'Denk niet dat F'noord verliest in de ArenA'

FinnDekker, 28-03-2017 om 07:18, 4260 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Paul Bosvelt, oud-voetballer van Feyenoord, denkt dat Feyenoord in tegenstelling tot Ajax dit seizoen aan het langste eind trekt in de titelrace. De voormalig middenvelder spreekt in De Telegraaf over de kansen van beide ploegen. 'Ik denk niet dat Feyenoord verliest in de ArenA.'

'Wanneer heb je voor het laatst gezien dat Feyenoord ruim tien doelpunten meer maakte dan Ajax? Ze hebben de power en houden dit nu al viervijfde deel van de competitie vol. Het lijkt me heel sterk dat ze nu ineens in elkaar zakken', stelt de huidige trainer van Jong Twente over de aankomende Klassieker.

Het drukke schema van de Amsterdammers telt ook zwaar in de eindstrijd. 'Bij Ajax zag je dat het Europese duel met Kopenhagen net dat stukje frisheid had weggenomen om de tegenslag bij Excelsior om te buigen. Bij Feyenoord zie je dan een Vilhena opstaan die iets extra’s kan geven. Ajax heeft ook nog wat Europese duels te gaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
We spelen thuis man, niks anders dan een overwinning erop klappen en kapot spelen die kakkies. Enigste wat hun doen is die bal de 16 in pompen.
1 0
Ajacied33
Dat ophemelen van Feyenoord hier en neerhalen van Ajax begrijp ik echt niet. Alsof we tegen een wonderploeg gaan spelen zondag
2 0
Freddy Al
Ik hoop dat Ajax zich goed kan opladen voor de topper,dit gaat geen eenvoudige klus worden .
Los van het kampioenschap wil je toch zo hoog mogelijk eindigen.
0 0
flyingsoccer
Ik voorspel weinig goeds. Ik denk dat we na de klassieker gewoon 3e staan heb geen vertrouwen.
0 0
Ajacied33
Ik denk dat we over 3,4 weken aan kop staan
1 0
ferrari2009
Ga jij even je mond spelen
0 0
AgeM
Las zojuist dat aanklager aanklacht tegen Vilhena veranderd heeft . Waarom ? Dan kan f noord hier weer tegen in beroep gaan en hij alsnog meedoen tegen Ajax.
Waarmee definitief bewezen is dat er sprake is van gesjoemel van de KNVB . En enorme competitievervalsing. Want het is niet de eerste keer dat 010 hier bevoordeeld wordt .
Wat denkt KNVB hiermee te bereiken ten overstaan van Nederlands publiek?
Los van het feit dat iedereen Rotterdam het Kampioenschap gunt (Ik gun de jostiband ook het winnen van het eurosongfestival) ,breng je het nederlands voetbal enorm in diskrediet en is het ook een enorm slecht voorbeeld voor iedereen en alles wat de rechtspraak en voetbal bezig houdt
Vooral jongeren, met name die zien dit als voorbeeld voor wat je kan maken
3 0
HarryHarHar
Waar heb je dat gelezen?....
0 0
chrisjuhhh
was vanochtend op het nieuws : Vilhena speel tegen Ajax
0 0
AgeM
voetbal international site
0 0
Redrum
Ze hebben de aanklacht aangepast om zeker te weten dat die gore smeerlap van een Joris van Benthem niet weer vrijspraak kan realiseren op basis van een foute formulering van de aanklacht. Feyenoord kan niet opnieuw in beroep gaan tegen de uitspraak. Het lijkt er dus eerder op dat ze zeker willen weten dat Vilhena geschorst wordt. Ik denk dat ze zich aardig voor lul gezet voelen door Van Benthem met al die zaken van vorig jaar en nu zorgen ze er voor dat dit niet meer gebeurd. Vilhena gaat zondag niet meedoen tegen Ajax hoor.
1 0
Cali
Gore smeerlap ? Omdat hij zijn werk doet?
1 -2
Redrum
Dat iemand zijn werk doet wil niet zeggen dat hij geen smeerlap is. Net zoals het feit dat iemand berichtjes post op een Ajax-forum niet wil zeggen dat hij geen kakkerlak is.
2 0
Cali

