'Napoli wil Dolberg kopen en direct verhuren'

BVeenstra, 13-05-2017 om 12:45, 8441 views, Corriere Dello Sport |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax-spits Kasper Dolberg gaf na de wedstrijd tegen Olympique Lyon aan dat hij ook volgend seizoen bij Ajax zal spelen en het Italiaanse Napoli heeft nu een plan bedacht omtrent de Deense spits. Volgens Corriere dello Sport wil het Dolberg aankomende zomer kopen om hem daarna meteen terug te verhuren aan Ajax.

Na Arek Milik zou Dolberg de tweede speler zijn die Napoli in korte tijd bij Ajax vandaan haalt. In gesprek met Radio CRC laat Dolbergs zaakwaarnemer Jens Steffensen weten dat er met Ajax nog geen contact is geweest. 'Nee, ik heb geen contact gehad, ik denk ook Ajax niet. Maar ik geniet van het spel van trainer Sarri. Ik waardeer zijn voetbal. Het is een interessante optie. Maar hij heeft een contract en Ajax zal over zijn toekomst beslissen', aldus Steffensen, over wie het nog maar de vraag is of hij nog wel écht de zaakwaarnemer is van Dolberg.

Dolberg is bij Ajax bezig aan zijn eerste seizoen in het eerste elftal. Tot op heden speelde hij 46 officiële wedstrijden voor de Amsterdamse club en was hij goed voor 22 treffers en acht assists.

Bestel hier het Road 2 Stockholm shirt in de AS Webshop.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GvanderK
Napoli? laat me niet lachen, zo veel beter is het daar niet dan bij Ajax.
2 0
RaynoFischer
Niet doen en denk als Dolberg de komende 2 jaar nog beter wordt wel bij grotere clubs terecht kan :)
1 0
NouridolbergNeres34
Alsof dolberg naar napoli wil en ook Ajax wil hem niet kwijt dus opzouten!!! Ik zie hem eerder naar engeland of spanje verkassen en dan pas over 2/3 jaar. Hier is hij nummer 1 spits geliefd heeft een goeie trainer , hij kent het team goed kan champions league spelen volgend seizoen , ga ik vanuit! In potentie kan hij de wereldtop halen dus lekker in Amsterdam blijven mooiste stad die er is.
1 0
chrisjuhhh
Ajax verkoopt een jeugd speler en dan huren ze hem ?
Dit zal Ajax nooit doen , want verkocht is verkocht en dan moet een ander het gaan doen .!
2 0
klopper
De Ajax kan nu stappen maken in de richting van de 'Europese top'. Hiermee bedoel ik dat de directie nu een positie heeft om te zeggen; "25 miljoen? Nee, kom volgend jaar maar terug of begin eens bij 50 miljoen." Dit geld voor Sánchez, De Ligt, Ziyech en Dolberg kun je dit doen. Tevens heeft Ajax nu de kans enkele spelers heel goed te verkopen. Klaassen, Veltman, Tete, Viergever, Younes en Riedewald komen hiervoor in aanmerking. Als Ajax in staat is met de opbrengst, twee toppers voor terug te halen, dan maakt Ajax een enorme stap in de goede richting. De echte Europese top is niet haalbaar, maar als doel is het prima. Ajax heeft dit seizoen 33 miljoen uitgegeven aan Ziyech, Sánchez, Neres en Cassierra. Het ziet er niet heel slecht uit, qua investering.
1 0
chrisjuhhh
Eens , maar ik reageerde op dat gekke bericht .
0 0
Hillie99
Riedewald
Lekker bij de selectie houden valt prima j. Steeds
0 0
Joseph
Prima, maar dan moeten we ook rekening houden met zijn ontwikkeling en extra ervaring over een jaar.. 60 miljoen!
0 0
Radikaal
En daarom is het zo lekker, dat eigen vermogen. Marc's geldpakhuis.

