O17 verliest oefenduel van Mönchengladbach

BvdPloeg, 31-05-2017 om 13:05, 3087 views, AS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax O17 heeft dinsdag in Duitsland een oefenwedstrijd van Borussia Mönchengladbach verloren. De ploeg van Gery Vink leidde bij rust nog wel door twee benutte strafschoppen van Abdallah Aberkane, maar het ging uiteindelijk toch ten onder; 3-2.

Ajax O17 oefent er de laatste weken lustig op los, aangezien het seizoen er voor de ploeg al een poosje op zit. De kampioen en winnaar van de Future Cup zag het seizoen al eerder eindigen vanwege het EK O17. Voor rust was het tegen de Duitsers ook de betere ploeg, maar Mönchengladbach bracht na de pauze een fris team.

Vink wisselde bijna al zijn vaste krachten en had onder meer talenten als Hossein Zamani, Nordin Musampa en Sontje Hansen bij zich. Die jonge spelers zullen volgend seizoen deel uitmaken van O17.

Opstelling Ajax O17: Ruijgrok; J. Maduro, Van Gelderen, Botman, Dest; Gravenberch, Aberkane, Ekkelenkamp; Schön, De la Vega, Margaret.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Panama
Zal een leuke wedstrijd geweest zijn :') veldspel bij de elftallen van Vink is altijd om te janken zo erg. In interviews zijn die jongens wel lovend over de persoon vink, dus misschien dat iets individueels/mentortaak beter voor hem weggelegd is dan voor eigen belang resultaatvoetbal spelen met de beste talenten van nederland.
1 -1
geDaante
Precies, als men Vink komend seizoen laat zitten, zegt dat veel over de ambities van Ajax met de opleiding. Die zal dan niet al te hoog meer liggen, is het weer allemaal vriendjespolitiek.

Tsja, als het maar rustig en vredig op De Toekomst is he.
2 -1
Ozymandias
Olde Riekerink, Jonk, Bergkamp en Ouaali zien het allemaal in Vink zitten. Het lijkt me dat die vier samen er meer kijk op hebben dan wij. Tactisch is Vink duidelijk slecht maar de talenten onder hem ontwikkelen zich normaliter goed. Ik hoop dat Vink volgend seizoen als assistent van Keizer bij Jong Ajax wordt gebruikt. Dan kunnen ze Knopper doorschuiven naar de B1 en Weijs de rol van Knopper in de middenbouw over laten nemen.
0 -1
Panama
Zou er ook personeel van ajax een AS account hebben en zich vol negatief uiten over de opleiding? Of denk je van niet? Zou wel komisch zijn hahaha
0 0