Oh jeetje, had ik een andere mening over iets? Simpel om dan gelijk zo te reageren. Laat ik er dan maar vanuit gaan dat je simpel van aard bent. Ik vergeef het je. En op basis van wat is het een smeerlap? leg het mij eens uit vriendelijke vriend
0 -1
Cali
Volgens mij kan je niet opnieuw in beroep gaan. Daarnaast slaat de KNVB wel meer flaters, ook die ten gunste zijn van PSV of Ajax. Het is om het even.
0 -1
Red Devil
Laat het denken nou maar aan ons over want 010 krijgt gewoon een pakslaag zondag in de Arena.
2 0
Leprechaun
Wordt een loodzware wedstrijd, maar als Ajax het niveau van Kopenhagen haalt, dan wordt er gewoon gewonnen.

Kopenhagen probeerde ook hoog druk te zetten in de beginfase, maar werd gewoon volledig ondersteboven gespeeld.
0 0
Stibba020
Feyenoord is veel beter dan Kopenhagen..
0 -2
Redrum
Dat denk ik niet. Feyenoord is echt geen wereldploeg, al doet iedereen nu wel alsof dat zo is. Feyenoord is een ploeg vol vechtlust met een hele hoop ervaring, maar zonder echt hele goeie spelers. Een lastige ploeg om te verslaan, maar een Ajax in vorm heeft hier echt geen problemen mee.
0 0
Cali
Ajax is niet in vorm
0 -2
Ajacied33
Nee Feyenoord is lekker in vorm. Man man wat een scorebordjournalistiek,met een beetje scherpte bij Heerenveen was de wedstrijd tegen Feyenoord met 4-2 gewonnen
0 0
Cali
Dat had gekund ja. Maar ik reageerde op Redrum, hij heeft het over een Ajax in vorm dat Feyenoord kan verslaan. Maar Ajax is helemaal niet in vorm
0 -1
Ajacied33
Wat is vorm? Tegen Excelsior was het dramatisch,3 dagen ervoor tegen Kopenhagen was het een wereldpartij. Dus zeg het maar,wat is vorm? Ik geloof dat we zondag een zeer getergd Ajax gaan zien dat met de winst ervandoor gaat.
1 0
Arie Vink
Een laffe houding wordt niet meer geaccepteerd. Een jagend Feyenoord ook niet. Ajax moet, dus wordt het tijd hier maar eens bovenop te klappen en ruim te winnen. Kampioen zal je er waarschijnlijk niet meer mee worden, maar laat op zijn minst zien dat Ajax beter is.
3 0
Ruff Rhythim
Ik mag toch verdomme aannemen dat Ajax zich voor deze pot niet hoeft te motiveren en dat wil ik ook in ALLES op het veld terugzien.

Ik ga het op geen enkele manier accepteren dat die gasten hier ten koste van Ajax hun kampioenschap veilig gaan lopen stellen.
2 0
HarryHarHar
Dat mogen we allemaal hopen maar met de instelling van de laatste tijd in de competitie ben ik bang dat je het nu al mag gaan accepteren.. trouwens wat moeten we er aan doen als ze weer zo slap beginnen.. met een air van dat doen we wel ff... (niet dus!) niks, nakkes nada kunnen we er aan doen want dat zit nu eenmaal in de cultuur van ons aller Ajax net zoals keihard werken en blijven gaat tot het eindsignaal bij 010 er in zit...
0 0
Ruff Rhythim
Weet je wat we doen?
Voortaan start Ajax alle wedstrijden met een 0-1 achterstand.