Dat je dit soort deals gewoon kunt afwijzen, je gaat er niet beter van worden.
Napoli kan dit helemaal niet betalen.
0 0
amthree
Laat napoli lekker effe shoppen bij 010 die hebben ook nog een spits die er 20 inschiet!
Willen ze zo graag ajax zijn ofzo?
0 0
De_Realist
Jorgensen scoort niet tegen topteams, Dolberg wel ;)
0 0
amthree
Waarom komt napoli alleen maar bij ons ga lekker ergens anders shoppen.!
0 0
de-Ajacied
Nooit meer een huurling Dat blijft ellende omdat hij eigen jongens in de weg loopt. Gewoon nog 2 of 3 jaar bij Ajax blijven en dan mas een echte topclub waar hij meteen in de basis staat
0 0
jaripettersson
Ik zie geen enkele meerwaarde om dat te doen. zit je een seizoen lang met een huurling, en waarvoor? Tis niet alsof we hem volgend jaar niet alsnog voor de hoofdprijs kunnen verkopen.
1 0
Red Devil
Laat Ajax dat maar niet doen.
1 0
3*stars*3
Ze mogen daar blijven dromen.
Wel mooie statistieken, 46 duels en betrokken bij 30 goals.
0 0
Rdk1983
Wat moet ie bij Napoli? Jongen moet gewoon nog 2 jaar blijven en naar echte goede club gaan.
1 0
RvhC74
90 miljoen plus gratis huur voor de komende 2 seizoenen
0 0
KingJames23
Jij wordt de nieuwe technisch directeur!!
0 0
sepafca
OT: weet iemand hoe de beveiliging is in Stockholm bij het stadion. vriend van me haalt namelijk de kaarten op van zijn sc en geeft ze dan aan mij.
0 0
Tinus
Als jou vriend die kaarten niet zelf gaat gebruiken, dan moet hij ze niet kopen.
0 0
AFCSANCHEZ
Gaat je niet lukken. Zijn persoonsgebonden. En je kan er wel vanuit gaan dat bij zo'n enorme wedstrijd de beveiliging en controle uitstekend is. Ze willen geen gedoe natuurlijk.
0 0
AFCA1510
Optyfen.
0 0
insectenverdelg
achteraan in de rij waar Marc nee aan verkoopt
0 0
JDL85
Doei
0 0
Marcao
Ik zie geen enkel voordeel voor Ajax of voor Dolberg. Kansloos verhaal voor Napoli.
2 0
GrandMasterFlex
De mooiste stap zou zijn na Ajax.... Arsenal en dan naar Barca.
0 -2
Myers
Wat is Arsenal nog dan? Als je een topvoetballer bent wil je prijzen pakken....
0 0
Ajaxbrl
Lekker blijven een paar jaar en dan naar een club wat ECHT een sportieve verbetering is.
0 0
Dwergje48
Dacht het niet he.
0 0
GrandMasterFlex
Ongelooflijke statistieken voor een spits die in grote wedstrijden op deze leeftijd al beslissend is. De rust en klasse waarmee hij op beslissende momenten keuzes maakt is de graadmeter voor dit fenomeen.
0 0
DOPEBOYsGAME
We zouden dit jaar wel eens de Europa League kunnen gaan winnen. De bedragen van vorig jaar mogen minima verdubbeld worden en als je het mij vraagt mag hij niet weg.. Klaassen is goed te vervangen. Veltman PLEASEEE zsm weg en verder de rest houden!
1 0
Am*dammer
komt vast uit de koker van de zakenwaarnemer.. die dnkt nog contract te hebben tot 2018 met Dolberg dus wil em nu alvast voor volgend jaar verkopen.. lol.. waarom zou Ajax meewerken aan zo een constructie.. wat schieten wij daar nou mee op? als ie nog beter word en nog gewilder en dus nog duurder na nog een jaar Ajax is ie al verkocht.. het is niet zo dat we MOETEN verkopen.. ik zie het eerder gebeuren dat Dolberg volgend jaar nog wat bij tekent en dan het jaar daarop voor de hoofdprijs naar Barca oid gaat..
0 0
Jensajax14
dat, beste Napoli, heet nou talent verneuken
0 -1
wt4ajax
Wat een vernedering zou dat zijn zeg, verkopen en terug moeten huren van een Europees minder befaamde club. Alleen maar omdat ze meer geld hebben...
1 0
ajax4ever01
Zo doet Chelsea dat ook
0 0
amthree
Wat is chelsea?
0 0
Bensco
No deal.. of we moeten echt bedragen gaan vragen van rond de 35 a 40 miljoen. Dolberg heeft nog teveel groei potentie om nu al te verkopen.
0 0
ram
Huh, zo weinig?
0 0
ajax4ever01
100 miljoen voor minder mogen ze wegblijven
0 0
ajaxhobby123
Steffensen is niet meer zijn agent heeft zijn vader laatst gezegd in de media volgens mij is hij nu bij de zaakwaarnemer van Van Persie
2 0
Ajaxstockholm
dat is wel mooi
0 0
AFCSANCHEZ
Haha. Nee. Dolberg heeft ook helemaal niets te zoeken in Italie, waar ze je liever door midden schoppen en het verdedigende spel heel geliefd is. Dolberg gaat gewoon de opvolger van Lewandowski bij Bayern worden over 3 jaar.

Al hoop ik dat hij de plek van Suarez bij Barcelona overneemt als hij zich zo sterk blijft ontwikkelen. Suarez doet dan het tegenovergestelde en komt naar ons.
0 0
swamb
Je hebt wel een beetje een verkeerde kijk op de Serie A hoor. De tijden dat elke wedstrijd 0-1 werd zijn allang voorbij. Sterker nog er wordt gemiddeld meer gescoord als in de premier leuque de afgelopen paar jaar. Verdedigen zit natuurlijk nog steeds in het Italiaanse bloed maar er zit steeds meer geld. Hoe vaak kijk jij Serie A?
1 0
Ajaxstockholm
inderdaad als bayern nu 50 mil zou sturen en voor 2 seizoenen zou verhuren dan is t wel mooi
1 0
MeerscheHeld
Jullie blijven mooi met jullie poten van Dolberg af!! Deze geruchten zijn nu al vervelend, dit gaat nog een lange zomer worden..
0 0