Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O15 maakt gehakt van AFC en pakt titel

JipVR, 23-05-2017 om 19:30, 8274 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O15 moest minstens gelijkspelen om de titel binnen te slepen en al heel snel werd duidelijk dat het niet meer mis kon gaan. In een oogwenk stond de thuisploeg al voor en uiteindelijk wonnen de Amsterdammers met liefst 6-0 van AFC, waarna de schaal omhoog kon worden gehaald.

Al binnen drie minuten speeltijd kon Unuvar de ban breken en schoot de Ajacied een prachtige voorzet van Pynadath binnen. Binnen zes minuten stond de 2-0 zelfs al op het scorebord, toen AFC een eigen doelpunt maakte na een voorzet van Scholten. Met de titel al praktisch op zak, kon Ajax O15 heerlijk ontspannen vlammen tegen de stadsgenoot en werd het nog voor rust 4-0. Pynadath krulde de bal geweldig in de kruising, waarna Allouch ook een duit in het zakje deed voor Ajax.

Na rust bleek dat keeper Dieker de wedstrijd niet af kon maken wegens een blessure, waarna de goalie voor Raatsie werd gewisseld. Met ook een hoop wissels bij de veldspelers bleef het wedstrijdbeeld onveranderd. Hansen maakte er 5-0 van, nadat hij door Taylor werd weggestuurd. Uiteindelijk was de afstraffing compleet, toen AFC een tweede eigen goal maakte.

Opstelling Ajax: Dieker (Raatsie 50'); Bonnah (De Vries 48'), Hoever, Kasanwirjo, Scholten; Taylor, Warmerdam (Rensch 48'), Unuvar (Beelen 36'); Allouch (El Kadiri 36'), Hansen, Pynadath.
Wissels: Nog niet bekend.

Doelpunten:
1-0 Unuvar (3')
2-0 Eigen doelpunt (6')
3-0 Pynadath (18')
4-0 Allouch (22')
5-0 Hansen (65')
6-0 Eigen doelpunt (69')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Afcagauke95
Kwam toevallig een speler van AFC tegen op station Duivendrecht, vroeg hoe hij het beste naar de Toekomst kon gaan, sneu dat een club als AFC geen vervoer regelt naar een wedstrijd
1 0
DaishRedan
Best triest van AFC die 2e divisie speelt en de jeugd alleen tegen profclubs spelen.
0 0
FlyingDutchMan
Da's niet best hehe
0 0
afca1985
Pynadath is dat dat Indische wonderkind die eerst niet naar Ajax mocht komen om welke reden dan ook, of is dit een ander?
0 0
Mikes
Nee dat is pynadath idd. Wonderkid van real madrid en is vsn indische afkomst. Heeft wel wat aanpassingsproblemen dit jaar.
0 0
Myers
2 eigen goals? Als er maar geen aangifte wordt gedaan :')
0 0
Myers
Op een meer dan waardige manier kampioen worden, gefeliciteerd boys.
0 0
wolterx
Snelle voorsprong dus, Unuvar maakt hem. Als ze er geen 2 tegenkrijgen zijn ze kampioen.
0 0
Mikes
Lekker hoor. Het toptalentje doet het ook in de belangrijke wedstrijden.
0 0
Ajaxstockholm
hij doet het in elke wedstrijd!
0 0
Mikes
Hahaha daarom.
0 0
wolterx
En direct 2.
0 0