Kijken of ze dan nòg als een stel slapjanussen aan een wedstrijd beginnen...
0 0
Ajacied33
Ik voorspel een 2-0 overwinning voor ons. Sterker nog,denk dat Feyenoord heel weinig in zal te brengen hebben. We zijn vaak oppermachtig tegen Feyenoord in eigen huis
1 0
Stibba020
1 - 2 voor de kakkies..Onze kleuters winnen al niet van excelsior
0 -11
amthree
Je weet dat we bijna thuis niet te verslaan zijn?
0 0
Ajacied33
Feyenoord kleuters konden Go Ahead en Sparta ook niet verslaan. In Kopenhagen zijn ze nog duizelig van de vernedering die ze in Amsterdam te verwerken kregen...
0 0
HarryHarHar
Precies!.. helemaal goed.. zo... verschrikkelijk jammer dat drie dagen erna Exelsior te groot bleek voor onze talenten!.. dus ja het zijn eigenlijk (voetbal) kleuters!..
0 0
Redrum
Gigantisch kutveld, verschrikkelijke kut tegenstander, gigantisch contrast qua sfeer met de donderdag ervoor en jongens die mentaal nog niet ver genoeg zijn om de knop om te zetten. Dit zijn de ingrediënten voor een gelijkspel uit bij Excelsior. Hier verder conclusies aan verbinden voor de rest van het seizoen is zinloos.
0 0
AjaxMokum1
Maar het is wel de dag waarop wij de titel hebben verspeeld..
0 0
Ajacied33
De titel verspeel je wanneer je per definitie je voorganger niet meer kunt inhalen qua punten. Dat is bij ons niet het geval. Iedereen hier die Ajax zo afschrijft.....Heb vertrouwen en hoop. Als we spelen net zoals tegen Kopenhagen dan gaat Feyenoord er hier met 4-0 van af...
0 0
3*stars*3
Onzin, vooral na winterstop zijn die kakkies matig/slecht in uitduels.
Ze kunnen wel stoer doen maar ze komen gewoon weer met knikkende knietjes arena in.
0 0
Stibba020
Ajax heeft ervoor gezorgt dat de klassieker nergens meer omgaat. Ze staan 7 punten voor op ons die voele totaal geen druk hoor, die hebben niks te verliezen. Denk eerder dat onze kleuters met knikkende knietjes het veld op lopen. Na Excelsior heeft deze selectie het bij mij totaal afgedaan. Dat je gelijk speelt kan ik begrijpen, maar de manier waarop vind ik schandalig. Niks geleerd van De Graafschap uit van vorig jaar. Bij deze gasten gaat het ene oor in andere uit.. Ik steek altijd veel tijd en geld in deze club en kijk hoe ze dan tegen een ploeg die de meeste goals tegen krijgt staan te voetballen.. En het is niet alleen tegen Exselsior bijna elke wedstrijd beginnen ze weer slap. Ga is na hoeveel goede wedstrijden je tot nu toe hebt gezien. Ik heb er twee gezien Kopenhagen thuis en Ado thuis meer niet.
0 0
AjaxMokum1
Amen.
0 0
mark4652
Neh.
0 0
Dwergje48
En Feyenoord won niet van Sparta. Dat zegt helemaal niks.
1 0
Leviathan
Totaal andere wedstrijd. Überhaupt is de ene wedstrijd de ander niet en de klassieker is een wedstrijd opzich.
1 0
Stibba020
Feyenoord heeft een betere mentaliteit dan Ajax. Daarom zie ik Feyenoord winnen zondag.
1 -1
D.B.
Stel de vraag anders ook even aan Willem v Hanegem en Jan Boskamp, misschien dat ze hem zelfs willen beantwoorden in Feyenoord pyjama..
1 0
Gooseman
Ik weet wel nog wanneer Feyenoord 10 doelpunten tegen kreeg. In één wedstrijd nog wel.
1 0
de-Ajacied
010
0 -1
AYounes11
Ik denk het wel, waardoor Feyenoord gaat inzakken en wij kampioen worden. Hier hebben jullie net zoveel aan, als aan dit stuk.
1 0