Huntelaar: 'Laat Ajax maar doorstomen'

BvdPloeg, 21-04-2017 om 06:57, 8028 views, De Telegraaf | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!

Klaas-Jan Huntelaar baalt als een stekker van de toch nog onverwachte uitschakeling van Schalke 04. De spits kwam bij 2-0 in het veld, zag het zelfs 3-0 worden, maar Ajax toonde met tien man karakter.

'Of ik nu ga juichen voor Ajax in het restant van de Europa League? Op dit moment ben ik daar niet mee bezig, maar laat ze maar doorstomen', vertelt Huntelaar met een sip gezicht aan De Telegraaf. 'Toen Ajax die 3-1 maakte, waren we niet meteen gebroken, want we hadden aan een treffer genoeg om alsnog door te gaan. De goal van Nick Viergever viel echter zes minuten voor tijd, dus dat was wel een enorme tik.'

'Het was precies andersom dan in Amsterdam', vervolgt hij bij Telegraaf TV. 'Vandaag waren wij beter en agressiever. We leiden met 3-0 en dan krijg je één moment wat de hele wedstrijd op zijn kop zet.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
parcomantelic
Huntelaar in z'n biografie:" Tijdens de wedstrijd was mijn wil om te winnen oprecht en onveranderd. Het zit niet in mijn karakter om de handdoek te gooien; zelfs niet wanneer het tegen Ajax is. Maar in retroperspectief ben ik blij dat we met Schalke over twee wedstrijden verloren hebben. Het heeft de weg gebaand naar de successen die volgden in het seizoen erop, waar ik zelf een wezenlijk aandeel in heb gehad. Seizoen 2017/2018 was mijn mooiste jaar bij Ajax". En dan volgt er een apart hoofdstuk daarover. (¬‿¬)
0 0
Redrum
Gewoon terecht dit over 2 wedstrijden. Ajax had er thuis veel meer moeten maken en ook uit had het nooit verlenging mogen worden. Dat Viergever hem dan op karakter zo maakt is gewoon echt heerlijk! Wat een inzet van die gozer, fantastisch!
1 0
ambtenaar
Hij was blij dat Viergever hem er in knalde anders had hij het zelf gedaan,
0 0
gi0vanni
In de herhaling kun je mooi zien dat die verdediger er eerder bij was en hem weg schiet. Maar dat Viergever gewoon de bal van richting verandert.
0 0
Ajaxbrl
Tuurlijk want dan kan hij meedoen in de Supercup wedstrijd tegen Real ;)
3 0
Ajacied33
Tuurlijk hoopt Hunter dat Ajax de EL wint
1 0
Leviathan
Sowieso kan je dan achteraf zeggen dat je door het beste team van de EL uitgeschakeld ben.p
1 0
DirkvanDam
Inderdaad een tik.... Maar van 3-0 kansloos naar 3-2 toont karakter!
0 0