[Update] Kaars alsnog bij Oranje O18

BVeenstra, 20-03-2017 om 10:45, 3167 views, Ons Oranje | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Bondscoach Kees van Wonderen van het Nederlands elftal onder 18 jaar heeft voor de laatste twee oefeninterlands van dit seizoen vijf jeugdspelers van Ajax opgenomen in zijn selectie. Het gaat hierbij om Navajo Bakboord, Boy Kemper, Noa Lang, Anderson Lopez en Ché Nunnely, zo valt te zien op de site van Ons Oranje.

Verder is Martijn Kaars terug te vinden op de stand-by lijst. Oranje O18 speelt op donderdag 23 maart een uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Oostenrijk. Dit duel begint om 18.00 uur. Vier dagen later, op maandag 27 maart, speelt men op het terrein van FC Lisse (Zuid-Holland) tegen Tsjechië. De aftrap van deze wedstrijd is om 19.00 uur.

Nationale elftallen onder 18 jaar spelen geen EK. Daarom speelt Oranje O18 alleen oefenwedstrijden en worden de spelers warm gemaakt voor wedstrijden in Oranje O19.

Update - 10.42 uur (20 maart)
Ajacied Martijn Kaars sluit alsnog aan bij het Nederlands elftal onder 18 jaar. De spits was in eerste instantie niet geselecteerd, maar stond wel op de stand-by lijst. Aankomende donderdag speelt Oranje O18 in en tegen Oostenrijk, terwijl volgende week maandag het duel met Tsjechië wacht.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!