Beenhakker: 'Zal moeten genieten van de druk'

JesseTH, 19-06-2017 om 07:25, 4342 views, Algemeen Dagblad | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Leo Beenhakker denkt niet per se dat het een negatief gegeven is dat er nu meer druk zal komen kijken bij het werk van Marcel Keizer. Beenhakker zelf kon er alleen maar van genieten, maar hij beseft ook dat het per persoon verschilt.

'Tsja, van De Toekomst naar de Arena met 50.000 mensen'. begint Beenhakker over de verandering voor Keizer. 'Maar het werk wordt toch niet anders? Ben je mal. Zo moet je het ook zien. Joh, ik vond al die aandacht heerlijk. Hoe meer mensen, des te beter voor mij. De adrenaline spoot uit mijn oren.'

'En even voor de duidelijkheid: dat is geen verdienste van mij, hè', vervolgt hij tegenover het Algemeen Dagblad. 'Ik heb er gewoon echt nooit van wakker gelegen. De één heeft dat wel, de ander niet. Zit in je opvoeding, je ouders dus of een gunst van onze lieve Heer. Daar ga ik nu niet over discussiëren, hè. Ik bedoel meer: hij zal ook juist moeten genieten van die druk. Ik ken Marcel Keizer niet goed als trainer. Maar ik lees en hoor dat hij er klaar voor is. Nou, hup, vooruit, aan de slag.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Naast Keizer had ik hem graag gezien, maar dat kun je van hem niet meer verwachten.
0 0
behangdelul
Don Leo, wat een baas. Laat die man iets voor Ajax doen, scouten oid.
0 0
chrisjuhhh
Ik zal nooit meer vergeten dat Cruijff van de tribune kwam en les gaf aan Beenhakker hahaha geweldig en Leo nam dat gewoon serieus en deed er wat me gezien zijn carrière , maar ook 90 vergeet ik niet Leo je had daar nee moeten zeggen tegen Michels .
0 0
AjaciedRK
Mooie vent. Had m graag als assistent gezien. Lekker in de luwte bezig zijn met voetbal. keizer kannie nog een hoop leren.
0 0
AjaxCitizen
Heb Beenhakker niet echt meegemaakt, maar van wat ik altijd lees lijkt het mij een sympathieke man. Ondanks dat hij oer-Feyenoorder is, heeft hij het toch verdienstelijk voor Ajax gedaan. Was onlangs ook nog trainer van het Ajax All Stars team bij het benefietduel tegen Real Madrid. Toch leuk dat hij nog betrokken is bij de club.
2 0
Ajacied33
Beenhakker is een prachtige vent. Samen met Boskamp de enige 2 normale Feyenoorders
4 0
AjaxDordt
Heb ook niet zoveel tegen Van Bronckhorst eigenlijk, sympathieke man lijkt me dat.
0 0
Van Reenen
Wim Jansen heeft nog bij Ajax gespeeld en Eddy PG komt van Ajax.
2 -1
D4nny
Bosz?
1 -4
afcas
is geen feyenoorder...
1 -1
Maxwell5
Eens een Ajacied..... ;)
0 0
Gouda
Haha ik kan ook altijd genieten van m. Lekker down to earth en hart op de tong. Daarnaast zeker geen hater en zeer goede zaken gedaan voor Ajax destijds.
4 0
Tinus
Haha, mooie vent toch wel
6 0