Boilesen lovend: 'Heel trouw publiek'

SJvanveen, 17-03-2017 om 11:26, 7199 views, Goal | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!

Nicolai Boilesen viel tijdens Ajax - FC Kopenhagen in de rust in voor de Deense ploeg. Bij elk balcontact werd de oud-Ajacied uitgefloten, gezien zijn niet zo goede vertrek uit Amsterdam.

Ondanks de negativiteit is Boilesen zeer lovend over de Ajax-supporters. 'Het is een heel trouw publiek en dit keer was ook weer te zien dat het een van de mooiste supporters van Europa zijn. Een uitverkochte ArenA achter je hebben staan is altijd lekker', vertelt de back annex centrale verdediger tegenover Goal

Door de overwinning van Ajax op Kopenhagen wacht nu de kwartfinale van de Europa League. Daarnaast zijn de Amsterdammers nog verwikkeld in een titelstrijd met Feyenoord en PSV. Boilesen heeft hoop. 'Ik hoop dat Ajax kampioen wordt en dat ze ver komen in Europa. Maar ik had liever zelf als winnaar hier gestaan.' 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HeavenlyDivine
Zielig kuddegedrag
0 -1
Wesl
het gefluit?
0 0
Radikaal
Zullen we nu gewoon klaar zijn met die Boilesen?
0 -1
HZMKK
Ik heb me kapot geërgerd aan het uitfluiten. Doe dat lekker bij spelers als Guidetti. Dan kan ik het nog wel begrijpen. Dit sloeg nergens op, sta erboven!
8 -1
gras
Eens.
0 0
Juichtoon
ook Davids werd bij zn terugkeer uitgefloten, Dat was nog veel pijnlijker. Die man had ons de CL bezorgd...
1 0
MankeNelis
Dat was Seedorf toch met Milan
0 0
Katjang
Idd. Kan me niet herinneren dat Davids ooit uitgefloten is...
0 -1
Juichtoon
Bij de opening van de Arena (Ajax Milan) werd Davids heel erg uitgefloten, zie YouTube Samenvatting van deze w zou ik zeggen...
0 0
Stibba020
Zat gisteren weer in de arena en heb me hierom helemaal kapot zitten ergeren. Heel laag om hem telkens uit te fluiten. Nep Ajacieden, schaam jullie kapot
8 -1
4xbestevaneurop
Ging zich belangrijk voelen bij AJax, gek he als je hem vice aanvoerder maakt... Net als Gudelj die je haalde met broer en vader, denkt die gozer natuurlijk ook dat hij kan eisen dat binnen 5 jr de Arena Gudelj Arena heet..
0 -1
Jornnn
De kous is nu af. Volgende keer gewoon zoals elke andere tegenstander.
0 -1
chloorbestendig
Uiterst triest dat zo'n jongen uitgefloten word, geef hem een applaus en laat hem lekker voetballen.
11 -2
foroloca
Nette reactie, kan niks anders zeggen. Hij baalt dat die niet meer bij onze mooie club speelt natuurlijk.
9 -2
Leviathan
Hij wordt wel steeds positiever over Ajax.. Waarschijnlijk heeft hij gewoon spijt dat hij destijds niet een verbeterd contract tekende
1 -2
leppe
Ik snap uberhaupt niet goed waarom hij zo wordt gehaat. Naar mijn idee had hij zin in een andere club na zo veel jaar Ajax. Dat moet toch gewoon kunnen? Als je weg wil ga je niet een nieuw contract tekenen, wat voor bedrag daar ook op vermeld staat als salaris.
6 -1
AJAXTHELEGEND
Ajax --Schalke 04 !
1 0
Barra
Speelde nog best behoorlijk daar achterin en hij maakte het Dolberg lastiger dan die Okore. Verbaas me altijd over de mensen die een hele wedstrijd lang zich bezig kunnen houden met het uitfluiten van iemand.
5 -1
WyZynDeBeste
Opvallend lovend na toch een pijnlijke avond voor hem. Striemend fluitconcert bij elk balcontact.
5 -1
Tinus
Zeker, ik hoop dat de fluiters zich heel klein voelen hierdoor.
5 -1
Ardoe
Achterlijk dat fluitconcert. Laat maar weer eens zien wat het niveau van sommige mede-supporters is. Hij heeft zich in het verleden niet altijd als een prof opgesteld, maar hij is nu weg en laat zich alleen maar zeer netjes uit over Ajax. Of je het gelooft of niet, hou gewoon eens je fatsoen en kap es dat achterlijke gefluit.
