Unuvar schittert bij zeges Ajax O15 in Doha

SJvanveen, 02-03-2017 om 08:00, 25680 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Bij een klein jeugdtoernooi in Doha, Qatar, heeft Ajax O15 puike prestaties afgeleverd. Naci Unuvar werd Speler van het Toernooi na twee grote zeges.

De talenten van de Amsterdamse club speelden tegen de leeftijdsgenoten van Aspire Academy en Wales. Eerstgenoemde tegenstander werd met 7-0 verslagen, Unuvar scoorde vijf keer en de andere goals twee goals kwamen op naam van Sontje Hansen. Wales werd met 5-0 de boot in gestuurd, door (weer) twee goals van Unuvar, een keer Hansen en ook een keer Ian Beelen en Solomon Owusu.

Unuvar werd door zijn topscorerstitel en goede spel beloond met de persoonlijke prijs van Speler van het Toernooi. Keeper Marijn Dijkstra werd beste keeper. Ook Ajax O14 en O13 speelden namelijk een toernooi. Ajax O14 won de eerste wedstrijd van de Aspire Academy met 2-3 door goals van Jay Enem, Dillon Hoogenwerf en Jahnoah Markelo. Ajax O13 klopte dezelfde academy met 6-1. De uitslagen van O14 en O13 in de tweede wedstrijd zijn nog onbekend. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Unuvar, nieuwe Nouri?
0 0
afcas
tot nu toe lijkt unuvar wel wat meer zelf te scoren dan nouri doet. maar allebei wel enorme talenten inderdaad.
1 0
Rsv
Waardeloos toernooi dus, zullen ze vast beter van worden
1 -1
wolterx
De U13 mocht tegen Thailand u13 en Aspire spelen, Thailand won die groep. De u14 is winnaar geworden net als de u15 die zich tegen Wales van hun beste kant hebben laten zien, 5-0 tegen de beste u15 spelers van Wales is gewoon enorm knap. Ik ben er ook zeker van dat Ajax u15 van Nederland u15 zou winnen met minimaal 3 doelpunten verschil. Niet voor niets dat meer dan de helft van die u15 selectie van Ajax was, extreem goede groep dit.
1 0
afcas
aan de uitslagen te zien net zo waardeloos als de competitie idd. alleen heb je hier nog te maken met andere speelstijlen en het reizen etc. wat het minder waardeloos maakt dan de competitie...
1 0
stefan pluim
Meld dit soort dingen als hij 16 is en een cotract heeft getekend.
Anders staat erstraks weer Unuvar naar Manchester
3 -2
afcas
zoals eerder aangegeven, hij blijft gewoon. zijn vader is ook een verstandige man die het beste met zijn zoons voor heeft. (zijn broertje zit ook bij ajax)
2 0
wolterx
Emre Unuvar in de F1 toch? Deed het heel goed bij een Indoor toernooi vorig jaar.
0 0
ProfessorX
Die blijft bij Ajax is allang gezegd hier
2 0
gras
Denk niet dat scouts van United Ajax Showtime volgen en zulke toernooien niet...
2 -1
wolterx
Unuvar is al lang gescout door Man U, is al langer bekend. Net als Redan en Zamani. Van Gelderen en Ruijgrok hun namen duiken ook al op in Engeland. Sidibe van PSV en Toure van Feyenoord idem. Boadu zitten ze ook al achteraan. Is naief om te denken dat zo'n ploegen deze spelers nog niet in het oog hebben, zelfs Eros Maddy kan rekenen op belangstelling las ik laatst. Unuvar zijn vader maakte aan alle Man U geruchten een einde afgelopen zomer door te zeggen dat een overstap niet aan de orde is. Zelfde was met Zamani.
2 0
ProfessorX
leuk de aandacht voor O13 en 14
2 -1