Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

'Op termijn internationaal stap zetten'

SJvanveen, 17-02-2017 om 18:39, 6111 views, Ajax.nl | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Marc Overmars wil met de komst van David Neres de volgende stap zetten naar Europese successen met Ajax. De directeur spelersbeleid stond na de officiële presentatie van de Brazliaan de eigen website van Ajax te woord. 

We hopen op termijn weer de successen uit de jaren negentig te gaan behalen. We begrijpen dat het vrij lastig is, maar we gaan er wel voor. In onze tijd wist je dat je er op maandag van langs zou krijgen van Bobby Haarms als we hadden verloren. Dan heerste er een grafstemming. Wij hebben veel geïnvesteerd. Ik denk daarom dat we mogen eisen dat we veel gaan winnen, zeker in Nederland. Op termijn willen we internationaal ook een stap zetten. Al duurt dat nog even', stelt Overmars, die belooft dat Neres goed begeleid wordt tijdens zijn tijd in Amsterdam. 

'Daar zijn we alert op en ook vanuit zijn begeleidingskant gaat daar aan gewerkt worden', spreekt de voormalig buitenspeler. 'We hebben bovendien Herman Pinkster die al onze spelers begeleidt en veel ervaring met Zuid-Amerika heeft. Daarnaast gaat de broer van David voor langere tijd bij hem wonen. We doen er wat dat betreft alles aan.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wendoo9
Deze jongen gaat onze topper worden waar mensen voor naar het stadion gaan komen. Heeft een goeie techniek, goeie drive en is ook razend snel. Speelde een beetje ongelukkig met Brazilië, maar het hele elftal was in mijn ogen niks.Laten we deze jongen gaan steunen en hem laten merken dat hij een van ons is en wordt. Flink zijn naam scanderen bij zijn debuut zou ik zeggen. Omgeving verandering en cultuur is al moeilijk genoeg voor hem !! Welcome Neres !
0 0
BRR59
Ja laten wij dat doen. Niet meteen aan zijn poten zagen alfa hij eens een dag heeft dat het loopt.
Daar zal hij vertrouwen van krijgen. Misschien moeten wij ook wat positiever zijn naar de andere spelers. 1 slechte wedstrijd en onze spelers kunnen er niets meer van. Laten wij daar mee op houden en gewoon achter ons AJAX gaan staan.
0 0
Pierre Heno
Neres is in elk geval minder 'lang' dan Overmars zelf.
0 0
RobbertB
Gingen Bodul en Sulejmani niet ook samenwonen in de hoofdstad?

Als ze hem al echt zo lang volgen en contact met hem onderhouden, moeten ze ook weten hoe hij privé leeft lijkt me.

Ik ga er vanuit dat hij op alle fronten goed gescout is.

Over een jaar weten we meer...

#WelcomeDavid
0 0
OKP-AFCA
Bodul en Sulejmani zijn geen familie he, dat is nog wel een verschil of je met jou broer gaat wonen of een andere gast die toevallig uit dezelfde regio komt.

Grootste vrienden ook, Kroaten en Serviërs.
0 0
EVH
Ik begin eerlijk gezegd meer en meer te geloven in Marc Overmars.

Ja ja ik, weet het .... ik ben zeer kritisch op hem geweest maar het begint er toch op te lijken dat hij zeer gedreven is om het ooit uitgesproken doel, te verwezenlijken.

Klinkt utopisch. Maar ze gaan er wel voor.
1 0
ajaxminimax
Hahah je bent niet de enige... ik begin ook steeds meer het gevoel te krijgen dat overmars niet verkeerd is. Ik heb sowieso het idee dat de hele club op het juiste spoor zit nu. Wat ik nu altijd jammer blijf vinden is dat we niet meer kunnen weten hoe Cruijff er nu over denkt...
0 0
Danivr
Misschien vloek ik in de kerk, maar zou het zo kunnen zijn dat door het overlijden van Cruijff er juist rust is? Even geen bemoeienissen meer via een column in de telegraaf.
0 0
NouridolbergNeres34
Ben blij dat die jongen goed begeleid wordt
0 0
Myers
Ach, in de jaren 90 riep men ook dat Nederland nooit meer iets zou voorstellen in Europa. Ook toen liepen we mijlenver achter op bijvoorbeeld Italië. Ik zie het niet snel gebeuren, maar een Europese prijs pakken zit er zeker wel in. Mits we elftallen bij elkaar weten te houden. Wij blinken gewoon uit in het opleiden van talenten, dat we de laatste jaren geen wereldtoppers hebben voortgebracht zegt me niet veel. Wij spelen nu eenmaal anders dan de rest van Europa. Daar ligt ook mijn hoop op het bij elkaar houden van een selectie.

