verbieden, pure competitie vervalsing.............
1 -1
RusselWestbrook
Ploegen die op kunstgras spelen worden inderdaad altijd kampioen.
1 -8
Ellende
Nee maar met kunstgras spelen levert die clubs extra punten op. Het heeft meer effect op de degradatiestrijd dan op het kampioenschap.
1 0
chrisjuhhh
prima besluit .
Je kan Kluivert nog altijd doorschuiven
1 -2
MelleAfca
Hahaha, Kluivert zit gewoon in de A-selectie hoor. Heeft wss genoeg vakantie gehad.
2 0
chrisjuhhh
daarom prima besluit
1 -1
wolterx
Heeft zelf aangegeven eerder te willen starten beweerde iemand gisteren, zal dus een goed indruk op Keizer willen achterlaten eerste training.
2 0
chrisjuhhh
Wie beweerde dat dan ?
Ik vind het links of rechtsom een prima besluit .
0 -1
wolterx
@JelmerJager beweerde dat 'Jong Ajax is vandaag begonnen met trainen
Daar zit dus Muric bij. En ook Kluivert. Hij wilde eerder beginnen. Dat is wel klasse hoor
0 0
iammike
Ik denk dat die uit zn eigen gewoon in gaan meespelen. Volgende week zit die gewoon bij 1
1 0
wolterx
Waren Pasquali en Jensen hier ook bij eigenlijk? Muric is gisteren op Schiphol aangekomen dus die zal wel mee hebben getraind lijkt me?
1 0
AjaxPassion
Als je naar de foto's op Ajax.nl kijkt zijn er een aantal jongens die ik zo niet herken. Nummer 70 of 64 ken ik zo niet, dit zou Jensen kunnen zijn?
0 0
Lars0344
Klopt Muric is ook al begonnen bij Jong Ajax. Zag het op zijn insta. Raar dat ze hem niet noemen in dit bericht.
0 0
trodat4030
Pasquali en Jensen zijn nog A junioren, denk dat zij gewoon tegelijk met de rest Vd A1 beginnen, die hebben namelijk nog een paar weken doorgetraind na de laatste wedstrijden.
0 0
wolterx
Ik vroeg dit omdat Jensen weekje geleden al naar Amsterdam kwam, de u19 heeft nog even vrij dus zou me niets verbazen als er al een paar buitenlandse jongens meetrainen omdat ze toch al hier zijn nu.
0 0