AD: 'Hoedt vervangt De Ligt in basis Oranje'

BVeenstra, 27-03-2017 om 13:40, 3529 views, Algemeen Dagblad |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Afgaande op de laatste training richting het oefenduel met Italië van dinsdagavond lijkt Ajax-verdediger Matthijs de Ligt dit keer niet in de basis te starten. De jongeling verliest zijn plek aan Wesley Hoedt, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Net als in de tweede helft van het WK-kwalificatieduel met Bulgarije (2-0) zal Hoedt het centrum gaan vormen met Bruno Martins Indi en vinden we Rick Karsdorp en oud-Ajacied Daley Blind terug op de flanken.  Op het middenveld en in de aanval lijken geen wijzigingen te komen, zo schrijft men tenslotte.

Dat laatste houdt wellicht in dat Davy Klaassen opnieuw in de basis staat en het middenveld vormt met Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum. Voorin staan Arjen Robben, Quincy Promes en Bas Dost.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Zoet; Karsdorp, Martins Indi, Hoedt, Blind; Strootman, Klaassen, Wijnaldum; Robben, Dost, Promes;

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WeerDinges
Waarom niet de Ligt en Hoedt samen. Dat BMI consequent wordt opgeroepen en speelt slaat echt totaal nergens op. WK meegedraaid en dan je 17jarige debuterende partner zo laten vallen, weinig kritiek krijgen en de wedstrijd erna gewoon weer spelen zou pas echt beschamend zijn.
0 0
DelPiero
En terecht natuurlijk.
0 -1
Ar
Wat een sneu elftal zeg.
0 -1
chrisjuhhh
Cillissen

Karsdorp Veltman Viergever Blind
Wijnaldum Snejider Strootman
Klaassen
Robben Dost

Klaassen achter de spitsen en soms de linkerflank belopen
0 -2
AFCA1510
Veltman, haha shoot me
0 0
Bram410
Geen Ajacied opstellen, zoveel mogelijk sparen voor de kakkies aankomend weekend!
1 -2
chrisjuhhh
alweer verlies als je dit zo ga doen hahahaha man man man wat een niveau weer .
2 Links poten in het centrum en je vergeet Veltman de enige die en cross pass heeft
0 -2
GrandMasterFlex
Nobody cares!!!
0 -1
Jajijdaar
Hopelijk wint Nederland, enigszins goed voor het vertrouwen richting de WK kwalificaties. Tegen Frankrijk alles geven, de wedstrijd van je leven spelen en hopen op een gelijkspel daar. Vervolgens moet Nederland alle andere duels winnen. Dat horen ze ook gewoon te doen met de kwaliteiten die wij beschikken. We zijn kwalitatief veel beter dan alle andere landen in onze poule, op Frankrijk na.
0 -1
Ruff Rhythim
Weer 4-3-3

En dat speel je tegen Italianen...

Tuurlijk man.
0 -1
MichelAngelo66
Gelukkig laten ze het flitsende middenveld intact. Hadden tenminste niet zoveel balverlies. Ben ook blij dat de achterhoede verder ongewijzigd is. Die liepen al die fouten van een 17 jarige immers op te lossen.

