Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O19 uitgeschakeld op ICGT toernooi

JipVR, 03-06-2017 om 17:00, 8213 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De eerste overwinning van Ajax O19 op het Internationaal Cor Groenewegen Toernooi in Uitgeest blijft uit, waardoor de Amsterdammers uitgeschakeld zijn op het ICGT toernooi. Tegenstander van de Amsterdammers was FC Volendam O19, dat net Als Ajax twee keer wist te scoren.

Volendam kwam het best uit de startblokken en kreeg een grote kans, maar deze werd keurig gered door doelman Bouman. Vanuit de omschakeling bleek Ajax razendsnel te zijn en binnen tien minuten stond het 0-1 voor de Amsterdammers.

Nog voor rust stond het echter alweer gelijk, toen Volendam liet zien dat men de counter ook prima onder de knie had. Na de thee kreeg Ajax als eerst de kans om op voorsprong te komen, nadat Pasquali een heerlijke steekbal gaf op Ekkelenkamp. Laatstgenoemde kreeg de bal echter niet tussen de palen.

In de slotfase leek Ajax er toch met de overwinning vandoor te gaan, toen Struijk de 1-2 op aangeven van Quinten Maduro maakte. Maar voor het eind kwam Volendam toch nog op 2-2, na knullig uitverdedigen.

Opstelling Ajax O19: Bouman, J. Maduro, Aberkane (Van Gelderen 38'), Bakker (Pasquali 26'), Farcas, Q. Maduro, Botman, Ekkelenkamp, De la Vega, Struijk, Dest.

Doelpunten:
0-1 Ekkelenkamp (9')
1-1 Volendam (20')
2-1 Struijk (40')
2-2 Volendam (43')

Door het gelijke spel is Ajax O19 als laatste geëindigd in de poule. Toch komen de Amsterdammers nog een keer in actie op maandag, de tweede dag van het toernooi. Om 11.10 uur kruist men de degens met Torino.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Juichtoon
Ajax U13 speelt een internationaal toernooi bij Zwervers in Cap a/d IJssel. Vanmiddag even wezen kijken. Vind het speltechnisch niet best. Het is net Frank de Boers elftal. Alle opbouw via de flanken niets door het midden. Werd er gewoon somber van. Eindstanden: Ajax Atletico M 1-2, Ajax Standard L 0-1 en Ajax BMG 0-0.
0 0
wolterx
Enig idee wie allemaal mee zijn? De o13 heeft dit jaar toch aardig goede resultaten op internationale toernooien neergezet (oa winst in Frankrijk paar weken geleden) en zijn in de competitie 2e geworden achter AZ. Normaal scoren ze ook redelijk makkelijk dus 1 goal is wel erg mager.
0 0
Juichtoon
Nou neen eigenlijk niet. Wel Bobsen. Op Radiocapelle.nl is morgen weer een liveuitzending van alle wedstrijden. De bank telde iig 8 wissels..
0 0
wolterx
Bobson vind ik best een goede speler, net als Brandes en Van Axel-Dongen om er even 3 te noemen.
0 0
Juichtoon
De links- en rechtsbuiten konden mij wel bekoren. Het spel met alle opbouw via de flanken niet.
0 0
wolterx
Neem aan dat Oehlers (Brilletje) en Van Axel-Dongen op de flank stonden dan? Brandes (blonde middenvelder, waarschijnlijk aanvoerder) is meestal ook zeer goed.
0 0
Juichtoon
Brilletje heb ik gezien, vond de linksback de beste, stond gisteren mi linksbuiten (was vandaag ook aanvoerder). Brandes ms gezien, heel klein van stuk maar fel en balvaardig.
0 0
Boer
Onbegrijpelijk dat sommige mensen hier meteen negatieve conclusies trekken. Dat voornamelijk 16- en 17-jarigen verliezen van jongens die soms wel drie jaar ouder zijn is toch niet gek? En boven is dit niet de selectie van volgend seizoen. Er ontbraken nogal wat toekomstige sterkhouders, onder wie nieuweling Victor Jensen. In september zal blijken dat er weer een heel sterk onder 19 staat.
0 0
altijdwelwat
Real Madrid speelt met een nog jongere ploeg , en ook bij AZ liepen er veel jonkies rond. De groep zoals die nu op dit toernooi rondloopt loopt gewoon niet over van kwaliteit, komen uit een Gery Vink jaar en dat is te zien.
0 0
DaishRedan
Wordt een drama dit jaar bij de o19.
0 0
wolterx
Beetje voorbarig denk je niet? Speelde zelfs nog o16 spelers mee. Deze selectie bevat al veel spelers voor de o19 volgend jaar maar zullen er ook nog een aantal zich bij gaan voegen (Gorski, Horvath, Hensen bvb) valt nog gewoon niets over te zeggen.
0 0
Mikes
Vergeet niet dat er veel spelers niet bij zijn eh, ze speelden gewoon met de o17 en zelfs 3 spelers van o16. Waar andere teams gewoon met de oude o19 ploegen kwamen.
Een ter heide zal nooit een basisspeler worden mag ik hopen.
0 0
DaishRedan
Ohja ik zie nu pas dat de tegenstanders 2 tot 3 jaar oudere tegenstanders hadden meegenomen.
0 0
FlyingDutchMan
Het waren 3 fantastische wedstrijden chef!
0 0
koenos1
Het kruid is ook eens verschoten, niet geheel onlogisch dit
0 0
Myers
En genoten Winter?
2 -1
Jornnn
Die geniet van elke wedstrijd.
0 0