Ook thuisshirt te bestellen met bedrukking

Veel supporters zullen er misschien al even op gewacht hebben, maar het is na het uitshirt nu ook mogelijk om het nieuwe thuisshirt van Ajax te laten bedrukken. Ook als je het shirt al gekocht hebt, is dit bij de fanshop nog mogelijk.

Ajax, dat het uitshirt al wel kon laten bedrukken met onder meer het nieuwe rugnummer van aanwinst Klaas-Jan Huntelaar, geeft zo fans de mogelijkheid om voor het nieuwe seizoen alvast hun favoriet op de rug te zetten. Ajax zal later de officiële rugnummers voor het seizoen 2017/2018 communiceren.

De bedrukking op het uit- en thuisshirt is voor komend seizoen gebaseerd op de Amsterdamse School van de jaren twintig. 'Dat heeft weer een connectie met de bruggen over de Amsterdamse grachten. De overvloedige versieringen én de letters en cijfers werden opgebouwd uit hetzelfde eenvoudige zetkastmateriaal, voornamelijk lijnen, hebben we ons laten vertellen. Hierdoor ontstond een hechte eenheid tussen tekst en versieringen', aldus Ajax Life.

Bestel nu het nieuwe thuisshirt met bedrukking.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAJaap
Iemand die kan vertellen hoe het shirt valt? Aan de grote of kleine kant?
0 0
Dwergje48
Zijn de uitshirts van vorig jaar nog ergens online te krijgen?
0 0
Suarez16_
Bestel je Ziyechs shirt met 22 en dan krijgt hij de nummer 10 van Klaassen. Zou er dus even mee wachten.
0 0
BennJii020
idd. heb het uitshirt al, maar wacht met bedrukking tot de nummers definitief zijn!
0 0
Jaimie108
Denk dat Ziyech een speler is die zich vast gaat houden aan 22, net zoals CR7. Maar dan HZ22, lijkt mij wel zo'n type om dat te doen
1 0
Panama
Hij had in zijn twente tijd eerst 22 en daarna 10, en gezien hij zelfs Hz10 op de kentekenplaat van zijn bentley had gezet, vermoed ik zo maar dar hij wel waarde hecht aan 10.
1 0
Bram410
22 is een mooi nummer maar als ik Ziyech was zou ik toch liever 10 op mn shirt hebben.
0 0
Suarez16_
Bij twente had hij 10.
0 0