Viergever in EL-team van de week

SJvanveen, 24-02-2017 om 12:50, 3732 views, UEFA |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het goede optreden van Nick Viergever in de thuiswedstrijd tegen Legia Warschau is beloond. De UEFA heeft de multifunctionele verdediger opgenomen in het Team of the Week.

De Nederlander speelde tegen de Polen linksback, terwijl hij het hele seizoen eigenlijk al in het centrum van de verdediging speelde. Zowel naast kompaan Davinson Sánchez als linksachter is de 'ervaren' kracht sterkhouder gebleken. Tegen Legia werd Viergever ook nog eens matchwinner door de winnende goal vlak na rust tegen de touwen te schieten. 

Viergever is de tweede Ajacied in twee weken die het Team of the Week van de UEFA haalt. Na de uitwedstrijd bij Legia Warschau haalde André Onana al het team. De jonge goalie speelt, net als Viergever, al het hele seizoen goede wedstrijden. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bennyben
Ik heb het een aantal keer terug gekeken en hij haalt de bal maar een heel klein beetje naar zich toe, ik twijfel zeer of dit een doelpunt was en hoe betrouwbaar dit systeem is. Heeft het systeem bijvoorbeeld niet een oplawaai gehad na de bal op de paal van berghuis. Zijn er hier nog meer mensen die twijfelen ?
0 0
Web
Wat heeft hij ons verrast dit jaar, lekker laten staan als back, Riedewald doet het goed kan beter, maar heeft met zelfvertrouwen te maken
0 0
Dennish
Altijd een goede 12e man geweest en wat heeft hij geknokt. Vorig jaar deed hij het al heel behoorlijk. Viel nooit op zowel in positieve zin als negatieve. Dit jaar valt hij op doordat hij veel meer indribbelt en ook door hem zo weinig goals vallen.
4 0
Scarrd
Wat heb ik me in die gozer vergist.. Wat een baas!
3 0
FlyingDutchMan
Meesterlijk issue, gauw verlengen!
0 0
Rene1990
ja geweldige speler hij gaat altijd vol op de strijd aan! speelt Zen beste seizoen
2 0
NouridolbergNeres34
Absoluut verdiend! Viergever speelde weer top!
2 0