Toppers zijn het de coaches Grim en Hoek. Kan ook niet anders, waren in hun tijd razendsnelle doelpunten machines. Ze tonen ballen te hebben dat ze die snotneus eruit halen.
3 -2
Ajaxbrl
Wie gaat hier nou nog naar kijken ff serieus
0 -1
Dwergje48
Ik kijk het NL elftal alleen als ik niks beters kan verzinnen te doen haha
0 -1
amthree
Spelers als strootman Wijnaldum Martens indi,Klaassen,blind, moeten de ligt coachen en als die gasten al waardeloos spelen dan hoef je dat ook niet te verwachten.
0 -1
Bensco
Onzin! dit is oranje, het nationale elftal. Degene die daar spelen horen de beste te zijn van wat Nederland te bieden heeft. De ligt mag misschien een talent zijn maar het nationale elftal is geen plek voor talentenontwikkeling daar heb je de jeugd elftallen voor. Een jongen van 17 opstellen slaat nergens op, zeker niet in een belangrijk kwalificatie duel
0 -4
MichelAngelo66
Volledig eens. Alle routiniers speelden verder weergaloos.
0 -2
Bensco
dat was niet echt het punt want ik probeerde te maken.. middenveld, aanval en ja het hele centrum achter incl BMI was gewoon waardeloos. Mijn punt is meer dat spelers bij Oranje zich niet bezig horen te houden met coachen van een jongen van 17. Daar is geen ruimte voor op dat niveau
0 -1
amthree
En zoet als keeper is trouwens ook niet betrouwbaar als verdediging.
0 -1
Ruff Rhythim
Ik vind die Zoet me toch een partij een sukkelfiguur !
En dat is dan je sluitpost...
1 -1
Leprechaun
Prima dat De Ligt niet speelt hoor, maar het is een schande dat hij gebruikt wordt als zondebok voor het collectief falen van spelersgroep én bondscoach.

Arme Matthijs...
2 -1
Pierre Heno
KNVB is er maar wat blij mee! De Ligt trekt zo flink de aandacht weg van wie er werkelijk debet zijn aan het Oranje debâcle!
0 0
gi0vanni
Prima zo. Kan hij zich volledig op Ajax richten en tussendoor gewoon rust pakken. Geweldig talent waar we nog veel plezier van gaan hebben.
0 -1
Red Devil
Robben zou niet spelen volgens de afspraken met Bayern M.
0 -1
tonny
Belachelijke opstelling
Hoed heeft blind ook openlijk aangevallen
En verder is het gewoon zo dat we watjes kweken
0 -1
Ajax#1900
Hoedt was de enige die een voldoende haalde, maar oké. Dat Hoedt niet begrijpt waarom hij niet speelt lijkt mij ook niet meer dan logisch, want het sloeg ook gewoon nergens op. De Ligt ipv Hoedt was weer zo'n egotrip van Blind.
0 -1
TinussOptioneel
Jammer dat de Ligt het slachtoffer is van het hele collectief falen van zowel de hele selectie als de Technische staf bij de KNVB. De Ligt komt er wel, daar ben ik van overtuigd.
0 -1
blava
Wijs een zondebok aan zodat het overige zooitje ongeregeld (sorry) rustig verder kan gaan. Wat een onkunde, onvermogen, mismanagement, misplaatste arrogantie en hypocrisie.

Het ergste is dat de bobo's (van Oostveen en van Breukelen) nog steeds vrij rondlopen in Zeist. Zeer zorgelijk voor het nederlandse voetbal.
2 0
Leprechaun
Well said!
0 -1
erikje
Wederom een open deur intrappen van het AD. Lachwekkend. Het verlies tegen Bulgarije is bijna in de schoenen geschoven van een 17-jarige debutant. En daarmee zou WK kwalificatie haast onmogelijk worden.
Ga zo door mensen. De Ligt heeft in de europa league aangetoond dat hij het aankan, of hij nou 17 of 27 is.
Heeft overigens geen zin om de andere 10 spelers, die ook finaal door de ondergrens heen zakten te laten staan en hopen dat het beter wordt.
1 -1
talent020
Grim toont hiermee ook aan over geen enkele visie te beschikken, ja het is maar een oefenwedstrijd, ja hij zit maar eenmalig op de bank, maar hij had hier kunnen laten zien dat hij wel de poppetjes op de juiste plek kan zetten,
0 -1
Murph
inderdaad op deze manier zou zijn vertrouwen kunnen knakken. Word dus het sprookje van Grim.
0 -1
Yo
Waarom geen depay?
0 -1
ram
Zou best kunnen. Waarschijnlijk is deze vermoedelijke opstelling totaal niet reëel. Je ziet wel vaker dat assistenten die het overnemen het over een hele andere boeg gooien.

