Onana: 'Probeer zo lang mogelijk te wachten'

NielsE, 18-06-2017 om 21:14, 16367 views, 1900 | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

André Onana is in gesprek met het tijdschrift 1900 ingegaan op zijn eerste seizoen in Ajax 1. De goalie van de Amsterdammers maakte een goede indruk in de afgelopen jaargang. Dit komt volgens de doelverdediger mede door keeperstrainer Carlo L'Ami. 

'Ik probeer zo lang mogelijk te wachten. Dat heb ik ook van Carlo geleerd. Die killt me als ik te snel reageer', begint Onana over zijn één-op-éensituaties. 'Wachten is het beste, maar soms wacht je dan weer te lang en ben je te laat. Het is een mooi spel met de aanvaller. Carlo zegt: ''André, je bent zo snel, je moet jezelf in toom proberen te houden.'' Ik probeer zo kalm mogelijk te blijven.'

De keeper die een paar seizoenen geleden overkwam van FC Barcelona, werd in zijn beginperiode vooral verweten 'onrustig' te zijn. Onana heeft daar in de afgelopen jaargang mee afgerekend. 'Maar ik train nu zoals ik een wedstrijd speel. Het onrustige is er wel uit. Dat was er toen ik nog jong was.' 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Of topic: maar wat een rare wedstrijd zeg kameroen - chili 2 terechte goals afgekeurd met videoref .nu weer een goal van Vargas die absoluut geen buitenspel is moet worden bekeken met videoreferee en dan vervolgens telt hij weer. Ik vind het maar niks Zo ,hele videoref duurt ontzettend lang voor ze eruit zijn en dan als nog worden geldige goals afgekeurd.
0 0
gi0vanni
Video ref. is ook niet goed. Ik krijg het bijna niet uit mijn mond maar bij dat fox hebben ze toch iets dat goed is. Daar kunnen ze de videobeelden met een programma omzetten in computerbeeld. Zodat je de situatie vanaf elke kant kan bekijken en dan kun je wel de goede beslissing nemen.
1 0
Ajaxstockholm
wat betreft fox nl lopen ze ver voor op de rest kwa technologie
0 0
3*stars*3
Werd "maar" 4min bijgetrokken in 2e helft en 1e helft volgens mij 1.
De Amerikanen achter het scherm hadden wel erg veel tijd nodig, om te beslissen...
0 0
Sampaoli
Eerste goal van Vargas is gewoon buitenspel.
0 0
NouridolbergNeres34
In mijn ogen stond hij gelijk , armen tellen niet als buitenspel en de voeten stonden gelijk.

Maar vond je het niet ontzettend lang duren voor ze eruit waren of het buitenspel was of niet. Ik kon makkelijk nog even naar de avondwinkel en terug en dan waren ze nog aan het discusseren op zijn oortje.
0 0
AFCAGERT
Andre Onana wat een mooie verschijning blijft het toch,af en toe die capriolen.goede opvolger van cillessen gebleken.blijf nog maar wat jaartjes groeien in ajax 1
0 0
JohannesCruijff
Titel deed vermoeden dat het ging over een eventueel vertrek. Ik ben er weer eens ingeclickbait..
4 0
OKP-AFCA
En AS heeft haar doel weer bereikt. "Tevreden" lezers.. maar vooral een aantal clicks.
0 0
FlyingDutchMan
Ik dacht ook dat Onana het over zijn contract verlenging had xD
0 0
Maxwell5
Dan heb je jezelf gefopt. Voor mij was het in elk geval meteen duidelijk dat het 'lang wachten' betrekking heeft op z'n keeperswerk. En ik denk vrijwel voor iedereen behalve enkelen. ;)
0 0
TS14
Ik ook. Heel vervelend.
0 0