'Debuut' lichtshow voor aftrap Ajax-Legia

BVeenstra, 23-02-2017 om 14:50, 6030 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Vlak voor de aftrap van het Europa League-duel tussen Ajax en Legia Warschau donderdagavond (19.00 uur) zal men voor het eerst in de Amsterdam ArenA de led-verlichting gaan gebruiken voor een lichtshow. Dit bevestigde een Ajax-woordvoerder aan Ajax Life.

Enkele weken geleden werd al een introductie gehouden van hoe een lichtshow in zijn werk gaat. Het leverde toen al mooie beelden op en de verwachting is dat het in een vol stadion nog spectaculairder zal zijn: nog een goede reden om op tijd aanwezig te zijn dus.

Overigens wijst Ajax zijn supporters erop om tijdig van huis of werk te gaan. De NS zet vanwege de harde wind namelijk minder treinen in. Geadviseerd wordt om in ieder geval even de reisplanner van de NS in de gaten te houden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
zlatan-beast
dak dicht voor de storm?
0 0
Ajax418
Kan niet wachten, aanwezig in vak428!
0 0
insectenverdelg
ondanks de wind hangt er gewoon een heli boven de ArenA
0 0
Kingoffdatoilet
Prima piloot dus. Kunnen die machinisten van de ns nog wat van leren
1 0
FCMax
Straks niet meer
0 0
Ajaxamersfoort
ik vond het altijd jammer dat ze nooit de warming up uitzenden en wat ruimer de opkomst...dan zit je meestal naar gijp en snor te kijken
0 -2
chloorbestendig
Ik vond het vrij verrassend te zien dat er veel negatieve geluiden waren nadat er bekend werd dat het led-systeem was aangeschaft, dit lijkt me een mooie stap om de ArenA tezamen met het nieuwe uiterlijk een fantastische ervaring te laten zijn voor ieder het stadion bezoekt. Een mooie opzwepende lichtshow kan er misschien voor zorgen dat zelfs de meest hardnekkige 'zitters' van hun stoeltjes komen voor een daverende entree van Ons Aller Ajax. Beeld je eens in om als tegenstander van Ajax het veld te betreden in een ware Rood-Wit gekleurde heksenketel met een fanatiek publiek dat opgezweept is door een muziek- en lichtshow en aangevuurd word door een vlammende Tifosi op Zuid. De Hel van Amsterdam moet er niet alleen tijdens 'grote' wedstrijden zijn, die moet er élke thuiswedstrijd zijn, en hopelijk is de 'vernieuwde' ArenA hier een grote stap in.
4 -1
SundayOliseh
Met al dat popcorn publiek krijg je geen sfeer. Die lampjes maken daarvoor geen reet uit
1 -1
AjaxAmsterdam
Ik snap je gedachten helemaal! Ik zie dit ook al voor me en hoop dat dit ooit gaat gebeuren. Alleen, het stadion is nu al bijna nooit vol, met meer capaciteiten in het stadion wordt het nog moeilijker om het stadion vol te krijgen....
2 0
chloorbestendig
Hopen dat de vernieuwingen er, samen goed voetbal natuurlijk ;) , voor gaan zorgen dat de ArenA aantrekkelijker word om je vrije zondag door te brengen. Een hoop fanatiekelingen zullen het er wellicht niet mee eens zijn omdat dit voornamelijk 'dagjesmensen' ipv 'echte supporters' zou kunnen trekken, maar een vol stadion lijkt mij áltijd goed.
0 0
ElPistolero16
Welk fanatiek publiek??
1 -1
mistert
Heb nu al zin in deze heerlijke pot!!
0 0
AFCSANCHEZ
Heb helaas geen kaartje voor vanavond, beter zenden ze dit ook op tv uit. Wil het ook zien.
0 0
Ajax#1900
Daar zat ik ook aan te denken. Hopelijk weten ze bij RTL hier van en starten ze de wedstrijdbeelden op tijd in.
0 0
ajax4ever01
uitzending begint om 18.00 uur de wedstrijd zelf een uur later dus ze hebben naar mijn mening zat tijd om een blik te werpen op die lichtshow
0 0
mickey2602
Dit geldt dus niet...Er staat in de tekst dat die lichtshow vlak voor de aftrap plaats zal vinden.
Dus inderdaad ipv op moment van de aftrap pas naar het wedstrijdbeeld te gaan zouden ze dit 5 minuten daarvoor al moeten doen oid.
Maar het is niet zo dat ze er een uur de tijd voor hebben.
Misschien dat ze bij FOX Sports wel eerder inschakelen,bij RTL ben je meer afhankelijk van reclames.
Maarja,niet iedereen heeft FOX Sports.
0 0
3*stars*3
Ben benieuwd en ik ben al bezig met aftellen!
0 0