Coach Vink wil met Ajax Future Cup winnen

BvdPloeg, 13-04-2017 om 07:59, 3441 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Gery Vink gaat tijdens het Paasweekend voor niets anders dan de winst met Ajax O17 op de Future Cup. De coach, die met O17 ook op weg is naar de landstitel, verheugt zich op zijn eerste Future Cup op De Toekomst.

'Dit is een garantie voor spektakel. Er komen topclubs naar De Toekomst', begint Vink in De Telegraaf. 'De publieke belangstelling is altijd enorm. Ik verzeker je dat het ook dit jaar drie dagen lang een voetbalfeest van de bovenste plank wordt. We moeten ons op het internationale vlak kunnen meten. Het team onder 19 draait mee in de Youth League. Zo’n League voor teams onder 17 heb je niet. Op het Future Cup-toernooi kunnen wij kijken hoe wij er internationaal voor staan.'

Ieder voordeel heeft zijn nadeel, want Vink weet ook dat talenten komend weekend in de spotlighst staan. 'We ontkomen er niet aan dat veel scouts uit binnen- en buitenland het paasweekeinde naar Amsterdam komen. Zij zullen weer rondlopen in deze snoepwinkel die De Toekomst heet.' Toch hoopt hij dat al zijn spelers presteren. 'Voetbal je bij Ajax dan speel je altijd om de winst. Met die doelstelling zijn wij de competitie ingegaan. Dat zal in het toernooi niet anders zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Heb daar geen vertrouwen in als ik eerlijk ben. Of Gery moet met z'n hoofd tegen een muur lopen en opeens lógische opstellingen het veld in sturen, maar ik zie t niet gebeuren. Waarschijnlijk bestaat de voorhoede weer uit middenvelders en het middenveld grotendeels uit verdedigers (of iig brekers). We gaan het zien, maar met deze ploeg mag je blij zijn als een halve finale gehaald wordt. Ik ga nergens van uit, dan kan t alleen maar meevallen.
0 0
geDaante
Ja, verschrikkelijk, en dan ook weer die nadruk op winnen, ook als doelstelling het seizoen in zegt ie. Volgens mij is de doelstelling je beste talenten individueel nog beter maken, en klaarstomen voor Ajax 1.

Bergkamp boeit het allemaal duidelijk niet, zit er totaal niet strak op, laat de touwtjes vieren, en trainers als Vink en Winter resultaatgericht spelen, wat totaal haaks op de visie staat, of zou moeten staan. Van een visie is dus geen sprake meer.

Niet fijn/goed om Jong Ajax en Ajax 1 eindelijk weer goed bezig te zien, maar ook weten dat het daaronder alweer totaal verkeerd gaat.
0 0
chrisjuhhh
Nu doe hij de laatste tijd wel normaler , maar soms pffff alle lange ballen het hek in leek het wel .
0 0
altijdwelwat
Ik verwacht niet zo heel veel van ons dit toernooi , vanwege een ernstig gebrek aan creativiteit. Plek 5 of 6 is het maximaal haalbare ...
2 0
wolterx
Dit team bewijst dit seizoen dat ze ook zonder een overvloed aan creativiteit wedstrijden kunnen winnen, ik verwacht plek 3.
0 0
altijdwelwat
Komen nu zeer waarschijnlijk iets meer weerstand tegen, alles boven plek 4 zal mij verbazen.
0 0
wolterx
Denk dat Benfica hem gaat winnen mits ze met de sterkste 11 komen, die Embalo daar is een beest, als die er niet bij is zou dat zonde zijn. Juventus kan Kean nog meenemen, zou mooi zijn.
0 0
Mikes
Valt mee als szabolcs en trograncic en de la vega allemaal mee doen. Dan heb je behoorlijk veel creativiteit.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Weet jij toevallig of Zamani geblesseerd is?
0 0
Mikes
Is herstellende van een hersenschudding heb ik hier op AS begrepen.
0 0
chrisjuhhh
Ik hoop het voor Gerrie , maar hij is een betere trainer dan Coach .
0 0
geDaante
Hij en Winter zouden per direct bij Ajax moeten vertrekken. Degene die dit allemaal toestaat ook.
0 0