Sánchez: 'Fans reden geven voor een feestje'

SJvanveen, 02-04-2017 om 09:23, 3618 views, FOX Sports |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Davinson Sánchez kijkt met veel vertrouwen naar Ajax - Feyenoord van zondagmiddag 14.30 uur. In gesprek met FOX Sports laat de stopper weten de fans graag iets te geven na wat mindere weken, prestatief gezien in de competitie. 

In de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord komt Sanchez (waarschijnlijk) Jørgensen tegen als directe tegenstander. De Colombiaan wil de Deens international onschadelijk maken. 'Ik zal hem geen kans geven om een assist te geven of gevaar te creëeren. We zullen elke situatie op een passende manier het hoofd bieden. Hij is een belangrijke speler en als we hem onschadelijk maken, dan geven we de ploeg geen kans om te scoren. Dat is ook ons doel; geen tegendoelpunten krijgen', spreekt Sánchez stellig.

Houdt Ajax de nul, dan is het zaak om te scoren. 'Daarna zullen we de wedstrijd naar onze hand moeten zetten', aldus de verdediger. 'We hebben hoge verwachtingen. We willen Champions League spelen. We willen ook kampioen worden, dat is immers al een tijdje geleden. We willen de slechte reeks doorbreken en de fans een reden geven voor een feestje.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Nieuwegein
mensen kunnen blijkbaar niet tegen een grapje
0 0
Afstandsschot
Zullen we gewoon eens afspreken dat we vandaag alle FR12-trollen volledig negeren, ongeacht het resultaat? Wij staan boven die havenslaven, vlammen vandaag!
0 -1
Labrador
zullen we dan ook afspreken dat waneer er een speler een verkeerde bal geeft we niet meteen roepen dat deze moet oprotten en daar met een of andere # boszout aan toevoegen?
2 -1
Chesterson93
YES! Helemaal voor.
0 0
Nieuwegein
joel veltman 2.0
0 -5
HZMKK
Hahahaha ga je mond spoelen kleuter
1 -1
grensjager
Zou Veltman willen!!
0 -1
DavidAFCA
Aan hem zal het niet liggen.
1 0
behangdelul
Die vreet Jorgensen helemaal op straks
2 0