Zou ik ook doen:
Cillessen - Karsdorp, Tete, Hoedt, Viergever, Blind - Wijnaldum, Strootman/Vilhena/Toornstra, Sneijder - Robben, Memphis. Lekker 5-3-2 (is aanvallend 3-5-2).
0 -1
amthree
Serieus vilhena en Toornstra 2 aanjagers? Waar is de creativiteit?? Met strootman heb je het niet.
0 -1
AFCA1510
De grootste vraag, waarom dat middenveld? 3 lopende stugge middenvelders. Type sneijder is noodzakelijk in ieder team. Met dit middenveld win je van helemaal niemand. Lijkt me ook sterk dat Robben er nog bij zal zijn aangezien ie met Bayern had afgesproken terug te keren na de pot tegen Bulgarije.
0 -1
Ajax#1900
Klopt, ook met Hoedt ipv de Ligt slaat de opstelling nergens op. Depay en Sneijder moeten ook basis staan, en Cillessen voor Zoet.
0 -1
W Z A W Z D B
Inkoppertje AD..
0 -1
Pierre Heno
De internationale topper Hoedt vindt zichzelf in elk geval èrg goed. Overigens ergens wel logisch want De Ligt moet zondag flink aan de bak en Hoedt kent veel Italiaanse selectiespelers al uit de Serie A.
0 -2
Ajax#1900
Hoedt is gewoon een goede speler die altijd moet spelen ipv de Ligt. Je kan trouwens ook een keer iets positiefs zeggen ipv alleen cynisch te zeiken.
0 -1
ram
Je post is foutloos ;)

Ik denk dat De Ligt niet speelt tegen Feyenoord hoor. Gewoon Sanchez - Viergever kan toch. Lijkt me beter, ook met 'Bulgarije' in het achterhoofd.

Hoedt vond ik tegen Bulgarije trouwens ook verrassend goed hoor.
Hij speelde met zó veel vertrouwen, zeker voor een debutant in zo'n dramatische wedstrijd. Regelmatig inschuiven en vooral steeds een harde inspeelpass vooruit blijven spelen; heel knap!

Hoedt is in mijn ogen nu echt iemand om rekening mee te houden.
0 -1
Aianteia
Hoedt, niet De Hoedt. En ik neem aan dat je Serie A bedoelt i.p.v. scudetto. De scudetto is namelijk wat de winnaar krijgt.
2 -1
Pierre Heno
je hebt helemaal gelijk. Dat schildje inderdaad. Tenx. Zal het even corrigeren
0 0
OpNaarNummer4
Wat dacht je van Strootman eruit halen? Die vent heeft werkelijk waar alles fout gedaan.
1 -1
Champions
Waarom niet gewoon testen met 5-3-2
Cillessen
Karsdorp/Veltman-bmi-de vrij-hoedt-blind/kongolo
Klaassen-Sneijder-strootman
Depay-robben
2 -2
OntlastendeMiddenvelder
In de toekomst zoiets ja, maar dan zonder Strootman.
0 -1
Wesl
Ongelofelijk die opstellingen van Blind en de ja-knikkende assistenten!
0 -1
Broekzak
Goh...was misschien een goed idee als de Vrij en Kongolo niet geblesseerd zouden zijn.
0 0
afcazeist
waarom geen Sneijder ipv Klaassen wijnaldum of promes?
0 0
IboAFCA
Ik zou Hoedt naast Veltman zetten want BMI vind ik ook kansloos
0 -1
Panama
Ik hoop op een kansloze nederlaag met fouten van hoedt zoet en karsdorp. Gaan we zien hoe de reacties dan zijn.
0 -1
FlyingDutchMan
Ook mijn gedachte, pak aan!
0 0