[Update] Oranje O14 wint weer dankzij Ajacieden

BvdPloeg, 06-04-2017 om 13:35, 10102 views, AS |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Naci Unuvar kan terugkijken op een uiterst succesvolle eerste interland. De Ajacied speelde met Oranje O14 een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië.

Tijdens die wedstrijd maakte Unuvar, die de aanvoerdersband mocht dragen, de enige twee goals van de wedstrijd en zodoende won het Nederlands elftal O14 de eerste van twee wedstrijden tegen de Tsjechen.

O14 verblijft van 3 tot 6 april in Tsjechië en op de laatste dag wordt de tweede wedstrijd tegen het gastland afgewerkt. Ajax is bij de selectie veruit het meest vertegenwoordigd. Liefst acht Ajacieden staan op het lijstje.

Ajacieden in Oranje O14:
Jay Enem
Alen Karahansanivic
Dyferdio Misidjan
Chesron Oostwoud
Devyne Rensch
Naci Unuvar
Gibson Yah
Solomon Bonnah

Update - 13.34 uur (6 april 2017)
Oranje O14 heeft ook de tweede en laatste oefenwedstrijd tegen Tsjechië gewonnen. Na de glansrol van Naci Unuvar op dinsdag met twee treffers rekende een geheel andere ploeg nu met 1-2 af met de leeftijdsgenoten uit Tsjechië. Unuvar scoorde opnieuw, dit keer als invaller, en Solomon Bonnah besliste de wedstrijd vanaf de strafschopstip.

Oranje startte met Ajacieden met Gibson Yah, Jay Enem, Chesron Oostwoud en Devyne Rensch in de basis. Unuvar, Bonnah en Alen Karahansanivic vielen in en Dyferdio Misidjan bleef op de bank. Voor rust kwam Oranje met 1-0 achter, maar dat werd na de pauze rechtgezet. 

 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jeugdvolger
EL FENÓMENO
0 0
Mikes
Weer netjes. Hebben jullie al de volledige selectie? Met alle clubs er ook bij?
0 0
Mikes
Jay enem gaf bij beide goals de assist. Hebben jullie bij AS de volledige selectie? Eens zien welke clubs goed vertegenwoordigd zijn bij o14.
0 0
Ajax_33
Weet iemand waarom dit pas zijn eerste interland is? Verbaast me dat hij niet eerder is opgeroepen gezien hoe goed hij is
0 0
wolterx
Omdat dit de eerste interland voor de u14 dit jaar is? Vorig jaar rond deze tijd speelde de u14 de laatste interland en dat was tegen Turkije toen. Zijn wel stages geweest in de tussentijd waar ik vanuit ga dat Naci gewoon bij was.
0 0
Ajax_33
In de tekst staat zijn eerste interland, niet eerste dit jaar.
0 0
wolterx
Er is geen u14 interland meer geweest sinds vorig jaar deze tijd en toen was Unuvar u13?
0 0
W Z A W Z D B
off: Acolatse naar Club Brugge!
0 0
FlyingDutchMan
Netjes, Club heeft het op NL spelers
1 0
wolterx
Even helemaal iets anders, hoe zit het met Simon Kozak die hier rond Februari op stage was. Schijnt een goede verdediger te zijn en is inmiddels 16, iemand die hier meer over weet?
0 0
Mikes
Nope helaas niet. Was die slowaak niet waar?
0 0
wolterx
Klopt, was al rond de 1.85 toen hij 15 was, is nu net 16 en speelt voor de u16 van zijn club. Is een u16 speler die begin van het jaar in de nationale u17 speelde.
0 0
wolterx
Campagne dus niet erbij, schijnt dat Engelse scouts al op hem letten dus is niet slecht dat hij even uit de spotlights blijft. Volgend jaar kunnen er ook aardig wat speler die nu u14 zijn bijzitten, hebben paar fijne spelers.
0 0
jeugdvolger
Lijkt me sterk gezien de ontwikkeling die hij maakt afgelopen 2 jaar
0 0
wolterx
Brit: Yeah it probably will. Do you know much about Campagne? I've heard a few English teams are scouting him. ik: Who is watching him if I may ask? Brit: From what I've heard United, Chelsea and Liverpool have all scouted him. Ik: That surprises me, the kid has talent but is playing on a lower level. Brit: Yeah I was a bit surprised when I heard considering he doesn't even seem to be 1 of the higher rated in the u14s. Ik:He is one of the most talented of the players in the u14 atm but isn't on Unuvars level. Brit: I heard United were impressed by him in 1 of the underage tournaments they played in a couple of years ago. Id say it was probably the MIC cup. Zodoende dat ik het aanhaalde ( gesprek is van week of 3 geleden )
0 0
Jhart
staat 2 jaar stil in zijn ontwikkeling en doet soms mee met 1 jaar jongere lichting (D1).
0 0
wolterx
Toch twijfel ik geen seconde aan het talent van die jongen, bijzonder dat hij zo'n terugval heeft. Misschien iets dat puur fysiek is wat hem belet? ( groeipijnen oid ) Ook las ik vandaag dat Zinho Vanheusden in de belangstelling staat van PSV en Twente ( ook Chelsea, enkele Belgische clubs etc ) vertrekt hij dan bij Inter ofwat? Zoja, dan moet Ajax een poging wagen. Zou een enorme versterking voor de u19 zijn.
0 0
DaishRedan
Naci is 3x beter dan Campagne maar Jenno is ook een leuke speler
0 0
jeugdvolger
Eens.. Campagne wordt vaak gepasseerd door de trainer in zijn eigen lichting en zelfs paar keer met een lichting lager (D1) getraind en wedstrijden gespeeld..

0 0
Middenweg401
Hele leuke speler. Ik begin echt pissig te worden. Ze worden er nu sinds een paar jaar echt systematisch uitgevist.
1 0
Dexy
Qua spel en creativiteit doet hij me een beetje denken aan Nouri, alleen dan nog iets aanvallender ingesteld.

Als hij zich de komende jaren blijft ontwikkelen en hij blijft bij Ajax, dan gaan we over een aantal jaar veel plezier beleven aan deze speler.
1 0
afcas
precies, hij scoort volgens mij ook meer dan nouri en is dus doelgerichter. laten we hopen dat hij zich zo door blijft ontwikkelen. gelukkig zit het in zijn bovenkamer en die van zijn familie ook wel goed. dus minder kans dat hij voortijdig naar het buitenland gaat.
2 0
SuperJood2016
Topper!
0 0
jeugdvolger
Wat een geweldenaar is het ook, het maakt hem ook niet waar en op welke positie hij speelt. Als 13 jarige, 1 van de dragers van u15 en nu ook de lijnen uitzetten bij Oranje U14.
Lijkt me een nuchtere en "down to earth" type en hoop dat hij en zijn familie de verleiding van de top clubs kan weerstaan.
2 0
Mikes
Hebben jullie ook info over de selectie van oranje o14?
0 0
JipVR
yes zal t erbij zetten
0 0
FlyingDutchMan
Is dit het eerste elftal wat een oranje presenteert, of zijn er nog jongere teams dan onder 14?
0 0
Mikes
Ik dacht dat het bij o13 begint, alleen onder 13 en onder 14 zijn eigenlijk nietszeggende selecties. Spelen af en toe een onderlinge wedstrijd met een ander land. Vanaf onder 15 heb je de vierlandentoernooien dacht ik.
0 0
FlyingDutchMan
Ah thanx 4 the info!
0 0