Brobbey trefzeker bij nederlaag Oranje O15

JipVR, 06-05-2017 om 18:10, 5983 views, OnsOranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Oranje onder 15 kan zichzelf niet meer ongeslagen noemen. Het elftal van KNVB-trainer Peter van der Veen werd uitgerekend in de laatste interland verslagen door de leeftijdsgenoten van Duitsland: 2-3. Ajacied Brian Brobbey kende wel een persoonlijk succesje door de aansluitingstreffer te maken.

'Voor rust was het ondermaats', reageert Van der Veen tegenover OnsOranje. 'Het is wrang, maar tegelijkertijd is het voor de spelers ook goed om dit mee te maken. Ze zijn bezig met een opleiding tot topspeler. Nu hebben ze ook kunnen ervaren dat het genadeloos wordt afgestraft als je even iets minder scherp bent.'

Er kwamen in totaal zes Ajacieden in actie bij de wedstrijd tegen Duitsland: Calvin Raatsie, Neraysho Kasanwirjo, Brian Brobbey. Kenneth Taylor, Niyi Scholten en Sontje Hansen. 

Opstelling Oranje O15:
Raatsie; Kasanwirjo, Van Ottele (Brobbey 36'), Taylor, Scholten; Belarbi (Bannis 45'), De Schutter (Bogarde 36'), Pigmans (Proper 36'); Taabouni (Maatsen 52'), Hansen, Ihattaren (Braaf 59').

Scoreverloop:
0-1 Egloff (8')
0-2 Aydin (12')
0-3 Scott (21' pen.)
1-3 Ihattaren (45')
2-3 Brobbey (64')

(Foto's gemaakt door Harald Telor)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Uitslag ???
0 0
wolterx
Is 3-2 voor Duitsland geworden, ze kwam blijkbaar 3-0 achter vooraleer het ergens op begon te lijken. 2-1 winst en 3-2 verlies tegen Duitsland u15 en allebei de keren was het niet de sterkste opstelling.
0 0
Fredschuit1
Las gister dat beide clubs van Manchester Brobbey wilden halen volgend seizoen.
1 0
DaishRedan
Manchester wil elke talent wel ophalen bij Ajax, ook al is het geen kwaliteit ik wist niet ze wouden Eros Maddy vorig jaar, en dat is een roadrunner.
0 0
wolterx
Was het niet Tottenham die achter Maddy aanzaten? Man U zat achter Redan, Zamani en Unuvar aan.
0 0
Rsv
Niet eens een groot talent toch?
1 0
Fredschuit1
Wel degelijk een talent maar hoort naar mijn mening niet in het rijtje supertalenten alla: Unuvar, Zamani, Redan.. moet ook een beetje op zijn gewicht en bouw gaan letten. Maar Brobbey kan wel degelijk ver komen. Genoeg talent.
0 0
FlyingDutchMan
Niet echt nee, al moet binnenkort op De Toekomst Wooter zijn schoenen weer aantrekken, want we houden geen spits meer over zo..
0 0
Middenweg401
Is een pendelbusje tussen Amsterdam en Manchester geen idee voor ze? Ze willen bijna wekelijks talenten ophalen bij ons.
Laat ze het lekker uitzoeken met dat teveel aan poen daar. Die spelers komen nooit aan de bak daar.
1 0
insectenverdelg
nog pakken we ze in op 24 mei... Hoe meer Mourinho te klagen heeft dat de wereld niet eerlijk is, hoe beter. :)
0 0
Mikes
Zowel in 1ste als 2de wedstrijd geen Gravenberch?? Lijkt me toch de beste speler die we in Nederland hebben voor deze leeftijd.
0 0
Ratatouille
Kreeg verplicht rust.
0 0
Mikes
Ooh maar hij zat wel bij de definitieve selectie toch? Heeft alleen maar meegetraind om aan spelers te laten zien naar welk niveau ze moeten groeien??
0 0
Ratatouille
Nee, kreeg geen toestemming van Ajax.
0 0