Krul: 'Heb er een hele mooie tijd gehad'

JesseTH, 05-04-2017 om 07:54, 3305 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Tim Krul kijkt uit naar het weerzien met Ajax. De doelman werd het afgelopen halfjaar aan de Amsterdammers verhuurd door Newcastle United, maar mede vanwege een lange revalidatie en topprestaties van André Onana, wist hij geen minuten te maken. Nu als keeper bij AZ heeft hij weer vertrouwen en kijkt hij ernaar uit om zijn aandeel in de titelrace te hebben, voor of tegen Ajax.

'Waarschijnlijk hopen ze ook dat ik een paar ballen doorlaat voor ze. Maar dat gaat zomaar niet', opent Krul lachend in gesprek met de Telegraaf. 'Het is een speciale wedstrijd, dat kan ik niet ontkennen. Hoewel ik bij Ajax geen officiële minuten in het eerste heb gemaakt, heb ik er wel een heel mooie tijd gehad en veel mensen leren kennen. Er zal ook best een lekker sfeertje hangen rond de club na de winst op Feyenoord. Wij moeten nu een keer tegen een topteam laten zien waartoe we in staat zijn.'

De laatste twee wedstrijden werd er niet verloren en zelfs de nul gehouden. Dat moet een keeper goed doen. 'In het voetbal heb je vertrouwen nodig om goed te presteren. Je ziet het nu aan mij, maar ook aan de rest van de groep. We zitten allemaal in een goede vibe, trainen goed en leggen daardoor goed voetbal op de mat. We zijn er enorm op gebrand om die lijn tegen Ajax door te trekken. En ja, in dat geval kunnen we dus ook een belangrijke rol spelen in de titelstrijd', zo sluit Krul vol vertrouwen af.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EricAjax1
hoe is iemand een oud ajacied als hij hier een half jaar gerevalideerd heeft en geen enkele officiele wedstrijd voor ajax 1 heeft gespeeld?
0 0
Ferd
Heeft bij Ajax onder contract gestaan en is dus oud Ajacied.
0 0
EricAjax1
op papier misschien.. kan me niet voorstellen dat hij zich ooit ajacied gevoeld heeft
0 0
jollie18
Zo goed als zondag krijgen we vanavond niet te zien. Ik ga voor een 2-1
0 0
Ricoo
Verwacht niet weer een goede wedstrijd van Ajax, al ligt AZ ze in de Arena wel volgens mij.
1 0
Ajaxbrl
Is er meestal 1 en daarna is het weer kut
0 0
RaynoFischer
Over het algemeen winnen we dat wel idd.
0 0
AjaxCitizen
Wel een sympathieke kerel. Jammer dat het niet helemaal is geworden wat beide partijen hoopten. Hoop dat hij zijn vorm herpakt, natuurlijk pas na de wedstrijd tegen Ajax, en mogelijk weer 1ste doelman bij Newcastle wordt.
0 0
FlyingDutchMan
Hopelijk trekt Krul zijn uitstekende vorm door, dan wordt het een makkelijke avond voor ajax!
1 -1
strafschop
Al weer bijna 200 minuten de nul gehouden.
0 0
FlyingDutchMan
Hopelijk trekt Krul zijn uitstekende vorm door, dan wordt het een makkelijke avond voor ajax!
0 -1