8 -3
Ajax412
Hij verdient hier wel bonuspunten na dat fluiten van gisteren. De manier van vertrekken heeft hem niet populairder gemaakt, maar dit siert hem wel!
1 0
Tinus
Het had de supporters gesierd als er niet gefloten was. Behalve dat Ajax eveneens schuld heeft aan hoe het is gelopen, is zo'n fluitconcert beneden onze stand. Ik schaam me voor mijn medesupporters.
1 0
erwtenpeller
Wij van Ajax vinden altijd dat we de grootste zijn .dan moeten we eens stoppen met alle spelers die vertrokken zijn bij Ajax uit tefluiten. dan zijn we pas echt groot
17 -2
Ajax#1900
Sure, alle spelers die vertrekken worden uitgefloten. Weten we dat ook weer.
2 -1
FlyingDutchMan
klopt
0 0
Ajax#1900
Tsja, ik weet niet of ik dit nou direct moet geloven hoor.
0 -1
Bensco
Dus daar sta je dan... sportman, terug bij de club waar je jaren hebt gespeeld en zeer waarschijnlijk de laatste wedstrijd die je ooit zal spelen in de arena dus eigenlijk je afscheid. En dan wordt je zo hard uitgefloten door het publiek, tekenend voor je carrière man
0 -5
MokumInMeHart
Toch klasse dat hij dit zegt. En ontzettend jammer dat t zo gelopen is. Zal wellicht deels met Ajax te maken hebben, maar ook deels aan zichzelf. Was echt een waanzinnig talent. Een prototype moderne back. Had keihard moeten knokken om verdedigend beter te worden, dan was hij uitgegroeid tot een ster. Helaas zit t er niet echt in. Niet hard genoeg voor zichzelf. Dit fluitconcert had ie verdiend. Maar nu dan ook ophouden, vind ik. Volgende keer gewoon een applausje.
3 -1
MJ98
Speelde nog verassend goed ook centraal achterin
3 0
FlyingDutchMan
Hij kon Dolberg inderdaad nog lastig maken, knap dat Boily zo terugkeerde. Die Okore met zijn praatjes was een lachertje. Wel jammer hoe hij is weggegaan en was het fluitconcert te verwachten, helaas kan ik me niet zo vaak oud ajax spelers herinneren die werden bejubeld.
2 0
AJAXAFC1
Klasse reactie van Boilesen, hij toont meer klasse dan die mensen die hem uit floten.
heel klein smetje op een topavond in de arena gisteren echt genoten!!
3 -3
IDJosh
Erg nette reactie van hem. Vond het zelf vreselijk dat onze supporters zoveel energie in hem stopte, dat was totaal niet nodig. Nu moet het voor de toekomst ook nu wel klaar zijn.
4 -2
Rommy
Geweldige talent maar na zware blessure net als Fischer nooit oude niveau meer gehaald. Heel raar snap niet hoe dat kan.
0 0
Ajacied33
Mooie reactie van Boilesen. Totaal niet verwacht van hem. Respect..
2 0
Koenniiee
Ik heb nooit echt aan favoriete spelers gedaan laatste jaren, maar dit was er toch wel een. Een aanvallende back naar mijn hart.

Het is raar gelopen, zeker die laatste maanden dat hij speelde en daarna de maanden dat 'ie niet speelde. Overigens was 'ie toen mijn sympathie verloren. Terecht dat hij niet meer bij Ajax speelt!
14 -2
Tinuz78
Hoezo uitfluiten? Wat heeft ie misdaan? Hij is weggegaan en dat is helemaal niet slecht geweest voor Ajax. Integendeel zelfs.
11 -2
Schöne82
Top reactie
5 0
RaynoFischer
Het uitfloten was ook totaal onnodig, laat deze man lekker ben ook geen fan van hem.
Klasse dat hij alsnog zo reageert, moet zeggen dat hij nog goed speelde ook ...
17 -1
iammike
Dit vindt ik toch wel getuige van respect. Ik vond het na het fluitconcert bij het eerste balcontact ook wel genoeg. Daarna weten we het allemaal wel.
3 -1
Tpes
Je krijgt toch geen hoogte van deze jongen of wel. Gelukkig zal het nu voorlopig weer even klaar zijn met Lord The 2e
0 -1
flavente
Netjes hoor boilesen... Uit worden gefloten en zo reageren en meent het ook nog.
13 -1