'Af en toe moet je bikkelhard voor elkaar zijn'

FinnDekker, 28-03-2017 om 08:37, 4027 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Amin Younes is een heel ander persoon binnen de lijnen vergeleken met daarbuiten, zo vertelt hij zelf aan Merel van Dongen, speelster van de Ajax Vrouwen, op de officiële site van Ajax. De linksbuiten geeft aan op het veld bikkelhard te kunnen zijn voor zichzelf en zijn teamgenoten. Iets wat hij buiten de lijnen minder snel is. Mede daarom is onderling contact van groots belang, volgens de Duitser.

'Ik maakte bijvoorbeeld laatst tijdens de training een actie waarbij ik Frenkie de Jong per ongeluk een trap verkocht. Frenkie was pissig. Op dat moment ben ik best hard. Dan moet er gepresteerd worden', aldus de rechtspoot, die na afloop vervolgens een andere Younes laat zien. 'Na de training heb ik met Frenkie gepraat en was alles weer koek-en-ei. Dat is heel erg belangrijk. Zo hou je de groep bij elkaar.

'Op het veld kan ik heel hard zijn tegen mijn ploeggenoten terwijl we buiten het veld de beste vrienden zijn. Met Nemanja en Arek had ik dat sterk', doelt de aanvaller op zijn vertrokken medespelers Milik en Gudelj. 'Op het veld konden we elkaar de huid volschelden om diezelfde avond samen uiteten te gaan. Als het goed is wil je elkaar beter maken en om daar te komen moet je af en toe bikkelhard voor elkaar zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
voorkennis
Younes en bikkelhard, schei toch uit......
Lerby, Molby, Rijkaard, Spelbos, Wouters dat waren mannen en konden keihard zijn...... Younes keihard LOL
0 0
Panama
Dat volschelden en 's avonds weer chill mis ik wel een beetje in dit ajax. Al weet ik niet wat ze savonds doen, maar na een mislukte actie zie je af en toe een wegwerp gebaartje
0 0
BrandjeXL
Geen diepgang. Matige actie buitenom. Waardeloos linkerbeen. Loopt alles dicht voor Ziyech. Nul rendement. Zeer voorspelbaar. Daaaag Armin.
0 -3
Thijmen
Maar goed dat hij DJ is geworden dan ;)
3 0
RusselWestbrook
Haha
0 0
De Stift
Zodra het rendement bij Younes omhoog gaat, is het een geweldige speler. Er gaat altijd dreiging vanuit, hij is leergierig en werkt hard. Ik zie hem stapsgewijs de top wel halen. Ik verwacht dat hij volgend seizoen een stuk of tien doelpunten en 15 assits gaat geven. En dan weten we allemaal: dan zal het lastig zijn hem te behouden.
0 0
AFCA.
Doe dat tijdens een wedstrijd maar een keer. Als Traore voor de zoveelste keer alleen gaat en de bal de snelweg opschiet bijvoorbeeld. Prima moment om iemand even de huid vol te schelden. Maar onze lieve schooljongens steken een duimpje de lucht in en geven hem een aai over zijn bol.
1 0
Jojo14
Voor iedereen die het ook tijd vindt voor actie:

Op 02-04-17 zal er tijdens de Klassieker een sfeeractie plaatsvinden met als doel het realiseren van het Johan Cruijff Stadion. Hoe doen we dit? Door in de 14e minuut massaal nummer 14 kenbaar te maken dmv een spandoekje, sjaaltje of shirtje! Allerlei grote Ajax-accounts op Social Media zullen deze actie verspreiden met een bijbehorende plaat & beschrijving. Wil je ook meedoen aan deze actie of deze verspreiden? Neem dan contact op met ajaxdingen@gmail.com

1 0
NielsE
Leuk initiatief. Wel stoppen met spammen nu.
2 -2
Ruff Rhythim
Wat zijn ze toch bikkelhard voor elkaar in het veld...
Maar niemand die er wat van ziet op de tribune.
En niemand op het veld die de boel uit de stront trekt als het nodig is.

Hoe bikkelhard waren jullie voor elkaar tegen Excelsior? Groningen? En wat al niet meer?

Is hij nou echt serieus? Of zit ie mij gewoon in de maling te nemen?
Wat Younes zegt...dat hoort normaal te zijn hoor....
Zegt mij alweer genoeg dit...niemand die elkaar corrigeert als het moet...dit team is veel te lief voor elkaar.
2 0
flavente
Wie scheld younes eens goed uit?
3 -2
Daneman
Ik ben wel tevreden met younes. Twee buitenspelers die alleen naar binnen trekken is aan zich te veel van het goede. Maar ben toch tevreden over Youness. Vind hem namelijk in principe voldoende klasse hebben van dit ajax. Dat dit er niet altijd uitkomt ligt lang niet alleen aan hem. Ligt ook aan de aanvoer. Kortom met de mogelijkheden die hij krijgt doet hij meer dan voldoende goede dingen.
1 0
Johnnie
Niet opgevallen hoe vaak men Younes in het veld (terecht) uitscheld? Denk dat, dat op trainingen nog wel meer gebeurd.
0 -1
RaynoFischer
Daar zou het aan liggen idd haha

Kasper is daar iig te relaxed voor die scheld zelfs Traore niet uit :p
1 0
Luie
te veel supporters
1 0
Sergevanw
Haha juist!!!
1 0