[Update] Aksit maakt de mooiste goal in maart

BvdPloeg, 12-04-2017 om 11:50, 5864 views, Ajax |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De maand maart is alweer een paar dagen voorbij en dus is het tijd om te stemmen op jouw favoriete goal van de maand maart. Dit kun je doen via de Facebook-pagina van Ajax.

Was het de goal van Abdelhak Nouri tegen FC Oss of die van Kenny Tete in diezelfde wedstrijd? Of wordt het toch de goal van Davy Klaassen tegen FC Groningen? Een andere favoriet is mogelijk de goal van Noa Lang in de Youth League-wedstrijd tegen Real Madrid. Of wat te denken van de goals van Kasper Dolberg tegen FC Kopenhagen en FC Twente.

Verder is uit de jeugd Nuri Emre Aksit genomineerd vanwege zijn schitterende goal tegen FC Utrecht en waren namens de Ajax Vrouwen Ana Romero en Marlous Pieëte trefzeker. De laatste genomineerde is David Neres. De Braziliaan scoorde namens Jong Ajax tegen NAC Breda. Bekijk alle doelpunten hieronder.

Update - 11.45 uur (12 april 2017)
Nuri Emre Aksit heeft volgens de stemmers de mooiste goal van de maand maart gemaakt. De verdediger kreeg de meeste stemmen voor zijn treffer tegen FC Utrecht O15. Aksit krulde in dat duel een vrije trap prachtig in de kruising. Noa Lang werd met zijn doelpunt tegen Real Madrid derde, Kasper Dolberg staat op twee met zijn treffer uit tegen FC Kopenhagen.

Maar op één eindigde Aksit. 'Ik ben blij met mijn doelpunt en met de prijs, het was de gelijkmaker', weet hij nog. 'Ik maak ze weleens vaker zo, ja. Ik ga de prijs op mijn kamer zetten.' Ploeggenoot Kenneth Taylor heeft complimenten over voor de beauty: 'Een mooie goal, ik heb zeker op hem gestemd.' Check hieronder nog eens alle tien de genomineerden van maart:

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
altijdwelwat
Dus een relatief eenvoudige recht toe recht aan vrije trap tegen een keepertje van 1.44 m , verslaat de kunststukjes van Dolberg en Lang tegen Kopenhagen en Real Madrid.... jammer...
1 0
altijdwelwat
Twijfel tussen 4 & 5 , maar ga uiteindelijk voor die van Lang tegen Madrid...
0 0
erikje
Van april kan ik hem wel alvast invullen. Mag dat ook?
1 0
Patajax
haha dacht precies hetzelfde
0 0