Ik heb de hoop zeker nog niet opgegeven.
0 0
strafschop
Wanneer in de jaren 90 riep men dat?
0 0
OKP-AFCA
1-1-1990
0 0
Ferd
Ton Harmsen riep het in de jaren 80 al.
0 0
apeldoorner
eind 80ernof begin 90er.....weet nog wel dat oa Parma vertelde dat Nederland en Ajax vooral erg naief voetbal speelt blabla.... en toch 92 en 95 winst en nog finale in 96....al.zal het in deze tijden moeilijker en moeiljkker worden....als.de nr 16 van engeland al meer geld krijgt...als de grote landen 4 naar cl.mogen enz.... dromerig terug denken naar vroeger...toen je alleen kampioenen in ec1 had
0 0
strafschop
Vaag verhaal, Ajax verloor overigens van Parma in 1994.
0 0
insectenverdelg
was ei geld jaren 80.
0 0
NouriVandeBeek
Als Ajax met één iemand die stap niet gaat maken dan is het met Overmars zelf. Het is van de gekke dat zulke gedachten nog steeds in zijn hoofd zitten. Geen realiteitszin.
0 -6
boye04
Eerst impliceer je dat met iemand anders wij WEL die stap kunnen zetten en daarna impliceer je dat dat niet mogelijk is. Heb je soms wat gedronken vanavond?
0 0
nuff-said
Ga toch weg joh. Alles is mogelijk. Miss gaan we geen cl winnen maar we kunnen wel net als een basel en shaktar donetsk miss hoge ogen gooien
0 0
Tinus
De CL winnen wordt na volgend jaar alleen nog maar moeilijker. Dan moet ook de kampioen voorronde spelen. Dat mogen we gerust dramatisch noemen voor onze competitie.
0 0
Ajaccus
Er is in de hele wereld geen technisch directeur of trainer die de instroom van jong talent goed kan timen. (Misschien van Gaal, die komt er iig dichtbij). Dat maakt het aankoopbeleid van Ajax zo bijzonder gecompliceerd. Ik noem als duidelijk voorbeeld Krul en Onana, maar er zijn legio andere. De enige oplossing is wat ik hier onder al schreef, denk ik persoonlijk.
Met vallen en opstaan werkt Marc zich denk ik wel op tot een unieke specialist in deze materie.
0 -1
Ajaccus
We zijn op de goede weg, nu inventariseren, sterkte - zwakte analyse maken, nog verder doorselecteren en anticiperen op volgend seizoen.
1 0
insectenverdelg
goede ambitie maar hang deze aub niet aan Neres op. Er is al zoveel druk op die jongen.
1 0
Piethein
Ook Wamberto raadplegen, kan nooit tegenvallen!
3 0
3*stars*3
Zou mooi zijn want hij zei laatst, dat hij ervoor open staat.
Sowieso mooi om te horen dat iemand binnen Ajax begint over begeleiding want dat was jarenlang wel anders....
0 0
Fieldman
Of een van zijn 18 kinderen.
0 0
Bensco
Wel de ambities zijn er. met de aanstelling van Bosz en de aankoop van Neres, Sanchez, Cassiera, Ziyech en Onana is men een nieuwe weg ingeslagen. Aanvallend voetbal, sterke aankopen en vooral wat meer buitenlands gif in het elftal. Als de UEFA nou ook effe meewerkt
1 0
insectenverdelg
Da t de UEFA dat doelpunt niet geeft is Klote. maar als je Europese ambities hebt straf je t daarna alsnog af. als je met 0-2 of 0-3 wegloopt heeft niemand t meer over dat moment. Echter was Ajax gisteren teveel aan y Klote met vla g en goed voetbal. t was allemaal net te jeugdig.
0 0
Bensco
Ik doelde meer op de oneerlijke verdeling van de tickets voor de CL. Door het mislopen van dit toernooi zullen aankopen zoals Ziyech en Neres in de toekomst nu eenmaal lastiger worden. Dat houdt dus in dat je als club in een neergaande spiraal terecht kan gaan komen omdat je onvoldoende kwaliteit in huis kan halen
0 0